הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בזבוזים לאיה נאפה

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב היה לנו כבר כרטיסים לבורגס אבל בעקבות הפיגוע אבא של אחד החברים עושה בעיות ולא רוצה לתת לו לנסוע לשם ואנחנו לא יכולים לנסוע בלעדיו, אז החלטנו לבטל את הכרטיסים ולשנות מיקום.
כנראה זה איה נאפה, עכשיו הקטע ששם הכל הולך ביורו לעומת בורגס שזה לבה.
השאלה שלי היא לאלה שהיו באיה נאפה כמה כסף לבזבוזים כדאי לקחת? (כמובן לא כולל העלות של הטיסה)
יש לציין שאנחנו ככל הנראה נלך לבית דירות מה שאומר שאוכל לא כלול שם, ונזמין את החבילת מסיבות מה שאומר שעל מסיבות ומועדונים לא נצטרך לשלם.

נאפה טובה יותר לא תתחרט..
אל תזמינו חבילות מסיבות..זה סתם יקר ומסיבות שם הולכות כמו מים..חברים שלי לא הזמינו והודו לאלוהים על זה..הם ראו חבורה אחרת שהזמינה שסתם אכלה מזהחרא..
מועדונים שם בכל מקום ואלו מועדונים פצצה,אל תשלם לשום חבילה אלא אם כן אתה אוהב לזרוק כסף

חחחח את החבילות האלה יש גם בבורגס עוד לא נחתנו ועקצו אותנו ב100 דולר (קנינו כמובן כמו מפגרים)...
אל תעשה את הטעות הזו....
מבחינת בזבוזים שמע אתה בחופשה,זה תלוי בך תעשה את החישובים של כמה לדעתך אתה עתיד לבזבז מבחינת אלכוהול,מסיבות,קניות,וכד'

• פותח/ת השרשור
קניות אני לא מתכוון לקנות כלום, לא מתכוון להוציא כסף חוץ מאוכל טרקטורון מסיבות ושתייה (שאולי נקנה בדיוטי)
במבה אמרתי שאני אקנה חבילת מסיבות בגלל בן דוד שלי.. הוא חזר יום שלישי והסביר לי פחות או יותר מה הולך שם, קודם כל הוא אמר שזה הרבה יותר גדול מבורגס וזה בעיה שם להגיע למועדונים כי אתה לא יודע מתי יש כל דבר.. למשל הוא אמר לי לא להפסיד את המסיבה על האוניה (שבלי החבילת מסיבות מאיפה אני יודע איך מגיעים או מתי זה קורה)
עוד דבר שהבנתי זה שכל המלונות קרובים למועדונים אבל רחוקים מהניסי ביץ' ובשביל זה הם השכירו טרקטורונים..
אז אני לא יודע מה לעשות בנוגע לחבילת מסיבות
ועוד דבר שזה יכול לעזור זה שבפעם אחת אנחנו משלמים את כל הכסף למסיבות ולא צריכים להוציא כל רגע על מועדון..
הדבר היחיד שהוא אמר לי שיש לזה חסרון זה שאתה צריך לעמוד בזמנים כל הזמן

נערך לאחרונה:
גם החשיבה שלנו הייתה שלבסוף זה בסדר כי לא היינו יודעים באמת מה המסיבות הטובות,אבל זה טעות אתה פשוט הולך באזור של המועדונים ויש לך מאות יחצנים שמסבירים לך ומציגים לך את כל המסיבות בנאפה...מה שנשאר לך זה לעשות עבודת סקאוט טובה בארץ ולשאול איזה מועדונים שווה להכנס...
עוד דבר בדרך כלל החבילות האלה פי 4 מהמחיר המקורי שהיית משלם בכניסה למסיבה...בבורגס זה מורגש בבירור כניסה למסיבה זה בערך 5 לבה,ואנחנו שלמנו על חבילה של 5 מסיבות 100 דולר!

בנאפה החבילת מסיבות היא שונה, אבל אין לי כוח להסביר שוב (אפילו שגם עשו כתבה על נאפה וראו את חבר שלי המנהל של הנציגים וסיפרו עליו קצת) בכל מקרה סע לנאפה אל תקנה את החבילת מסיבות וספר לנו איך היה.

בנאפה החבילת מסיבות היא שונה, אבל אין לי כוח להסביר שוב (אפילו שגם עשו כתבה על נאפה וראו את חבר שלי המנהל של הנציגים וסיפרו עליו קצת) בכל מקרה סע לנאפה אל תקנה את החבילת מסיבות וספר לנו איך היה.

יש לך כבר כמה הודעות קודם מישהו שיספר:

חברים שלי לא הזמינו והודו לאלוהים על זה..

למה אתה כל כך בטוח שחייבים את ה"חבילה" הזאת?

כי אני שמעתי סיפורים אחרים, חוצמזה מה שהיה פעם זה לא מה שהיום שם. והסיפורים שסיפרו לי אחרים בגלל זה אני רוצה שהבחור יחזור ויספר. לא "חברים של" באמת מעניין אותי, לא בקטע ציני.

• פותח/ת השרשור
גם החשיבה שלנו הייתה שלבסוף זה בסדר כי לא היינו יודעים באמת מה המסיבות הטובות,אבל זה טעות אתה פשוט הולך באזור של המועדונים ויש לך מאות יחצנים שמסבירים לך ומציגים לך את כל המסיבות בנאפה...מה שנשאר לך זה לעשות עבודת סקאוט טובה בארץ ולשאול איזה מועדונים שווה להכנס...
עוד דבר בדרך כלל החבילות האלה פי 4 מהמחיר המקורי שהיית משלם בכניסה למסיבה...בבורגס זה מורגש בבירור כניסה למסיבה זה בערך 5 לבה,ואנחנו שלמנו על חבילה של 5 מסיבות 100 דולר!

בורגס זה אחרת לא תיכננו לקנות שם חבילת מסיבות כי שם זה מקום קטן שאפשר להסתדר בו..
בנאפה אני מפחד מאיפה אני ידע לאן ללכת, מתי ללכת, לאן להיכנס? זה מקום גדול לפי מה שהבנתי

500 יורו יספיקו לך מניסיון.
2500 שקל זה סבבה נכון? אני גם חשבתי על זה..
בתאכלס מה שמוציאים שם זה רק אוכל (שהבנתי שקצת יקר), טרקטורון, ושתייה אם צריך, ואם לא קונים חבילת מסיבות אז גם מועדונים

אני העברתי שבוע בנאפה עם 500 יורו וחזרתי עם 70 יורו ספייר הביתה. בגדול האוכל יוריד לך בערך 20-30 יורו ביום. אם תקציב לעצמך 50-60 יורו ליום אתה תסתדר. (קח בחשבון שאם אתה מתכנן לעשות שם באנג'י אז זה עולה 60 יורו בערך, ואני לא הייתי ממליץ על טרקטורונים- בנאפה אתה נוסע הפוך מבארץ, כלומר אתה נכנס לכיכר משמאל ולא מימין וכו' ככה שאפשר להתבלבל ולעשות תאונה בקלות. המוניות שם מאוד זולות ובמחיר קבוע ככה שזה לא אמור להוות בעיה כ"כ)
אתם הולכים לפיליפיאנה הוטל?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי המלונות והאזור של המועדונים רחוק מהסאני ביץ' בשביל ללכת ברגל ולכן חשבתי על טרקטורונים גם כי זה יותר כיף וגם נראלי זה יותר זול ממוניות שם.. אני נראלי יסתדר עם הכיוונים חחחח (ולא אני לא מתכוון לעשות באנג'י)
אנחנו מתלבטים בין הפיליפיאנה לבין הקליפסו, מה מומלץ? היית באחד מהם? מה יותר קרוב לכל הבאלגן והמועדונים?
מה אכלתם שם? הבנתי מבן דוד שלי שפיצה האט שם זה בערך 6-7 יורו אכול כפי יכולתך.
אני אולי אסתדר עם הכסף אבל החברים שלי קצת קצרים בכסף לבזבוזים בגלל זה אני שואל.
אתה לקחת את החבילת מסיבות?
עוד דבר ששמעתי עליו, יש שם כדורגל בתוך מגרש עם סבון כזה?
האלכוהול שם זול\יקר? , מקפידים שם על גילאים?

בתור אחד שהיה בבורגס, ואפילו אחד שהיה אמור להיות באותו האוטובוס (לצערי הרב חבריי נפגעו), אני מציע לך לנסוע לשם. המקום כרגע הרבה יותר בטוח ותאמין לי שלא תתחרט אפילו לשנייה. מה עוד שהמחירים שם פשוט ברצפה. בזבזתי רק 300 דולר ותאמין לי שקניתי שם די הרבה.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שאני יודע את זה גם מבחינת המחירים גם מבחינת המחייה וגם מבחינת הבטחון אבל זה לא תלוי בי, אבא של חבר לא נותן לו לנסוע שם ואני לא יכול להשאיר אותו בארץ..
אם זה היה תלוי רק בי תאמין לי שלא הייתי חושב פעמיים ונוסע

תשמע, אם אין לך בעיה כל כך גדולה עם כסף גם איה נאפה מאוד אטרקטיבית. חוץ מזה, אתה לא חייב גם לבזבז הרבה כסף, אם תגדיל ראש תמיד תוכל לחסוך.
ישנם תמיד מבצעים על האוכל ותמיד אפשר להתמקח. לכו על נאפה. תביא איתך סביבות ה500-600 יורו לייתר ביטחון. מה שלא יהיה - אל תקנה חבילת מסיבות מישראלים, הם עושים רושם שהם באים לעזור לך, הם יודעים לשכנע יפה מאוד אבל בינינו אתה לא רוצה למצוא את עצמך רוקד עם עוד 150 ישראלים ו0 תיירים.
אם אפשר, תזמין מאיסתא את החבילה כי דקה 90 רק נשמע טוב.

• פותח/ת השרשור
הדיל הוא מאיסתא ולא מהדקה ה90
אבל שוב בקשר לחבילת מסיבות אם אני לא קונה את זה אני הולך שם לאיבוד, הבנתי שזאת לא עיר קטנה כל כך ואיך אני אמור לדעת מתי יש מסיבות בריכה, שיט וכל השטויות האלה?
תאמין לי שאני לא מחפש לזרוק סתם כסף ובמיוחד לא ללכת למסיבות עם מלא ישראלים אבל שוב אם אני לא יקנה את זה לא נראלי שאני אצליח להסתדר שם

הדיל הוא מאיסתא ולא מהדקה ה90
אבל שוב בקשר לחבילת מסיבות אם אני לא קונה את זה אני הולך שם לאיבוד, הבנתי שזאת לא עיר קטנה כל כך ואיך אני אמור לדעת מתי יש מסיבות בריכה, שיט וכל השטויות האלה?
תאמין לי שאני לא מחפש לזרוק סתם כסף ובמיוחד לא ללכת למסיבות עם מלא ישראלים אבל שוב אם אני לא יקנה את זה לא נראלי שאני אצליח להסתדר שם
הבנתי מחברים שלא חסרים שם מועדנים (רק מועדון אחד בבעלות של לבנונים אבל מי ירצה לרקוד עם לבנונים ?). תעשה טובה לך ולחבריך ותשמור מרחק מהיחצני מסיבות הישראלים. בבורגס בשדרה המרכזית תמיד עמדו חבר'ה צעירים שחילקו פליירים (ממש כמו באילת) על מסיבות טובות שהיו באותו הזמן.
שוב, אם אין לך בעיה עם מסיבות שהן נטו מסיבותשל ישראלים (לא תמצא תיירים) אז אתה יכול לקנות את החבילה.

נ.ב: אם אתה רוצה לחסוך, וגם טיפ בכללי, אל תהיה כמו כל שאר הטמבלים הישראלים שמפוצצים את העגלה שלהם בדיוטי בוואן גוך, גרייגוס והרבה מאוד משקאות אלכוהוליים שהם אפילו לא מכירים. קנה כמה וודקות מוכרות (מאוד ממליץ על סטולי גולד) ואולי בקבוק אחד של וודקה סופר איכותית, כי בעיקרון אתה הולך לשתות הרבה בתוך המועדונים ואם אתה במלון הכל כלול אז גם הבר בחינם אם אני לא טועה.

• פותח/ת השרשור
תבין את הקטע שאני לא רוצה את החבילה הזאת אבל קשה לי להאמין שאני אסתדר בלעדיה!
כמו שאמרתי איה נאפה זה לא בורגס, בתכנון לבורגס אפילו לא התעניינתי בחבילה הזאת כי ידעתי שאפשר להסתדר בלעדיה.
אז מבחינת מועדונים בנאפה אין בעיה כי זה אחד ליד השני וזה תמיד פתוח בלילות, אבל מה עם אפטרים? מסיבות בריכה? שיט על אוניה? מאיפה אני אגיע לדברים האלה?
תנסה להיכנס לראש שלי.. זה לא בורגס שם זה שוונה לגמרי

טוב האמת ששאלתי חבר והוא אומר שבאמת שווה שם ללכת על החבילה הזאת. בכל מקרה, אם תתחרט ותסעו לבורגס, אל תקנה שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית