עזרה-קבצי MKV\SRT

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
אני רוצה לפתוח קובץ של סרט שנמצא בפורמט MKV, בנוסף, לכל קובץ כזה יש לידו קובץ קטן מאוד SRT, אני לא מבין בזה כלום, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לראות את הקבצים האלה? והאם ה-SRT זה קובץ תרגום? אם כן, איך גורמים לו להיות בתוך הסרט?

אני עובד עם וינדווס 7 אם זה משנה..

תודה לעוזרים!

אני יודע שב BSPLAYER אתה מפעיל את הסרט וגורר את הקובץ של בתרגום למסך של בסרט וזה מוסיף אותו

media player classic, פותח הכל בלי כאבי ראש.

MKV זה פורמט של סרטי HD, אפשר לפתוח אותו כולל התרגום בכל נגן נורמלי. MKV אהבתי לראות בנגנים כמו KMPlayer וגם Splash. יש גם את MPC-HC וVLC שהם סבבה לגמרי. שתי דרכים להפעיל תרגום: לקרוא לSRT באותו שם של הוידאו או לגרור אותו לתוך הנגן בזמן שהסרט מתנגן.

אם לא עובד לך בBS כמו שאמרו לך אז תוריד k-lite codec וזה יעזור...
תשנה את השם של הקובץ ושל ה SRT לאותו שם וגם תוכל לפתוח אותו במדיה פלייר הרגיל

• פותח/ת השרשור
MKV זה פורמט של סרטי HD, אפשר לפתוח אותו כולל התרגום בכל נגן נורמלי. MKV אהבתי לראות בנגנים כמו KMPlayer וגם Splash. יש גם את MPC-HC וVLC שהם סבבה לגמרי. שתי דרכים להפעיל תרגום: לקרוא לSRT באותו שם של הוידאו או לגרור אותו לתוך הנגן בזמן שהסרט מתנגן.

הורדתי ונראה שזה עובד, אבל התרגום לא מסונכרון עם הסרט, יש דרך לטפל בזה?

תוודא שהורדת כתובית שמתאים לגרסא של קובץ הסרט.
כלומר, אם הסרט שהורדת הוא "השתולים" צריך להיות לך תיקייה או קובץ בשם דומה לזה:
The.Departed.2006.1080p.BluRay.x264-WPi

עכשיו מה שנותר הוא לחפש במאגר הכתוביות גרסא שתואמת לזה, לפעמים אין ואין מה לעשות ולפעמים אפשר לנסות כתובית שתואמת לפרמטרים כמו קידוד, פיקסלים ומקור וזה יעבוד מצויין.

כמו שאמרו מעלי צריך למצוא גרסאת תרגום שתואמת(בשם) את הגרסא של הוידאו. אם אתה לא מצליח למצוא גרסא מתאימה יש בכל נגן ממה שהזכרתי כלים לתיקון זמן כתוביות.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו מעלי צריך למצוא גרסאת תרגום שתואמת(בשם) את הגרסא של הוידאו. אם אתה לא מצליח למצוא גרסא מתאימה יש בכל נגן ממה שהזכרתי כלים לתיקון זמן כתוביות.

מצטער על השיגוע.. במחשב בבית הורדתי את הנגן ובאמת זה עובד עליו אבל הכתוביות לא מסונכרנות, אני אנסה לטפל בזה בבית..

במחשב בעבודה הורדתי K-lite-codec והמדיה פלייר אכן מנגן אותו, אבל את קובץ התרגום אני לא מצליח לגרור לסרט, יש אפשרות לטפל בזה?

K-lite-codec זה בערך הדבר הכי גרוע שאתה יכול להתקין במחשב שלך.
אתה צריך media player classic :
http://mpc-hc.sourceforge.net/downloads/

אתה שם את הכתוביות והסרט באותה התקייה וזה מסתנכרן אוטומטית (אולי תצטרך ללחוץ מקש ימני על הסרט עצמו כשהוא פועל וללכת ל subtitles ולהפעיל את הכותביות.
אל תתקין לעולם K-LITE, זה זבל, אולי אפילו המיץ של הזבל.
אם לא התקנת את זה עדיין אצלך, תתקין את זה, זה הדבר היחיד שתצטרך איי פעם:
http://shark007.net/
תעקוב אחר ההוראות שם אם יש לך מערכת הפעלה 64 ביט, תצטרך להתקין את ה 32 ביט ולאחר מכן את ה 64 ביט עליו. יש שם הוראות באופן מפורט איך להתקין את זה, בעיקר עם ההרשאות המוזרות של וינדוס 7.

• פותח/ת השרשור
K-lite-codec זה בערך הדבר הכי גרוע שאתה יכול להתקין במחשב שלך.
אתה צריך media player classic :
http://mpc-hc.sourceforge.net/downloads/

אתה שם את הכתוביות והסרט באותה התקייה וזה מסתנכרן אוטומטית (אולי תצטרך ללחוץ מקש ימני על הסרט עצמו כשהוא פועל וללכת ל subtitles ולהפעיל את הכותביות.
אל תתקין לעולם K-LITE, זה זבל, אולי אפילו המיץ של הזבל.
אם לא התקנת את זה עדיין אצלך, תתקין את זה, זה הדבר היחיד שתצטרך איי פעם:
http://shark007.net/
תעקוב אחר ההוראות שם אם יש לך מערכת הפעלה 64 ביט, תצטרך להתקין את ה 32 ביט ולאחר מכן את ה 64 ביט עליו. יש שם הוראות באופן מפורט איך להתקין את זה, בעיקר עם ההרשאות המוזרות של וינדוס 7.

משה עוד קצת עזרה בבקשה: כרגע אני בעבודה ועובד פה עם XP, הורדתי את המדיה פלייר קלאסיק ושמתי את הקובץ והתרגום באותה התיקייה, הקובץ מתנגן אבל שאני מנסה לגרור את הכתוביות הוא כותב לי הודעת שגיאה למטה: "לא ניתן להגיש את הקובץ". כמו כן שאני לוחץ כפתור ימני במהלך הסרט האפשרות של כתוביות מופיעה באפור(לא ניתן ללחוץ עלייה..)

כמו כן מה זה הלינק השני שפרסמת? זה קשור לראשון? להתקין אותו גם?

משה עוד קצת עזרה בבקשה: כרגע אני בעבודה ועובד פה עם XP, הורדתי את המדיה פלייר קלאסיק ושמתי את הקובץ והתרגום באותה התיקייה, הקובץ מתנגן אבל שאני מנסה לגרור את הכתוביות הוא כותב לי הודעת שגיאה למטה: "לא ניתן להגיש את הקובץ". כמו כן שאני לוחץ כפתור ימני במהלך הסרט האפשרות של כתוביות מופיעה באפור(לא ניתן ללחוץ עלייה..)

כמו כן מה זה הלינק השני שפרסמת? זה קשור לראשון? להתקין אותו גם?
אם יש לך K-LITE מותקן, אל תתקין כלום, זה רק יעשה נזק. אם אין לך K-LITE מותקן, אז כן, תתקין (למרות שאם זה עובד, אז עזוב זה לא חשוב).
תשנה את השם של הקובץ SRT לשם השל הקובץ וידאו שיש ברשותך, רק תשאיר את הסיומת שונה (בהתאם לסוג הקובץ). השם אמור להיות זהה אחד לאחד כמו הקובץ המקורי.
שים רק את קובץ הוידאו והתרגום בתקייה והפעל את הקובץ וידאו ותנסה אז להפעיל את התרגום.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך K-LITE מותקן, אל תתקין כלום, זה רק יעשה נזק. אם אין לך K-LITE מותקן, אז כן, תתקין (למרות שאם זה עובד, אז עזוב זה לא חשוב).
תשנה את השם של הקובץ SRT לשם השל הקובץ וידאו שיש ברשותך, רק תשאיר את הסיומת שונה (בהתאם לסוג הקובץ). השם אמור להיות זהה אחד לאחד כמו הקובץ המקורי.
שים רק את קובץ הוידאו והתרגום בתקייה והפעל את הקובץ וידאו ותנסה אז להפעיל את התרגום.

מחקתי את ה K-LITE לפני שהתקנתי את המדיה פלייר

מה לגבי הלינק השני? איך להתייחס אליו?

עריכה: שיניתי את השם של התרגום לשם של הסרט וזה עדיין לי עוזר.. אותה הבעיה של "לא ניתן להגיש את הקובץ"
אגב, זאת העונה הראשונה של משחקי הכס, אני מת להתחיל לראות את זה אבל בלי תרגום אני אבוד..

נערך לאחרונה:
מחקתי את ה K-LITE לפני שהתקנתי את המדיה פלייר

מה לגבי הלינק השני? איך להתייחס אליו?
עזוב אותו כרגע, תנסה להפעיל את הסרט איך שאמרתי לך.
UNINSTALL ל K-LITE לא יעזור, עדיין ישארו עקבות ב registry וצריך להסיר ידנית.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותו כרגע, תנסה להפעיל את הסרט איך שאמרתי לך.
UNINSTALL ל K-LITE לא יעזור, עדיין ישארו עקבות ב registry וצריך להסיר ידנית.

זהו שכמו שאמרת לי אני לא כל כך מצליח להעלות את הכתוביות..

איך מסירים ידנית? להיכנס לספריה שלו ולמחוק אותה?

זהו שכמו שאמרת לי אני לא כל כך מצליח להעלות את הכתוביות..

איך מסירים ידנית? להיכנס לספריה שלו ולמחוק אותה?
על מה אתה מדבר? ניסית לשנות את השם של הקובץ SRT לשם של הקובץ וידאו שברשותך?
אם השם של הקובץ וידאו שלך זה Kaki.mkv אז תשנה את הקובץ כתוביות ל Kaki.srt ותפעיל את הסרט, כאשר שתי הקבצים נמצאים באותה התקייה. עזוב את ה K-LITE עכשיו, הוא לא קשור לחוסר היכולת שלך להפעיל את הסרט עם הכתוביות.

• פותח/ת השרשור
על מה אתה מדבר? ניסית לשנות את השם של הקובץ SRT לשם של הקובץ וידאו שברשותך?
אם השם של הקובץ וידאו שלך זה Kaki.mkv אז תשנה את הקובץ כתוביות ל Kaki.srt ותפעיל את הסרט, כאשר שתי הקבצים נמצאים באותה התקייה. עזוב את ה K-LITE עכשיו, הוא לא קשור לחוסר היכולת שלך להפעיל את הסרט עם הכתוביות.

זה השם של הסרט
Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.x264.mkv

וזה של התרגום
Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.x264.srt

• פותח/ת השרשור
אתה שם אותם באותה התקייה, מפעיל את הסרט (עם Media player classic ששלחתי לך) ומה קורה?

כמו שאמרת, באותה התיקייה, אני מפעיל את הסרט(פותח את המדיה פלייר וגורר את הסרטון,לא עם לחיצה ישירה על הקובץ), הסרט מתנגן יופי אבל ברגע שאני מנסה לגרור את קובץ התרגום פנימה הוא נותן לי את ההודעת שגיאה.

כמו כן, האפשרות של כתוביות מופיעה באפור ואין אפשרות ללחוץ עליה

אתה לא אמור לגרור את הכתוביות, זה אמור להפעיל אותן לבד. כמה אופציות:
1. הכתוביות שיש ברשותך פגומות.
2. נסה לקצר את שם קובץ הוידאו וקובץ התירגום למילה אחת בלי נקודות או מספרים.
3. נסה להוריד תרגום לסרט אחר ולעשות את אותו הדבר עם השמות ולראות אם הוא מופיע בקובץ שאתה מעוניין להקרין, כך תהיה בטוח אם הבעיה בתירגום או בשיטת ההפעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית