הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודומס חזק בגב תחתון

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני כרגע בSS ועבדתי המון על טכניקה בשלבים המוקדמים אבל על משקל כבד בסקוואט עכשיו שהגעתי ל100 קילו כבר לא עמדתי בזה והגעתי לכשל ובסט הראשון היה חרא טכניקה
אני מרגיש כאבים שהגו תחתון תפוס לי במשך 3 ימים אחרי סקוואט ואני מגיע לאימון עם גו תחתון תפוס ושוב עושה סקוואט ואני מרגיש שקשה ויש עומס מטורף בסקוואט על הגו התחתון ואני מתחיל להרגיש שאני פוגע לעצמי בגו לבנתיים עשיתי ריסט חזרה ל90 לנסות לתקן את הטכניקה אוליי מישו יכול לעזור לי מה לתת דגשים למשו כדי שזה לא ייקרה ולא יהיה עומס על גו תחתון זה ממש תוקע אותי אחרי זה יש לי גם קושי בגלל זה בדדליפט למרות שהטכניקה טובה בדדליפט אני עושה אותו במצב של גו תחתון כואב ותפוס
אני יעלה סרטון של הסקוואט בקרוב אבל אם מישו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור שיעזור בבקשה

בשביל להוריד עומס מהגב תשתדל לרדת למטה עם התחת ופחות אחורה. ובעלייה דגש על היפ דרייב מהארבע ראשי ולא מהגב

• פותח/ת השרשור
תנסה לעשות הפסקה קצרה ולראות אם זה דומס או משהו אחר.

כן הזהירו אותי כבר שאם יש לי דומס שנמשך יותר משבוע אני צריך ללכת לרופא
מדובר על דומס של יומיים שלושה ובאמת כמו שטאלפ אמר הסיבה זה בגלל הטכניקה שניסיתי לרדת אחורה תמיד והעברתי יותר מדיי עומס על הגב תחתון אבל בכל מקרה אני מוריד משקל כדי לעבוד על זה נכון ולראות שזה לא חוזר

אולי לא ללכת לרופא, אבל יש כל מיני דברים בגב התחתון (דלקת בזוקפים, בלט, si joint וכו') שמרגישים כמו דומס שלא עובר. הכי טוב שתנסה לנוח כמה ימים ולראות אם זה עובר.

• פותח/ת השרשור
אולי לא ללכת לרופא, אבל יש כל מיני דברים בגב התחתון (דלקת בזוקפים, בלט, si joint וכו') שמרגישים כמו דומס שלא עובר. הכי טוב שתנסה לנוח כמה ימים ולראות אם זה עובר.
אני נמצא כרגע בSS וחשבתי אולי לעשות יום שלישי- אימון אמצע השבוע סקוואט קל באמת כדי לתת יותר מנוחה. מה אתה אומר זה יהיה בסדר?

בשביל להוריד עומס מהגב תשתדל לרדת למטה עם התחת ופחות אחורה. ובעלייה דגש על היפ דרייב מהארבע ראשי ולא מהגב

היפ דרייב מהארבע ראשי? איך עושים את זה אני חייב לדעת.

• פותח/ת השרשור
כן, תעשה קל ותראה. תזרים קצת דם לאיזור לפני הסטים.

תודה רבה לשניכם אחרי שהורדתי ל90 קילו כי חשבתי שזה רק בגלל המשקל ועדיין הרגשתי כאב לקחתי את מה שאמרתם שניכם צדקתם הייתי צריך לעשות חימום יותר טוב ולהשקיע יותר בחימום וTALP באמת זאת היתה הבעיה שניסיתי לרדת יותר מדיי אחורה והעומס היה על הגו התחתון היום גם עליתי במשקל ל92.5 ,גם היה יותר טוב מה90 קילו ולא היה לי כאבים בכלל בגו תחתון תודה רבה פתרתם לי את הבעיה ! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית