הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתלבט אם להתחיל חיטוב

• פותח/ת השרשור bonzo
  • פורסם בתאריך

bonzo

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
צילמתי לעצמי בוק 😃
להפתעתי גילית שאני שממממן , חשבתי שאני יותר רזה :(
להל"ן נתונים עליי :
גיל 25
משקל 77
גובה 173
היקף יד קרה 37

מתאמן על מאסה כבר חצי שנה (עליתי 9 קילו)

תנו ביקורת , ואם תוכלו להעריך גם כמה אחוזי שומן אני?

ניסיתי לפרוס, זה מה יצא , שמן...

פה אני שמן..
כאן אני מממש שמן
קצת פחות שמן
שמממן
יפה לי שמן
ופה אני גם שמן
להפתעתי פה יצאתי שמן

נערך לאחרונה:
👏
משעשע.

לפי ניחוש שלי אתה בערך על 17% כרגע. אתה יכול לעשות חיטוב או להמשיך עוד קצת במסה. מצד אחד את המסה כדאי לעצור כשאתה נגעל ממה שאתה רואה במראה. מצד שני חיטוב = אומללות אז אתה יכול להתחיל עכשיו כדי שלא תצטרך להיות אומלל לאורך הרבה מאוד זמן.

אם אתה צריך תמונה שתגיד לך שאתה שמן אז לא, אל תעשה חיטוב עדין.

^
למה,לדעתי כדאי לו לחטב כבר,חבל לו להתחיל חיטוב ארוך ומייגע מ20%+ ולאבד שריר על הדרך.
קח צעד אחד אחורה בשביל לקחת שניים קדימה,תחטב ל13% ככה ותמשיך מסה נקי.

16-17% החיטוב תלוי בהרגשה הפנימית שלך, בכל מקרה מעל 20% מסה לא תיהיה יעילה במיוחד.

תתחיל חיטוב. כמו שרשמו לך ככשל שתמשיך במאסה תעלה יותר בשומן, וכשתרד, תוריד הרבה שריר.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההיענות...
אם כך אני חושב באמת שאני אתחיל בחיטוב...
מה עליי לשנות באימון? כרגע אני על ab וזו התוכנית (3 פעמים בשבוע) :

A
חזה
בנץ' 3x6-8
מקבילים 3x6-8
פרפר במכונה 3x10

כתפיים
פרס 3x6-8
הרחקה לצדדים 2x10

יד אחורית 3x8

B
רגליים
סקוואט 3x8
לאנג' 3x8

גב
מתח 3x6-8
T-BAR 3x8

יד קדמית 3x8

בטן 3x15

נערך לאחרונה:
חזה
בנץ' 3x6-8
בנץ' עליון 3X6
כתפיים
פרס 3x6-8

יד אחורית 3x8

רגליים
סקוואט 3x8
לאנג' 3x8

גב
מתח 3x6-8
T-BAR 3x8

יד קדמית 3x8

בתור FBW בחיטוב......

למרות שאישית אני לא מסוגל...אני על AB גם בחיטוב....אולי כשאהיה בשלב יורת מתקדם של החיטוב אעבור לתכנית הזאת בחיטוב

הייתי עושה מה ש- hypertrophy המליץ עם כמה שינויים קלים מאוד:
1. מוריד את הבנצ' חיובי (אם יש בנצ' ופרס אז לטעמי זה כבר מיותר).
2. מחליף/ממקד את היד אחורית בדיפ מקבילים.
3. דדליפט במקום לאנג' אבל זה כבר תלוי בהעדפות שלך ובכמה חזק אתה רוצה להכות ברגליים/גב תחתון.

אני אישית חושב תמשיך עוד ליגדול קצת . אבל אל תעבור את אחוז שומן שאתה נימצא בוא..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אישית חושב תמשיך עוד ליגדול קצת . אבל אל תעבור את אחוז שומן שאתה נימצא בוא..

זה בעייתי מאוד מבחינתי להשאר על אותו אחוז שומן בעיקר בגלל שיש לי נטייה להשמנה וגם בגלל שאין לי תפריט מסודר מידי...
וגם די נמאס לי מאיך שאני נראה.

בכל אופן החלטתי להתחיל חיטוב , ניסיתי את התוכנית fbw ש hypertrophy הציע אבל
זה עצים מידי אני הייתי תשוש אחרי האימון שלקח לי שעה ובכלל לא הספקתי לעשות יד קדמית\אחורית... למישהו יש עצות ייעול?

זה בעייתי מאוד מבחינתי להשאר על אותו אחוז שומן בעיקר בגלל שיש לי נטייה להשמנה וגם בגלל שאין לי תפריט מסודר מידי...

זה עצים מידי אני הייתי תשוש אחרי האימון שלקח לי שעה ובכלל לא הספקתי לעשות יד קדמית\אחורית... למישהו יש עצות ייעול?
בתוכנית שהוא הציע יש יותר מידי סטים , אני עכשיו עושה (במסה) FBW עם פחות סטים מזה.
תסתכל בלוג חיטוב של משה יש תוכנית לחיטוב.

חחח אז אל תעשה יד קידמית ואחורית....זה FBW זה ממש לא עקרוני לעשות את זה....

וכשאני חושב על זה גם אני הייתי מחליף את הלאנג' בדדליפט....משום מה לא כתבתי את זה
אם אתה כבר עושה יד אחורית לא הייתי עושה מקבילים כמו שידידי בנצורם הציע לך מהסיבה הפשוטה שבחיטוב אתה ממש חלש ויש הרבה סיכוי שתפצע את עצמך במקבילים [הכתף יכולה ללכת פייפן ]

• פותח/ת השרשור
בתוכנית שהוא הציע יש יותר מידי סטים , אני עכשיו עושה (במסה) FBW עם פחות סטים מזה.
תסתכל בלוג חיטוב של משה יש תוכנית לחיטוב.

מצויין, הלוג של משה מאוד אינפורמטיבי , תודה!

חחח אז אל תעשה יד קידמית ואחורית....זה FBW זה ממש לא עקרוני לעשות את זה....

וכשאני חושב על זה גם אני הייתי מחליף את הלאנג' בדדליפט....משום מה לא כתבתי את זה
אם אתה כבר עושה יד אחורית לא הייתי עושה מקבילים כמו שידידי בנצורם הציע לך מהסיבה הפשוטה שבחיטוב אתה ממש חלש ויש הרבה סיכוי שתפצע את עצמך במקבילים [הכתף יכולה ללכת פייפן ]

או קיי תודה אני אנסה את זה
ת'אמת אני גם חושב שאין צורך ביד קדמית\אחורית...

על בטן אני עובד כל אימון?

יש משהו במה שאתה אומר :] גם אני לא אוהב את הצמאי במסה כל הגדים קטנים אלי חח

רק לפי איך שאתה נראה לפי דעתי אתה צריך חיטוב..

עכשיו כל המתוסכלים נפשית ואלו שמפצים על חוסר ביטחון בהפגנת ביטחון עצמי מופרז ותוקפניות שווא יתקפו אותי.. ומי שאני מתכוון אליו יודע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית