הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקת פאוורקלין ושאלה.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
פעם ראשונה שאני עושה פאוורקלין, אז לא לסקול אותי; אשמח לעצות לשיפור.

כמה שאלות:
1. סיימתי SS ולא עשיתי שם פאוורקלין, עכשיו אני במדקאו ואהבתי את התרגיל הזה ואני רוצה להתחיל לעשות אותו; ניתן לשלב פאוורקלין במדקאו? אם כן, באילו אימונים, כמות סטים, כמות חזרות?
2. אני שם לב שבהמון סרטונים של פאוורקלין בירידה הם יורדים לסקוואט ממש עמוק, הם יורדים ככה בגלל שהטכניקה מחייבת לרדת או בגלל שפשוט קשה להם?

תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הטכניקה המוט אמור לגעת בירכיים ומשם פשוט להתפוצץ, תרים מרפקים יותר גבוהה וחוץ מזה נראה דיי טוב לפעם ראשונה
לגבי השאלה השנייה שלך בקלין יורדים לסקוואט מלא כי הרבה יותר פשוט לתפוס את המוט בפוזיציה נמוכה יותר ופשוט לקום איתו מהתחתית. וככל שהמשקל יותר כבד לך מתוף אינסטינקט אתה פשוט תרד לעומק כדי לתפוס את המוט.

• פותח/ת השרשור
לגבי הטכניקה המוט אמור לגעת בירכיים ומשם פשוט להתפוצץ, תרים מרפקים יותר גבוהה וחוץ מזה נראה דיי טוב לפעם ראשונה
לגבי השאלה השנייה שלך בקלין יורדים לסקוואט מלא כי הרבה יותר פשוט לתפוס את המוט בפוזיציה נמוכה יותר ופשוט לקום איתו מהתחתית. וככל שהמשקל יותר כבד לך מתוף אינסטינקט אתה פשוט תרד לעומק כדי לתפוס את המוט.
אני יודע שצריך להרים את המפרקים אבל אני פשוט לא מצליח.. גם כשניסיתי לעשות פרונט סקוואט לא הצלחתי, זה הכי הרבה שאני מצליח. לגבי הירידה, אז אתה ממליץ לי לרדת עמוק יותר למרות שתכלס אני לא מרגיש צורך? כי משקל העבודה הזה די קל לי.

אתה לא מתחרה בתחום הזה נכון? אם לא אז אני חושב שתמשיך עם הפוואר כי אין לך טעם לתפוס את המוט בתחתית זה סתם יעייף לך את הרגליים לקראת הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מתחרה בתחום הזה נכון? אם לא אז אני חושב שתמשיך עם הפוואר כי אין לך טעם לתפוס את המוט בתחתית זה סתם יעייף לך את הרגליים לקראת הסקוואט.
אני מתכוון להתחרות בתחרויות דדליפט אבל לא יותר מזה.. אז בעצם אתה אומר להמשיך לעשות פאוורקלין בטכניקה הנוכחית, ולרדת לסקוואט עמוק רק כשיוצא אוטומטית כשכבד לי?

כן אתה לא באמת תוכל לשלוט על זה עם המשקל יהיה ממש כבד ומבחינת הטכניקה רק לתיקונים שרשמתי לך. לסיכום תישאר עם הפווארקלין 😃

• פותח/ת השרשור
כן אתה לא באמת תוכל לשלוט על זה עם המשקל יהיה ממש כבד ומבחינת הטכניקה רק לתיקונים שרשמתי לך. לסיכום תישאר עם הפווארקלין 😃
סבבה אחי תודה רבה, אתה חיה לא קטנה אתה 😛 חשבתי שהמשקלים שלי מרשימים יחסית למשקל הגוף שלי אבל הרטיו שלך פשוט מטורף! עכשיו רק צריך שייעצו לי איך לשלב פאוורקלין במדקאו.

סבבה אחי תודה רבה, אתה חיה לא קטנה אתה 😛 חשבתי שהמשקלים שלי מרשימים יחסית למשקל הגוף שלי אבל הרטיו שלך פשוט מטורף! עכשיו רק צריך שייעצו לי איך לשלב פאוורקלין במדקאו.

במקור התוכנית הלניארית שביל סטאר הייתה עם פאוור קלין במקום חתירות, משיכות גבוהות במקום דד-ליפט ולחיצת חזה בשיפוע במקום מילטרי פרס. ככה שאתה יכול להחליף את החתירה בפאוור קלין 5 סטים 3 חזרות.
הייתי מוסיף גם מתח ביום שלישי בסוף האימון.

• פותח/ת השרשור
במקור התוכנית הלניארית שביל סטאר הייתה עם פאוור קלין במקום חתירות, משיכות גבוהות במקום דד-ליפט ולחיצת חזה בשיפוע במקום מילטרי פרס. ככה שאתה יכול להחליף את החתירה בפאוור קלין 5 סטים 3 חזרות.
הייתי מוסיף גם מתח ביום שלישי בסוף האימון.
5X3 זה ל-SS, בליניארי עושים רק סט אחד של משקל שיא.. צריך להתאים את זה לתוכנית.

5X3 זה ל-SS, בליניארי עושים רק סט אחד של משקל שיא.. צריך להתאים את זה לתוכנית.

צודק, טעיתי. זה 5X5 בפירמידה עולה, לפי ביל סטאר. אני ממליץ על 8X3. יותר מתאים לתרגיל מסוג כזה.

• פותח/ת השרשור
צודק, טעיתי. זה 5X5 בפירמידה עולה, לפי ביל סטאר. אני ממליץ על 8X3. יותר מתאים לתרגיל מסוג כזה.
תוכל לפרט יותר? לקח לי מספיק זמן להצליח להבין את מדקאו, ייקח לי קצת זמן להבין איך לעזאזל אני מכניס שם פאוורקלין...
הרי ב-A זה פירמידה עולה ואז סט יחיד של משקל שיא, וב-C זו פירמידה עולה ואז סט יחיד של משקל שיא לשלישייה ואז סט עם פחות משקל לשמינייה, תוכל לעזור לי להתאים את זה לתוכנית?

תוכל לפרט יותר? לקח לי מספיק זמן להצליח להבין את מדקאו, ייקח לי קצת זמן להבין איך לעזאזל אני מכניס שם פאוורקלין...
הרי ב-A זה פירמידה עולה ואז סט יחיד של משקל שיא, וב-C זו פירמידה עולה ואז סט יחיד של משקל שיא לשלישייה ואז סט עם פחות משקל לשמינייה, תוכל לעזור לי להתאים את זה לתוכנית?

תעשה יום A 5X5 ויום C 8X3 כאשר הסט השמיני הוא השיא, בלי לרדת לבק אוף.

דוגמא:
סוף שבוע 1
אימון C

2X3X60
2X3X70
2X3X80
3X90
3X100

תחילת שבוע 2
אימון A

5x60
5x70
5x80
5x90
5x100

כלומר את השיא שעשית ל-3 באימון C אתה עושה אותו ל-5 חזרות שבוע הבא אחריו באימון A
תתקדם שבועית 2.5 עד שתתקע ואז כבר תעבוד לפי הרגש. כלומר תתקדם כתרגיש שאתה יכול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תעשה יום A 5X5 ויום C 8X3 כאשר הסט השמיני הוא השיא, בלי לרדת לבק אוף.

דוגמא:
סוף שבוע 1
אימון C

2X3X50
2X3X60
2X3X70
2X3X80
3X90
3X100

תחילת שבוע 2
אימון A

5x60
5x70
5x80
5x90
5x100

כלומר את השיא שעשית ל-3 באימון C אתה עושה אותו ל-5 חזרות שבוע הבא אחריו באימון A
תתקדם שבועית 2.5 עד שתתקע ואז כבר תעבוד לפי הרגש. כלומר תתקדם כתרגיש שאתה יכול.
אוקיי, תודה רבה לך 😃 מקווה שיעבוד טוב.
אבל אימון C יצא בכולל 10 סטים, אמרת 8 לא?
זה תרגיל שעובד חזק על הגב? אני אתרחב ממנו לדעתך?

אוקיי, תודה רבה לך 😃 מקווה שיעבוד טוב.
אבל אימון C יצא בכולל 10 סטים, אמרת 8 לא?
זה תרגיל שעובד חזק על הגב? אני אתרחב ממנו לדעתך?
טעות שלי תמחק את הסט הראשון עם ה50 ק'ג.
זה תרגיל טוב לכח מתפרץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית