הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמסונג גלקסי S2

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
אני מקבל גלקסי S2 ממישהו ומעיף את האיפון 4 שלי..
עכשיו זה גלקסי S2 מסלקום איך אני משפר אותו וכל זה? איך אני מפרמט את המכשיר לחלוטין?

מאיזה אתר אפשר להוריד אפליקציות? ואיפה יש כל מיני טוויקים למכשיר?

מפרמט את המכשיר אתה נכנס להגדרות מכשיר עושה איפוס הגדרות יצרן (מוחק מספרים!)
אחרי זה אתה נכנס להגדרות אכסון ועושה מחיקת כרטיס SD (במידה ויש) ואז מחיקת אכסון פנימי וזהו יש לך מכשיר נקי
להוריד אפליקציות תכתוב בדפדפן המובנה applanet זה מרקט פרוץ שבוא אתה יכול להוריד הכל חינם, בשביל כל זה לא צריך לפרוץ תמכשיר

בשביל לצרוב טוויקים ורומים למיניהם תצטרך לפרוץ את המכשיר, עדיף לצרוב מלכתחילה רום עם פריצה שמיועד לצריבה דרך המחשב
תכנס לפה תוכל ללמוד ולשאול שאלות אם תצטרך
http://iandroid.co.il/forum/forum77.html

אחייייייייייייייייייייייייייי לאייפון יש מערכת הפעלה יותר ידידותית תישאר איתו!!!!!!!!1111אחדאחדאחד.

אתה רוצה לעשות root?

• פותח/ת השרשור
אחרי שנה וחצי עם האיפון 4 הגיע הזמן להחליף , יש לי גלקסי אס 2 חינם אז למה לא? מקסימום חוזר לאיפון ..

אני לא מבין כלום באנדרואיד מה זה אומר לצרוב רום וכאלה? איזה סיכונים יש בזה ? אפשרי להחזיר אחר כך למצב המקורי?

בגלל שאנדרואיד מערכת הפעלה פתוחה כל אחד יכול לקחת את הקוד מקור ולעשות ממנו מערכת הפעלה משל עצמו (רום)
יש מפתחים שלוקחים רום מקורי משפרים אותו מוחקים את כל הזבל וככה המכשיר טס חוסך סוללה וכו

הסיכון הכי גבוה זה שהלך המכשיר BRICK, אם צרבת רום של מכשיר אחר או סתם דפקת לו את הbootloader זה יכול לדפוק לו תלוח M והלך המכשיר
אבל אם תעקוב אחרי המדריכים בIANDROID לא אמור לקרות כלום...אני צורב הרבה רומים ועוד לא היה לי בריק...

• פותח/ת השרשור
איך מתקנים ברייק?

לא מבין איך אנשים עוזבים את האייפון, גם אייפון 2 יותר טוב מכל מכשיר אחר היום בשוק מבחינת נוחות.

כנראה שרק אני לעולם לא אבין איך מכשיר עם מסך בגודל הציפורן שלי ובעובי הכרס של אבי ביטר הוא המוביל ב"נוחות".

כן, לתפקד עם 3.5 אינצ' זה באסה. (אפשר למצוא לזה עוד משמעות)

"לתפקד" מה אתה מחפש מהמכשיר חוץ מקצת משחקים , תוכנות נחמדות מוזיקה וטלפון? המטרה שלו היא לא לראות שם סרטים(למרות שאפשר) המכשיר נוח כי המערכת הפעלה שלו נוחה וקלה ומגניבה, הרבה יותר מכל המכשירי טאץ החדשים

דיברת על נוחות, בכל אלה יותר נוח להשתמש במסך גדול.

המערכת הפעלה שלו לא שונה בשום דבר מהותי מiOS. מה שיפה זה שזה קוד פתוח, גם אם משהו לא מוצא חן בעינייך אתה יכול לשנות אותו באנדרואיד.

לא יודע, הרגלים קשה לשנות. כל פעם שניסיתי קצת להתעסק בS תמיד הסתבכתי והיה לי לא נוח והתצוגה לא נוחה ומתאימה לי. עברתי גם קצת לבלקבארי וגם, השתעממתי האיפון מכשיר מצוין לפחות בשבילי, ובמיוחד בשירותים

גם אני עברתי מiTouch למוטורולה ריזר שלי, לוקח שבוע שבועיים בערך להתרגל, ואז אתה אומר לעצמך "איך אנשים משלמים עוד 1000 שקל רק כי השכל שלהם לא מאפשר להם לשחק קצת עם ההגדרות וללמוד את הקיצורים של האנדרואיד?"

איך מתקנים ברייק?
בריק מתקנים רק בחנות אחת בארץ וזה באנדרואיד סטור שם הם צורבים בכוח על הלוח M בוט לואדר חדש זה עולה משו כמו 400 ש"ח
אבל כדי להגיע לבריק מלא (המכשיר לא נדלק בכלל) צריך לעשות טעיות ממש טפשיות כמו לצרוב רום של מכשיר אחר או סתם לצרוב בוטלואדר דפוק ....

בקשר לכל הפאנבויז של אפל פה...כולם פה מתלוננים על מחירים אבל מוכנים לשלם על מסחרה של אפל 1000 שקל יותר סתם
ל4S וSGS2 יש את אותו מפרט, לא מדבר על מערכת הפעלה כי זה נוחות של כל אחד כמו שאני שונא את IOS אתם שונאים את ICS
בכל מקרה היו SGS2 עולה 2300 ו4S עולה 3300 על מה ולמה? SGS3 עם מפרט פי 2 יותר טוב מ4S עולה 3300 אז למה לשלם על התפוח שמצוייר מאחור 1000 ש"ח יותר?

שלא נדבר על המסך הקטן והפוביה של כפתור אחד במכשיר בלי כפתור חזור ועזבו שהוא נדפק כל שני וחמישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית