תמונה כמה אחוז שומן ? ועוד כמה שאלות..

• פותח/ת השרשור AviBFMV
  • פורסם בתאריך

AviBFMV

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
היי..
אז אחרי 3 חודשים של חיטוב ושבוע וחצי נטרלי הגעתי לפה..
א.כמה א.ש ?
ב.כדאי לי להתחיל דל פחמימה ?
ג.גם אם כן וגם אם לא -איזה אימון עדיף -אינטרוולים או ריצות ארוכות .?

פרונט רפוי:

http://www.siz.co.il/my/itmkwn4oefmy.jpg

סייד:

http://www.siz.co.il/my/2n1yo2biydmd.jpg

תודה רבה ! ;)

12%+- אתה אכן יכול להתחיל דל פחמימה אבל אם אתה ממשיך לרדת במשקל הייתי מציע לך למשוך עוד קצת.
אינטרוולים אומנם יותר יעלים לשרפת שומן אבל הם מקשים על ההתאוששות אז זה כן ולא ......

• פותח/ת השרשור
12%+- אתה אכן יכול להתחיל דל פחמימה אבל אם אתה ממשיך לרדת במשקל הייתי מציע לך למשוך עוד קצת.
אינטרוולים אומנם יותר יעלים לשרפת שומן אבל הם מקשים על ההתאוששות אז זה כן ולא ......

פששש 12 ? D:
לפני 3 חודשים הייתי אשכרה 16 ... חח סבבה נחכה לעוד תגובות ותודה רבה !! D:

גם אני חושב ש12.. אין בעיה שתתחיל דל פחמימה אבל מנסיון אני מת מעייפות באימונים וגם בכללי ככה שאם אתה עובד במשהו אז אני לא ממליץ..

• פותח/ת השרשור
גם אני חושב ש12.. אין בעיה שתתחיל דל פחמימה אבל מנסיון אני מת מעייפות באימונים וגם בכללי ככה שאם אתה עובד במשהו אז אני לא ממליץ..

אמרו לי לעשות מסה נקייה ולעלות ככה 3 ~4 קילו ואז חיטוב שוב .. מה היית אומר על זה ? 😲

אם אתה עושה מסה תעלה יותר מ4 קילו.. כי בטח הרוב יהיה נוזלים. תעלה 6-8 קילו נקי בזמן ארוך מעכשיו עד החורף בטח וזהו..

כן, לפי מה שהבנתי גם במסה הכי נקייה שאפשר כל עוד אתה לא משתמש בחומרים אתה תעלה על כל 4 ק"ג שריר 1 שומן..

• פותח/ת השרשור
כן, לפי מה שהבנתי גם במסה הכי נקייה שאפשר כל עוד אתה לא משתמש בחומרים אתה תעלה על כל 4 ק"ג שריר 1 שומן..

אני מעדיף לחטב עד למה שאני רוצה ואז להתחיל מסה .. מצדי שיעלה שומן ,אבל רק אחרי שאני אסיים את החיטוב .. וגם אם כן זה לא הרבה שומן ביחס לשריר אפשר לחטב שוב אחר כך .. תודה ! 😃

שאלה לי אליך
גם אני בדיוק מתחיל חיטוב
על איזה תפריט הלכתה ?
כמה אחוז שומן
כמה אחוז פחמימה
כמה גרם חלבון פר משקל
כל כמה זמן עליית פחמימות ? וכמה קלוריות מעל התחזוקה בהעלאה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית