מידע סטרואידים

מצב
השרשור נעול

danielp

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-438
38
0
שלום לכולם,
הייתי רוצה לדעת מה הסיכוי שברגע שמתמשים בסטרואידים מהו הסיכוי "ליפול"לאחד החסרונות בשימוש בו(כל המחלות שיכולת להיגרם וכ'ו)
מה הסיכוי שזה יקרה ?
והאם יש חומרים אחרים שיכולים לתת את אותו הפוש ואת אותו האפקט מבלי לפגוע ?(מבלי לפגוע בכלל או פחות מסטרואידים?)

נערך לאחרונה:
אי אפשר לדעת לרוב אלו נטיות גנטיות שמתפרצות מוקדם או עקב שימוש בחומרים.
בד"כ עם ה PCT הנכון, המינונים הנכונים כמתחיל לפחות ולדעת מה עובד לך טוב יותר הסיכויים לך נמוכים מאוד אלא אם יש לך משהו ידוע מראש שיכול לגרור תגובה כזו או אחרת, אך הסיכוי תמיד קיים וזה פן פסיכולוגי שצריך לעבור אם רוצים לקחת חומרים אנאבולים.

• פותח/ת השרשור
אם יש לי FMF יהיה לי סיכון יתר בשימוש בסטרואידים?
FMF מחלה ים תיכונית אם מישהו לא יודע מהזה (ואם לא אשמח מאוד אם תריצו חיפוש על המחלה ותדעו קצת יותר )וככה תוכלו לענות לי פחות או יותר בוודאות.

אף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה הזו, זה כמו לשאול אם אני בעל עודף משקל ויש לי לחץ דם, אם אני אוריד במשקל הלחץ דם הגבוה יעלם לגמרי? האם בן אדם שחולה בסוג סרטן קטלני ויש לו 5% סיכוי לחיות, האם הוא יחייה בסוף? זו שאלה תאורתית ללא תשובה וודאית כי כל אחד אינדבידואלי, לאחד עם FMF יוכל לעבור 20 סייקלים בחיים שלו, ולאחר עם FMF לאחר סייקל הכי פשוט יהיו תופעות לא נעימות בכלל, עניין של ניסוי וטעייה. העניין בדיוק מדומה כמו להמר בלאס ואגס לדוגמא אתה לא יודע אם תזכה או תפסיד אבל אתה מהמר, אני מניח שאתה עוד רחוק שנות אור מהמקרה, כשתגיע לשם ותיהיה בעל שיקול דעת אתה תעשה את השיקולים הנכונים בשבילך, אף אחד כאן לא ממליץ להשתמש בחומרים אנאבולים כאלה ואחרים ומי שהגיע להחלטה הזו מטעם חשיבתו הבלעדית אנו ננסה לכוון את אותו הבן אדם שלא יעשה טעויות כמו שמרבית האנשים שלוקחים חומרים עושים לצערנו (קודם לוקחים ואז שואלים שאלות),
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מצפה בכלל שתגיד לי אם בגלל שאני חולה יקרה משהו חס וחלילה
לא הבנתה את השאלה כראוי :
השאלה הייתה אם בן שחולה בFMF יהיה לו יותר סיכוי להידבק?
FMF(בעיית תיפקוד של הכליות)בקיצור אם הייתה יודע מה זה אז הייתה מבין את השאלה טוב.
אתן הסבר קצר FMF:FMF הוא מחלה ים תיכונית שהיא בעיית תיפקוד קלה בכליות הכליות או המוח מעבירים אחד לשני חומר מסויים שאצלי אין אותו אני שותה כדורים קבוע ,והכדורים האלה הם החומר שהכליות אמורות להעביר (או שהמוח לכליות משהו כזה)בכל מיקרה.
יש לי עוד שאלה
אני שומע לא מעט פעמים שאנשים אומרים שהגוף מגיע למצב שהוא לא יכול "לגדול יותר" זה מיתוס או אמת?
אומרים שברגע שזה קורה רק סטרואידים יכולים לעזור.
אני מתאר לעצמי שזה מיתוס ,אולי ההיתפתחות תהיה יותר קשה ואיטית אבל לא אפסית אני צודק או שהם?

ההתקדמות עם השנים בצורה טבעית נהיית איטית יותר עד אין מרגש (עדיין קיימת אך לא רואים את זה בעין, עין מבחינת הרמת משקלות ואין מבחינת מראה) וכאן נכנסים בד"כ החומרים לעסק.

בקשר לשאלה שלך, תכניס לגוגל
fmf steroids
על המכה הראשונה תקבל את התשובה. רמז: זה לא בשבילך:79nb:

בקשר להיתקעות: כמות האפשרויות לשחק עם עצימות, מחזורי אימון ושאר פרמטרים הראתה לי עד כה שאני נתקע רק מחוסר ידע, ובעידן האינטרנט, יש ים מהדבר הזה.

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות עם השנים בצורה טבעית נהיית איטית יותר עד אין מרגש (עדיין קיימת אך לא רואים את זה בעין, עין מבחינת הרמת משקלות ואין מבחינת מראה) וכאן נכנסים בד"כ החומרים לעסק.

משה אחרי כמה זמן הגוף מתחיל "להפסיק לגדול"הוא לא מפסיק את זה כבר הבנתי אבל מתי זה מתחיל להיות ממש קשה לפי גיל או אחרי תקופה מסויימת של אימונים?
לפי מה שהבנתי יש כל מיני חומרים קצת פחות חלשים מסטרואידים אבל לא פחות יעילים וגם בלי הרבה סכנות זה נכון?

משה אחרי כמה זמן הגוף מתחיל "להפסיק לגדול"הוא לא מפסיק את זה כבר הבנתי אבל מתי זה מתחיל להיות ממש קשה לפי גיל או אחרי תקופה מסויימת של אימונים?
לפי מה שהבנתי יש כל מיני חומרים קצת פחות חלשים מסטרואידים אבל לא פחות יעילים וגם בלי הרבה סכנות זה נכון?

לא אין חומרים פחות חלשים בעלי אותה יעילות כמו סטרואידים אם היה אז לא היו משתמשים בסטרואידים:) לגבי הגסול הגנטי זה עניין שמשתנה מאדם לאדם זה לא שאפשר להגיד למישהו שמע אחרי שאתה מתאמן 3 שנים אז זהו לא תגדל יותר אחד יכול להגיע לגבול הגנטי שלו אחרי מס" שנים רב יותר ואחד אחר יגיע לגבול הגנטי שלו אחרי פחות שנים בכל אופן גם שאתה על אנבולים יש גבול לגודל שהגוף מסוגל להחזיק אם זה לא היה המצב אנשים היו גדלים בלי הפסקה על אנבולים וזה לא המצב

• פותח/ת השרשור
אממ..
ובקשר למחלות ולתופעות לוואי הרעות מה שנקרא הם יכולות להיגרם רק ממנת יתר מה שנקרה ?
או שגם אם לוקחים בדיוק את המינון הנכון זה יכול לקרות?
והייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת של מקצוען או אחד שמשתמש בחומרים כאלו ואחרים ויכול להגיד בודעות אם יש חומרים פחות מסוכנים ובעלי יכולת פחות או יותר כמו של סטרואידים.

הידע שלך בחומרים כנראה דיי לוקה בחסר, הייתי ממליץ בתור התחלה לקרוא כאן את הנעוצים במיוחד את המדריך למתחילים ולשאול שאלות רציניות יותר וממוקדות יותר, אף אחד כאן לא יאשר לך או יגיד לך לעשות סייקל ואין חומרים פחות מסוכנים או יותר מסוכנים כי כל גוף מגיב לחומר כזה או אחר בצורה אחרת, כמובן שיש לדוגמא חומרים שהם פחות אנדרוגאנים ויש כאלה שיותר.

• פותח/ת השרשור
הידע שלי בנושא באמת לא הכי גדול(נושא סטרואידים)
היום אני הולך להיתייעצות עם בחור שמתאמן כבר 16 שנה והוא משתמש בכל דבר אפשרי ,
תודה לכם אפשר לנעול.

היתי מאוד נזהר מכל אלה שלקחו כל דבר אפשרי זה לא אומר שהם יודעים מה הם עושים או יודעים מה כל חומר וחומר יצא לי לדבר אם בודי בילדר ידוע בארץ והתברר לי שאין לו מושג מהחיים שלו ועדיין הוא לקח כל דבר אפשרי תזהר מזה אין תחליף למחקר עצמאי

• פותח/ת השרשור
יש הרבה מחקרים שאנשים כמוני וכמוך כותבים שהם מפוצצים בשטויות וטעיות שזה מה שיכול לכשל !
בקשר לבחור שאני הולך להיתייעץ איתו הוא באמת מבין,להפך בגלל שהוא ניסה כל כך הרבה דברים הוא הפיק מהם לקחים ,נסיון ומה התופעות לוואי שלהם ,כמובן שהוא בדק וחקר לפני שהוא לקח כל דבר,
לא כמו הבאדיבילדר שדיברתה איתו והוא ישר לקח בלי שום ידע (כפי שאמרתה אין לו מושג מכלום).
ולפי דעתי זה יותר טוב להיתייעץ איתו כי לא רק שהוא בדק חקר ועבר קורסים הוא גם ניסה את זה על בשרו אז יותר טוב מיזה?
ובכל מיקרה זה לא אומר שאני הולך לקחת כבר מחר אני בודק מגשש וחוקר שוואיה שוואיה ,

נערך לאחרונה:
חח מה זאת אומרת לקח קורסים? מה באיך לבנות סייקלים באופן מקצועי? איך אתה יודע שהוא יודע? זה לא שאתה יכול לערר על מה שהוא יגיד לך כי כמו שאתה אמרת אין לך ידע בנושא יכול להיות שהוא חושב שהוא יודע אבל בעצם הוא לא כל כך יודע אני מאוד ממליץ לך לא לבלוע כל מה שהוא או מישהו אחר יגידו לך לך ותחקור בעצמך ותוודא בעצמך שמה שאמרו לך אכן נכון ולא איזה קישקוש

• פותח/ת השרשור
איזה שטויות אתה מדבר 😳 מישהו אמר שאני הולך למיקוח?אמרתי שאני הולך לקבל חחות דעת
מה שהוא יגיד אקח לתשומת ליבי ,ככה או ככה הוא לא המילה האחרונה אז מה זה השטויות האלה שאתה אומר,בנתיים לא מעט אנשים באים אליו לייעוצים והוא מעביר מלא סמינרים (גם בחו'ל)קשה לי להאמין של בן אדם שאין לו נסיון או כל ידע יתנו לעשות סמינרים ,+לא אנקות בשמות אבל בוא נגיד שהיו אצלו כמה גדולים שבאו לקבל ייעוץ בכבודם ובעצמם.
בכל מיקרה כמו שאמרתי אפשר לנעול הדיון הסתיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית