הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר שקרה אחרי שלקחתי 1.m.r

mr.Conspiracy

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
4
61
0
היום לקחתי סקופ אחד של 1.m.r ולאחר רבע שעה התחלתי להרגיש עקצוצים בכל הראש במיוחד בפנים
כאילו עלו עליי 100 נמלים(מהאלה שנושכים). לאחר חצי שעה זה הגיע גם לכל פלג הגוף העליון במיוחד בידיים.
הרגשה נוראית. לא הצלחתי להתאמן, בנוסף כל האימון הרגשתי דיכאון נוראי אין לי מושג למה.
הדובדבן שבקצפת הגיע בסיום אימון משקולות כשהתחלתי אינטרוולים. אני בעל כושר גבוה עם סיבולת גבוהה,
כל אימון אינטרוולים אני עושה 15 בלי להתאמץ, אבל הפעם אחרי כל ריצת אינטרוולים הייתה לי הרגשה של התקף לב!
הפסקתי אחרי האינטרוול השלישי. בקיצור מה דעתכם למה זה קרה? כמו כן חשוב לציין שסיימתי להשתמש במוצר CRAZE לפני כמה ימים
והתחלתי עם המוצר הנל ככה שאני רגיל לכל זה.

הגוף שלך לא מגיב טוב לכל הזבל שיש שם. פעם חטפתי פריחה נוראית וגירודים בכל הגוף לאיזה שעה מג'ק. מסקנה - תפסיק לשרוף כסף ובריאות על כל המוצרים המפוקפקים האלה.

אחי זאת ההרגשה שצריכים לקבל מפרה וורקאאוט (עקצוצים) בגלל הניאצין שיש בפנים.
לגבי כל השאר-מוזר כי אני בדיוק משתמש באותו חומר כרגע.
תנסה אולי לקחת חצי סקופ ממנו פעם נוספת ואם המצב הזה חוזר תפסיק להשתמש בו...לא כולם מגיבים דומה לחומר מסוים.

מה הקשר פריחה לעזאזל ???? העקצוצים האלה זה השפעה של בטא אלנין ( מרכיב שמצוי ב1mr) אין לך מה לדאוג !
בקשר לדופק זה כנראה תוצאה של הקפאין וכמו שאמרת פעילות מוגברת אין לך מה לפחד , בדרך כלל מתחילים לקחת את הmr1 עם חצי /שלוש רבעי סקופ.

אחי זאת ההרגשה שצריכים לקבל מפרה וורקאאוט (עקצוצים) בגלל הניאצין שיש בפנים.
לגבי כל השאר-מוזר כי אני בדיוק משתמש באותו חומר כרגע.
תנסה אולי לקחת חצי סקופ ממנו פעם נוספת ואם המצב הזה חוזר תפסיק להשתמש בו...לא כולם מגיבים דומה לחומר מסוים.
זה תופעה של הבטא אלנין

מה הקשר פריחה לעזאזל ???? העקצוצים האלה זה השפעה של בטא אלנין ( מרכיב שמצוי ב1mr) אין לך מה לדאוג !
בקשר לדופק זה כנראה תוצאה של הקפאין וכמו שאמרת פעילות מוגברת אין לך מה לפחד , בדרך כלל מתחילים לקחת את הmr1 עם חצי /שלוש רבעי סקופ.

זה תופעה של הבטא אלנין

בטא אלנין סליחה!!!!!!!
ואגרינין גם תורם להזרים חומרים כמה שיותר מהר!!
התבלבלתי סליחה!

עיקצוצים זה אחד הדברים הכיפים בתוספים האלה

כן זה גם פסיכולוגית גורם לך להרגיש שאתה עובד עם חומר בגוף.

ממליץ לך לנסות לבדוק אולי אתה רגיש לאחד החומרים שם...על אף שאני מכיר אנשים שחוו אותו דבר בפעם הראשונה שלקחו את המוצר
לי קרה משהו נוראי עם הפרי וורקאוט של דיימטייז ...כאב ראש,סחרחורות,בחילה..פשוט לא הייתי מסוגל לשתות אותו יותר והפסקתי לקחת אותו..אבל נגיד בג'ק ובMR1 זה לא קרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית