הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בזבוזים לאיה נאפה

• פותח/ת השרשור
בנוגע לאלכוהול שאמרת, אתה חושב שזה יצא יותר משתלם אם נשתה הרוב במועדון ולא נקנה הרבה בדיוטי או בארץ?

חח תשמע האלכוהול לרוב במועדונים מזוייף ברמה מחרידה, אם אתה רוצה לקום כמו חדש בבוקר\צהריים ביום ההבא ממליץ לך לא לשתות הרבה בתוך המועדונים.

• פותח/ת השרשור
בסדר אז נקנה כבר בדיוטי או בארץ, אז אולי יעלה קצת יותר אבל עדיף שיהיה איכותי..

אני דווקא נהניתי מהחבילה, אאל"ט זה כולל כרטיס למסיבת יאכטה, מסיבת קצף באייס ומסיבה באיזה יום שאתה רוצה במועדון הסטארקיסט (המועדונים הכי רציניים בנאפה). בעניין האלכוהול- תקנה בדיוטי.

נאפה טובה יותר לא תתחרט..
אל תזמינו חבילות מסיבות..זה סתם יקר ומסיבות שם הולכות כמו מים..חברים שלי לא הזמינו והודו לאלוהים על זה..הם ראו חבורה אחרת שהזמינה שסתם אכלה מזהחרא..
מועדונים שם בכל מקום ואלו מועדונים פצצה,אל תשלם לשום חבילה אלא אם כן אתה אוהב לזרוק כסף

חזרתי לפני 5 שעות מאיה נאפה
זה תלוי מאוד החבילות האלה. אני לקחתי חבילה שאתה משלם 150 יורו ומקבל 5 מסיבות.
עכשיו הקטע שקיבלתי כרטיסים למסיבה שעולה 5 יורו, ופעם אחת ראיתי בכניסה לSTARSKIS שזה המועדון שהכי תופס שם בנאדם שמשלם 50 יורו כניסה, ואני קיבלתי כרטיסים לאותה מסיבה כחלק מהחבילה. אז באמת שאני לא יודע מה להמליץ לך כי ראיתי גם הרבה שלא לקחו את החבילה ונהנו.

בכל מקרה היינו 4 חברים שכל אחד הביא 1500 לבזבוזים והגענו לחרפת רעב ביום האחרון. אז קח הרבה יותר.

אם אתה הולך להשכיר אופנוע ים, לעשות בנג'י ואולי איזה Fly fish על הדרך, קח איתך 3000 שקל.

חזרתי לפני 5 שעות מאיה נאפה
זה תלוי מאוד החבילות האלה. אני לקחתי חבילה שאתה משלם 150 יורו ומקבל 5 מסיבות.
עכשיו הקטע שקיבלתי כרטיסים למסיבה שעולה 5 יורו, ופעם אחת ראיתי בכניסה לSTARSKIS שזה המועדון שהכי תופס שם בנאדם שמשלם 50 יורו כניסה, ואני קיבלתי כרטיסים לאותה מסיבה כחלק מהחבילה. אז באמת שאני לא יודע מה להמליץ לך כי ראיתי גם הרבה שלא לקחו את החבילה ונהנו.

בכל מקרה היינו 4 חברים שכל אחד הביא 1500 לבזבוזים והגענו לחרפת רעב ביום האחרון. אז קח הרבה יותר.
באלך לתת שמות של מועדונים שהיית בהם (בנאפה) ואתה ממליץ חוץ מהSTARSKIS הזה? יש מצב שאם אני לא קונה תחבילה אני נדפק בלי כרטיס בסוף? איך זה בדיוק הולך שם מהבחינה הזאת.

BLUE MOON
RETRO

הייתי פעמיים בBLUE MOON פעם אחת בRETRO ו3 פעמים בSTARKIS

הסטארקיסט הכי טוב וה2 האחרים נחמדים לא יותר מזה..
אם אתה לא קונה תחבילה אז אתה קונה כרטיסים בכניסה למועדון. המחירים לא קבועים בכלל, פעם לקחו בBLUE MOON בכניסה כולה 5 יורו ופעם ראיתי מישהו משלם בכניסה לSTARKIST 50 יורו, בגלל שזאת הייתה פעם ראשונה שלי בנאפה אז לקחתי תחבילה אבל היו גם הרבה שלא לקחו והצליחו להסתדר.

BLUE MOON
RETRO

הייתי פעמיים בBLUE MOON פעם אחת בRETRO ו3 פעמים בSTARKIS

הסטארקיסט הכי טוב וה2 האחרים נחמדים לא יותר מזה..
אם אתה לא קונה תחבילה אז אתה קונה כרטיסים בכניסה למועדון. המחירים לא קבועים בכלל, פעם לקחו בBLUE MOON בכניסה כולה 5 יורו ופעם ראיתי מישהו משלם בכניסה לSTARKIST 50 יורו, בגלל שזאת הייתה פעם ראשונה שלי בנאפה אז לקחתי תחבילה אבל היו גם הרבה שלא לקחו והצליחו להסתדר.
והסתדרת ללא החבילה מבחינת LOCATION ?

לא ממש הבנתי תשאלה, הייתי בקליפסו שזה מלון שנמצא ממש על הסווקר, 5 דקות הליכה מכל המסיבות חוץ מהאפטר של הריבר רגאיי.
הכוונה הייתה אם אני אסתדר מבחינת מיקום למצוא את הכל, וזה.. אני מבין מהתשובה שלך שרק צריך לדאוג למיקום טוב של המלון.. (?)

הכוונה הייתה אם אני אסתדר מבחינת מיקום למצוא את הכל, וזה.. אני מבין מהתשובה שלך שרק צריך לדאוג למיקום טוב של המלון.. (?)

כן, כמעט כל המסיבות קרובות מאוד אחת לשנייה חוץ מהBLUE MOON ומהאפטר של הריבר רגאיי, אבל אתה רק שואל ומוצא תמקום בלי בעיה. אם אתה מתכוון לאוכל והכל אז כל האזור מלא במלא חנויות זה באמת לא בעיה. רק האוכל יקר.

צור16 קניתי מהנציגים של קווי חופשה, מרפאל טל ויאיר..

לא לקנות בשום אופן חבילות מסיבות. יותר יקר ואתה סתם מוגבל ללכת למסיבות ספציפיות בימים ספציפיים... תהיה ספונטיני זרום שם וגם תחסוך כמה שקלים

חזרתי לפני כמה שעות מאיה נאפה , חייב לומר היה מטורף!
לעניין .. תקח 600 יורו יהיה לך שבוע בראש שקט , אל תקנו הרבה שתיה בדיוטי חבל על הכסף!!!!!!
אם יש לך דברים לשאול אני אשמח לעזור בכיף 😃

• פותח/ת השרשור
חזרתי לפני כמה שעות מאיה נאפה , חייב לומר היה מטורף!
לעניין .. תקח 600 יורו יהיה לך שבוע בראש שקט , אל תקנו הרבה שתיה בדיוטי חבל על הכסף!!!!!!
אם יש לך דברים לשאול אני אשמח לעזור בכיף 😃

מה הכוונה לא לקנות הרבה שתיה בדיוטי? צריך לפחות בקבוק ליום, איפה אתה קנית?
יש לי איזה 500 יורו בערך נראלך זה יספיק לי לחיות שם נורמלי?
קנית את החבילה?
איזה מלון היית?

נערך לאחרונה:
מה הכוונה לא לקנות הרבה שתיה בדיוטי? צריך לפחות בקבוק ליום, איפה אתה קנית?
יש לי איזה 500 יורו בערך נראלך זה יספיק לי לחיות שם נורמלי?
קנית את החבילה?
איזה מלון היית?

כמה אתם ?
לא קניתי את החבילה והסתדרנו סבבה אפילו שבאמת זה מייאש כי שונאים ישראלים שמה כלכך שזה מדהים .. אתה בא להכנס לבר 40 אנשים איתך ורק אותך עוצרים ומבקשים כסף .
בכל מקרה לדעתי תקח 500-600 יורו , אם לא היית שם פעם אז תקח את הדיל הוא יסדר אותך טוב ! מסיבת ספינה , בריכה , קצף , פארק מים ,2 סטארסקיז (מסיבה) ,2 ריבר רגאיי (אפטר) וזהו נראה לי ב140 יורו ואפשר לוותר על הפארק מים ואז יעלה לך 110 יורו אבל עדיין אם כבר נוסעים אז אין למה לחסוך . תקח הכל
הייתי בפיליפיאנה אחלה מלון . נותן לך את מה שאתה צריך ולא יותר , הוא קרוב להכל ככה שאין בעיה עם שום דבר

כמה אתם ?
לא קניתי את החבילה והסתדרנו סבבה אפילו שבאמת זה מייאש כי שונאים ישראלים שמה כלכך שזה מדהים .. אתה בא להכנס לבר 40 אנשים איתך ורק אותך עוצרים ומבקשים כסף .
בכל מקרה לדעתי תקח 500-600 יורו , אם לא היית שם פעם אז תקח את הדיל הוא יסדר אותך טוב ! מסיבת ספינה , בריכה , קצף , פארק מים ,2 סטארסקיז (מסיבה) ,2 ריבר רגאיי (אפטר) וזהו נראה לי ב140 יורו ואפשר לוותר על הפארק מים ואז יעלה לך 110 יורו אבל עדיין אם כבר נוסעים אז אין למה לחסוך . תקח הכל
הייתי בפיליפיאנה אחלה מלון . נותן לך את מה שאתה צריך ולא יותר , הוא קרוב להכל ככה שאין בעיה עם שום דבר

אמרתי לכם, הזמנים יישתנו שם. הדוגמא שהוא נתן היא מהפשוטות יש דוגמאות יותר גרועות על אנשים שנדפקו לגמריי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית