ייעוץ ארוחת צ'יט שהפכה ליום צ'יט.

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
ככה, אני בחיטוב ועושה העמסות אחת לשבועיים.
השבוע היה לי ארוחת צ'יט(לא העמסה) והארוחה הפכה ליום שלם שבמהלכו צרכתי כ4K קלוריות, אני מרגיש שעליתי מלא מלא במשקל ולמרות שאני יודע שהגיונית אולי עליתי מקסימום 400 גרם שומן אני מרגיש שזה 4 קילו - איך להתייחס לזה?
כדאי לצמצם היום מכיוון מה שקרה או שלהמשיך כרגיל?
יש לציין שכזה דבר קרה לי פעם ראשונה ולא יודע למה, אני משלב כל מה שאני צריך בתפריט ועוד פעם בשבוע אוכל ארוחת צ'יט נחמדה ומעמיס אחת לשבועיים.
היה למישהו משהו דומה?:bad:

על איזה אחוז שומן אתה? קשה (למי שלא רגיל מטבעו להיות על פחות מ10) לשמור על זה ואז קורה מצב כמו שקרה לך.
אם זה המצב אני אומר שתמשיך כרגיל בדיאטה ופעם הבאה נסה לשלוט בעצמך ואולי להסתפק ב2k

חחחחחחחח מכיר את ההרגשה, שישי שבת בדיוק היה לי את אותה תחושה אחרי יומים של דל פחמימה הכל ירד. משמע שזה נוזלים.

תעשה עוד אירובי
לא אל תעשה.
4 אלף קלוריות זה לא כזה מטורף..יש אנשים שבתקופה המאוחרת של חיטוב מאבדים את הבקרה ומכניסים משהו כמו 10-14K.
פשוט להבא תשים לב ותבנה את הצ'יט לפני.

לא אל תעשה.
4 אלף קלוריות זה לא כזה מטורף..יש אנשים שבתקופה המאוחרת של חיטוב מאבדים את הבקרה ומכניסים משהו כמו 10-14K.
לא מצליח להבין איך אפשרי לעשות דבר כזה.. 14 אלף קלוריות זה ליטר וחצי שמן או 6 וחצי קילו אנטריקוט.. זה כמות אדירה של אוכל..

לא אל תעשה.

במבה אתה מפחיד אותי חח אך מגיעים ל14K כשעשיתי ציט פעם בחודש ההיתי מגיע ל10K אבל 14K וואי

אני אישית עושה אחת לחודשיים, יום שלם צ'יט וכמו שאמרתי כבר ואף אחד לא האמין, אני מכניס ,20 אלף ביום הזה לפחות...

חחח כשהוא זרק 10K אמרתי בסדר אפשר להגיע לזה.. כשהוא זרק 14K אמרתי וואלה אפשר להגיע לזה רק לשם ההגעה, כשזרקת 20K אמרתי או שאתה לא יודע לספור קלוריות או שאתה מסוגל לאכול 4 קילו שוקולד או 7 מגשי פיצה או 5 קילו של פופקורן ב-18 שעות לערך.. שתבין שהרשימה עוד ארוכה ובחרתי דווקא דברים שקלים לאכילה יחסית והכי "מלאי קלוריות" שיש.. במידה ואתה אוכל של אדם נורמלי זה בכלל כמויות לא הגיוניות להכניס.
תבדוק שוב.

ככה, אני בחיטוב ועושה העמסות אחת לשבועיים.
השבוע היה לי ארוחת צ'יט(לא העמסה) והארוחה הפכה ליום שלם שבמהלכו צרכתי כ4K קלוריות, אני מרגיש שעליתי מלא מלא במשקל ולמרות שאני יודע שהגיונית אולי עליתי מקסימום 400 גרם שומן אני מרגיש שזה 4 קילו - איך להתייחס לזה?
כדאי לצמצם היום מכיוון מה שקרה או שלהמשיך כרגיל?
יש לציין שכזה דבר קרה לי פעם ראשונה ולא יודע למה, אני משלב כל מה שאני צריך בתפריט ועוד פעם בשבוע אוכל ארוחת צ'יט נחמדה ומעמיס אחת לשבועיים.
היה למישהו משהו דומה?:bad:

מה הכוונה עלית מלא מלא? מחריגה כזאת לא נראה שתעלה הרבה בשומן, זה סתם נראה לך פסיכולוגית כי השתוללת 😃

טוב אז, באותו יום אני אוכל רקקקקק, דברים שמנים ופחמימות פשוטות, לא מת קרב למשהו בריא/משביע, שתהיו כמה שנים תחת משטר אכילה קפדני, ותגיעו לאחוזי שומן ברמות של מ20 ל7-9 ומטה, מבטיח לכם שתצליחו גם, מה שכן, זה רק בחיטוב, במסה, אין לי כזה תיאבון למה הגוף כבר מלא...

לא מצליח להבין איך אפשרי לעשות דבר כזה.. 14 אלף קלוריות זה ליטר וחצי שמן או 6 וחצי קילו אנטריקוט.. זה כמות אדירה של אוכל..

במבה אתה מפחיד אותי חח אך מגיעים ל14K כשעשיתי ציט פעם בחודש ההיתי מגיע ל10K אבל 14K וואי
זה היה אחרי שהייתיחודשיים וחצי בחיטוב..לפני שנתיים..פשוט לא הייתה לי בקרה ואכלתי כל מה שראיתי

אלירמבו אתה חי בסרט, בפוסט הקודם נתת דוגמא למה שאכלת ביום והגעת בקושי ל10 אלף קלוריות. אתה לא אוכל 20+ אלף קלוריות ביום גם אם ממש תתאמץ וגם אם היית בחיטוב שנתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית