אם מוסיפים לה הוראות התקדמות במשקלים אז היא יכולה להיות סבבה. כרגע היא סתם רשימת מכולתמה אתה כבר לא אוהב את התוכנית?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם מוסיפים לה הוראות התקדמות במשקלים אז היא יכולה להיות סבבה. כרגע היא סתם רשימת מכולתמה אתה כבר לא אוהב את התוכנית?
איך מתקדמים מאימון לאימון ?אם מוסיפים לה הוראות התקדמות במשקלים אז היא יכולה להיות סבבה. כרגע היא סתם רשימת מכולת
בתור התחלה אני מאמין שבכיף אפשר להתקדם פעם באימון עד 2 אימונים אז אפשר בהתחלה להתקדם כל אימון עד שתגיע לתקיעה (כמובן לאחר שהטכניקה בסדר), כנראה שיהיו לך "תקיעות" לפני זה ואני מתכוון שהן יקרו לפני שהטכניקה תהיה באמת טובה כך שרובם יהיו כשלים טכניים כאלו שאחרי ריסט מהם תוכל עדיין להמשיך להתקדם. אחרי שתגיע לתקיעה ה"אמיתית" הייתי חותך להתקדמות שבועית שבה המשקל לאורך השבוע עולה לשיא חדש בסוף השבוע. כלומר נגיד ראשון 40 קילו שלישי 45 חמישי 50 ואז שבוע אחרי ראשון 42.5 שלישי 47.5 וחמישי 52.5 למשל.איך מתקדמים מאימון לאימון ?
אני מניח שפשוט בהתחלה אני אעשה על ריק כדי להבין את הטכניקה, ואז אני אתחיל לאט לאט להוסיף משקלים עד המקסימום שאני יכול מאימון לאימון