הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לי להתחיל עם תוכנית SS ?

שחיפממשאבל

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי אנשים , בחיים שלי לא הייתי בחדר כושר ועכשיו אני רוצה להתחיל.
גובה : 172
משקל : 60
מבנה גוף צר מאוד, כלפיי חוץ אני נראה שחיף למרות שהמשקל שלי לא כזה נמוך

לפי מה שהבנתי תוכנית הSS מצוינת למתחילים
קראתי את המדריך, אבל הבעיה שלי שהתרגילים שם דורשים טכניקה גבוהה מאוד לדעתי , אני לא יודע איך אוכל בכלל לעשות תרגילים מורכבים שאין לי מושג בשיט את הטכניקה.

האם SS זה באמת למתחילים שאין לי מושג בכלום או שזה קצת ליותר מתקדמים כאלו שיש להם טכניקה?
מה עדיף SS או FBW ?

מה המטרה שלך? כוח או היפרטרופיה?
טכניקה אתה יכול ללמוד מסרטונים בראש וקבלת ביקורת בפורום או במידה ויש בעיה רצינית יותר יפנו אותך לאדם שמבין בנושא באזור שלך.
אם אתה מעוניין בצבירת כוח אז SS מתאימה לך.
אם אתה רוצה היפרטרופיה אז FBW תעבוד יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך? כוח או היפרטרופיה?
טכניקה אתה יכול ללמוד מסרטונים בראש וקבלת ביקורת בפורום או במידה ויש בעיה רצינית יותר יפנו אותך לאדם שמבין בנושא באזור שלך.
אם אתה מעוניין בצבירת כוח אז SS מתאימה לך.
אם אתה רוצה היפרטרופיה אז FBW תעבוד יותר טוב.
מעדיף היפרטרופיה
מה אתם חושבים על התוכנית הזאת ?
חזה: לחיצת חזה במוט 2X8
____לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי 2X10
גב:__בנט אובר רואו 4X8
כתפיים:
____מיליטרי פרס 2X8
יד אחורית:
____לחיצה צרפתית 2X8
יד קדמית:
____כפיפת מרפקים בעמידה 2X7
רגליים:
____סקוואט 4X12
תאומים:
____לחיצת תאומים 2X15
בטן:_כפיפות בטן 3X12

אם המטרה שלך היא היפרטרופיה בעיקר, אין טעם לעשות SS.

מעדיף היפרטרופיה
חזה: לחיצת חזה במוט 2X8
____לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי 2X10

גב:__בנט אובר רואו 4X8
כתפיים:
____מיליטרי פרס 2X8
יד אחורית:
____לחיצה צרפתית 2X8
יד קדמית:
____כפיפת מרפקים בעמידה 2X7
רגליים:
____סקוואט 4X12
תאומים:
____לחיצת תאומים 2X15
בטן:_כפיפות בטן 3X12
אין צורך ב4 חזרות לסקווט, זה יותר מדי נפח להתחלה.
אתה יכול להריץ את זה כמה שבועות שתבין טכניקה ואז תעבור לFBW מפוצלת

למה לא ss? אבל תלמד טוב את התרגילים לפני
היי אנשים , בחיים שלי לא הייתי בחדר כושר ועכשיו אני רוצה להתחיל.
גובה : 172
משקל : 60
מבנה גוף צר מאוד, כלפיי חוץ אני נראה שחיף למרות שהמשקל שלי לא כזה נמוך

לפי מה שהבנתי תוכנית הSS מצוינת למתחילים
קראתי את המדריך, אבל הבעיה שלי שהתרגילים שם דורשים טכניקה גבוהה מאוד לדעתי , אני לא יודע איך אוכל בכלל לעשות תרגילים מורכבים שאין לי מושג בשיט את הטכניקה.

האם SS זה באמת למתחילים שאין לי מושג בכלום או שזה קצת ליותר מתקדמים כאלו שיש להם טכניקה?
מה עדיף SS או FBW ?
לך על ss. התרגילים לא כאלה מסובכים כמו שאתה חושב. חוץ מזה אתה כבר עושה סקוואט שזה התרגיל היותר מסובך בתוכנית

• פותח/ת השרשור
למה לא ss? אבל תלמד טוב את התרגילים לפני

לך על ss. התרגילים לא כאלה מסובכים כמו שאתה חושב. חוץ מזה אתה כבר עושה סקוואט שזה התרגיל היותר מסובך בתוכנית
שמע אני פשוט מפחד להעמיס משקל כבד מידי על הגוף , אף פעם לא הייתי בחדר כושר ואני חושש להיפצע בגלל זה
אבל תכלס יכול להיות שאני באמת צריך לעשות את הSS , אם אני אבוא בפעמים הראשונות לחדר כושר רק כדי ללמוד את הטכניקה על מוט ריק זה יהיה סבבה?

שמע אני פשוט מפחד להעמיס משקל כבד מידי על הגוף , אף פעם לא הייתי בחדר כושר ואני חושש להיפצע בגלל זה
אבל תכלס יכול להיות שאני באמת צריך לעשות את הSS , אם אני אבוא בפעמים הראשונות לחדר כושר רק כדי ללמוד את הטכניקה על מוט ריק זה יהיה סבבה?

אף אחד לא מתחיל עם 100KG על המוט

יש אנשים כמוך שכף רגלם בחיים לא דרכה בחדר כושר ואפילו המוט האולימפי של ה-20KG כבד להם.

הכל אפשר להתאים - אפשר להתחיל עם עם דאמבלים, קטלבלס, מוט קצר וישר של 10KG ולאט לאט להגיע למוט האולימפי של ה-20KG וגם להעמיס עליו עוד משקל לאחר זמן מה.

העיקר שתתחיל ותאתגר את עצמך במשקלים(לפחות בהתחלה) בקצב שלך...

אתה לא צריך SS, הוא פשוט עשה SS והתאכזב קשות ורוצה שעוד אנשים יתאכזבו והוא לא יהיה לבדו אני מניח זה למה המוניטין השלילי
ולמה הוא מנסה לשכנע אותך כ''כ, במקום להביע את הנקודה שלו וזהו.

אין לך מה לבצע SS אם המטרה שלך היא היפרטרופיה נקודה, תוכנית שמתמקדת בפלג גוף תחתון, אין נפח לידיים, אין נפח לכלום בתכלס
חוץ מלרגליים - תקרא קצת על היפרטרופיה ותבין בעצמך למה SS לא נחוצה למטרה הזו.

לבן אדם יש דדליפט של בערך משקל גוף...חחח נראה לי לא יזיק לך SS יוסי 🙁

נערך לאחרונה:
אתה לא צריך SS, הוא פשוט עשה SS והתאכזב קשות ורוצה שעוד אנשים יתאכזבו והוא לא יהיה לבדו אני מניח זה למה המוניטין השלילי
ולמה הוא מנסה לשכנע אותך כ''כ, במקום להביע את הנקודה שלו וזהו.

אין לך מה לבצע SS אם המטרה שלך היא היפרטרופיה נקודה, תוכנית שמתמקדת בפלג גוף תחתון, אין נפח לידיים, אין נפח לכלום בתכלס
חוץ מלרגליים - תקרא קצת על היפרטרופיה ותבין בעצמך למה SS לא נחוצה למטרה הזו.

לבן אדם יש דדליפט של בערך משקל גוף...חחח נראה לי לא יזיק לך SS יוסי 🙁
מי בכלל עשה ss יא אידיוט

לא לקלל....לקלל זה לא יפה.
יש פה את הצמד חמד איימקרי ויוסי התחילו להתאמן חודש וכבר חושבים שהם יכולים להיות מאמנים
מפגיזים פה בשטויות הם בטח מאלה שאני רואה בחדר כושר "מדריכים" את חברים שלהם בשטויות

• פותח/ת השרשור
היא קצת עמוסה לדעתי ליום אחד , אין אפשרות לפצל את זה איכשהו? , מצאתי את זה מאחת התוכניות של הרצל

סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
פייספולס 2x15
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
אחלה תוכנית תעשה לידיים 3 סטים לא 2
אחלה , ולא ממש מצאתי מדריך מפורט לfbw רק לss , אני אמור לעבוד עם משקלים בעצימות גבוהה כמו בss? ראיתי מדריך שכתוב שבהתחלה צריך 40 אחוז ממשקל העבודה , אבל לא נראה לי הגיוני , כי זה משקל נמוך איך זה ישפר אותי

• פותח/ת השרשור
מעלה כל פעם שאתה יכול?
אבל העיקרון כמו בSS אותו דבר נכון ? אני בהתחלה בתור חימום מעלה קצת משקלים עד שאני מגיע למשקל המקסימלי שאני מסוגל להרים וככה מתקדם מאימון לאימון ?

Back
למעלה תחתית