הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אימון SS או 5X5 מה יותר כדאי?

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
בגדול אני מתחיל אחת מהתוכניות האלו,השאלות שבאות בעקבותייהן הם

למה זמני האימון כל כך קצרים?

זה לא דופק את הגב?

לא עדיף AB במקומן?

אני רוצה לשלב בטן ואירובי גם ביחד עם האימון,כלאמר בסופו....זה בסדר?

אני מטר 95 שוקל 88 אני רוצה לשלב גם אירובי עם האימונים שלי,המטרה זה לאכול סביר ולא להיכנס לתקופה של מאסה כי עכשיו קיץ לא רוצה להשמין סתם....אבל לפצות על זה בכך שאני יאכל נורמלי והרבה חלבון...מה שיעזור בגדילת השריר ולא לאכול כל מיני ג'אנק...
וכמובן השאלה שלי היא מה יותר עדיף.....🆘

תתחיל בSS, ולגביי שתי השאלות האחרות, למה החלטת שזה דופק את הגב ומה בעצם דופק את הגב? ולמה אתה חושב שעדיף AB מאשר SS? אתה יכול לשלב בטן ואירובי בסוף האימון...

• פותח/ת השרשור
אני גבוהה והדעה שדד ליפט וסקוואט מזיק לגב. היום כבר הרגשתי לחץ בתחתון,המאמן הציע לי להחליף את הסקווט במכונת לחיצת רגליים. בשביל לא להעמיס על הגב,יכול להיות אפשרי?

או שלא בזיין שלו ללמד אותך לעשות סקוואט ודדליפט נכון
או שהוא לא יודע לעשות בעצמו ו/או ללמד

• פותח/ת השרשור
או שלא בזיין שלו ללמד אותך לעשות סקוואט ודדליפט נכון
או שהוא לא יודע לעשות בעצמו ו/או ללמד
4 סרטוני למידה על תרגילים נכון ראיתי על כל אחד מהתרגילים שבss
אני יראה שוב כנראה אבל אני ישמח אם אני יקבל תשובות על שאר השאלות,בדגש על התזונה והזמן

4 סרטוני למידה על תרגילים נכון ראיתי על כל אחד מהתרגילים שבss
אני יראה שוב כנראה אבל אני ישמח אם אני יקבל תשובות על שאר השאלות,בדגש על התזונה והזמן

תנסה לענות או לשאול את המדריך מה בדיוק דופק את הגב בסקוואט דדליפט?

לגבי זמני האימון- בוא תנסה לעשות אימון עצים או לשבור שיאים מאימון לאימון ותגיד לי אתה אם אפשר למשוך את זה לשעה או שעה וחצי אימון.

ולגבי התזונה- אין הכל מהכל
או שאתה עולה למאזן חיובי ומתחיל מאסה( כמו שהמליצו לך פה על פי תמונות שהעלית).
או שאתה מחליט לחטב עוד ויורד למאזן שלילי.
או שטוב לך ככה ואז אוכל במאזן נייטרלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום חזרתי מהאימון עם גב תפוס,זה קרה לי באמצע סקוואט וכנראה אני מפספס פה איזה אלמנט של חימום

אני ממש ישמח לדעת איך לעזעזל אני אמור להתחמם לפני עבודה........וכן קראתי את המאמר וההסבר שם ממש בסיסי ולא מספק

תקרא את הספר, אם המאמר לא מספיק.

תבקש ממישהו אחר שעושה סקוואט להראות לך,עם המאמן שלך לא רציני אז יש דרכים אחרות

• פותח/ת השרשור
ביקשתי ממנו ואני עושה את הטכניקה מצויין,לפני תחילת האימון גם רצתי 5 דקות

תקרא את הספר, אם המאמר לא מספיק.

כמה שאתה לא מועיל ומנסה להעלות לך את ההודעות,אם אתה לא רוצה לעזור ואתה יודע אתה סתם יוצא מניאק אז אל תגיב בכלל

נערך לאחרונה:
היום חזרתי מהאימון עם גב תפוס,זה קרה לי באמצע סקוואט וכנראה אני מפספס פה איזה אלמנט של חימום

אני ממש ישמח לדעת איך לעזעזל אני אמור להתחמם לפני עבודה........וכן קראתי את המאמר וההסבר שם ממש בסיסי ולא מספק

במידה והמשקל עבודה שלך הוא 60.
תעשה 5 חזרות חוופשי בלי משקל, מוט ריק(20) 5 חזרות, 30 קילו 4 חזרות, 40 קילו 3 חזרות 50 קילו 2 חזרות ואז תעשה את הסטים של העבודה עם ה 60.
לפני זה תעשה מתיחות ותזיז את המפרקים של הרגליים.(כמובן שזה אחרי ריצה קצרה על ההליכון).

• פותח/ת השרשור
מצויין אחלה תגובה

אז ממה שהבנתי נכון זה פשוט לעלות ממוט ריק של 5 חזרות,להוסיף ולקפוץ ב10 קילו עד משקל עבודה ולהוריד מספר חזרות עד המשקל העבודה
כלאמר
30 5
40 4
50 3
60 3 <----- משקל עבודה

וברגע שאני עולה במשקל העבודה שלי אני פשוט מעלה בכל החימום,השאלה גם אם בשאר התרגילים(בנצ',דד ליפט,בנד אובר רוו,פרס) אני עושה את אותו הדבר

\

תצלם את עצמך עושה סקוואט ודדליפט ותעלה לפורום לביקורת.

מצויין אחלה תגובה

אז ממה שהבנתי נכון זה פשוט לעלות ממוט ריק של 5 חזרות,להוסיף ולקפוץ ב10 קילו עד משקל עבודה ולהוריד מספר חזרות עד המשקל העבודה
כלאמר
30 5
40 4
50 3
60 3 <----- משקל עבודה

וברגע שאני עולה במשקל העבודה שלי אני פשוט מעלה בכל החימום,השאלה גם אם בשאר התרגילים(בנצ',דד ליפט,בנד אובר רוו,פרס) אני עושה את אותו הדבר

הבאתי דוגמא לחימום, אתה לא חייב לדייק במס' חזרות או במשקלים.
תראה אולי אתה צריך פחות חימום או יותר. תלוי בך.

אני למשל עושה חופשי, מוט ריק, ואז ישר 60 קילו ואחריו 80 וכו'...(משקלי עבודה 110-120)
ואני ממליץ לך לעשות בסוף 1-2 חזרות לא צריך להגזים, הסטים הראשונים להתרגל לתנועה המלאה, הסטים בסוף להתרגל למשקל(קצת חזרות) בשביל לא התעייף.

כמובן שלקחת מנוחה בין סט לסט אפילו בחימום.

Back
למעלה תחתית