הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות חלבון

cherries

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
מישהו ניסה Ultramyosyn whey - Met-Rx או iss whey matrix או Gaspari מיופיוג'ן ? ויכול לתת חוות דעת?
מה זה האולטרה מיוזין הזה..

הן פחות טובות מאופטימום גולד\דימטייז עלית? מישהו שמוכר אותן בזול יחסית, המליץ לי עליהן
והוא גם אמר שדימטייז לא כ"כ טובה. וזה מאוד מוזר...

ISS עם טעם לוואי חזק של הממתיק ממש לא אהבתי.
מיופיוג'ן לא ניסיתי
המט ריקס מאד כבדה בבטן תקחי בחשבון (שוקו ווניל)
הוא אומר לך ככה בטח על דיימטייז כי הוא מוכר את המוצרים האלה ומנסה לדחוף לך אותם 😃

יכול להיות שהוא אמר לך את זה מתוך אינטרס.
בכל מקרה לגבי ה-MET RX שמעתי שזאת אבקה מאוד סמיכה ולא המליצו לי עליה, לגבי המיופיוז'ן יש עליה ביקורות טובות והיא נחשבת לטובה,אבל היא יותר יקרה לדעתי מהאופטימום ככה שהייתי הולך על האופטימום אם זאת ההתלבטות שלך.

מיופיוזן היה פעם בנזונה,הבנתי שעכשיו זה נקרא פרוביוטיק,וזה לא משהו בכלל.

אני ניסיתי ISS וממש התאכזבתי.טעם שוקולד מגעיל ומשאיר גושים בלתי נסבלים
שמעתי שבחים על גספרי אבל הוא קצת יקר יותר מהאחרים

היצור של אבקות חלבון ISS הופסק, ככה שאלו בטח שרידים אחרונים שרוצים להיפטר מהם.
המיופיז'ן מכיל רק 65% חלבון, אבל הוא טעים (השוקולד במיוחד).
לגבי השלישי, אין לי ניסיון.

קודם כל הדיימטייז לדעתי האישית מצויינת, גם טעימה,גם נמסה כמו שצריך גם בכוס וכפית
המט רקס מאוד סמיכה ולא טעימה
אני עכשיו מנסה את הEAS והיא כרגע ממש חבל על הזמן
מיישהו ניסה

מישהו ניסה Ultramyosyn whey - Met-Rx או iss whey matrix או Gaspari מיופיוג'ן ? ויכול לתת חוות דעת?
מה זה האולטרה מיוזין הזה..

הן פחות טובות מאופטימום גולד\דימטייז עלית? מישהו שמוכר אותן בזול יחסית, המליץ לי עליהן
והוא גם אמר שדימטייז לא כ"כ טובה. וזה מאוד מוזר...
ניסיתי מיופיוג'ן(ניסיתי טעם בננה,תות,וקרם עוגיות) כל האבקות טעימות,אני גם ראיתי את הבדיקה שיש שם 65% חלבון,אבל אחר כך שלחו את זה שוב פעם לבדיקה והכל תקין שם,אז...
עכשיו אני עם דימטייז,אחלה של אבקה...

עכשיו אני משתמש בדימטייז,גם

אני על מטריקס וזה פצצה של חלבון לא איבחנתי במה שרשמו פה "כבד" מה כבד ... איזה שטויות זה.... שלוק וחצי זה בבטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית