הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוק היציאה ללא התחייבות במכוני הכושר

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
החוק שלא משלמים יותר קנסות והתחייבויות על יציאה\פרישה יצא כבר?

כן,אבל כשדיברתי עם בעל החדר כושר הוא אמר שיש דרך למכון לעקוף את החוק,אני לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי

לא. עדיין לא נכנס לתוקפו, ולא תהיה אפשרות לעקוף אותו.

בכל אופן, הולמס פלייס כבר עשו צעד ראשון בנושא והחלו לשווק מנויים ללא התחייבות אלא שכרגע משלמים כביכול חודש נוסף (תשלום) אם מבקשים להתנתק.

לא. עדיין לא נכנס לתוקפו, ולא תהיה אפשרות לעקוף אותו.

בכל אופן, הולמס פלייס כבר עשו צעד ראשון בנושא והחלו לשווק מנויים ללא התחייבות אלא שכרגע משלמים כביכול חודש נוסף (תשלום) אם מבקשים להתנתק.
אתה יודע במקרה אם מדובר במדיניות כללית של כל הרשת או בסניפים נקודתיים?

אתה יודע במקרה אם מדובר במדיניות כללית של כל הרשת או בסניפים נקודתיים?

אני לא יודע אם זה חל שלא במועדוני הפרימיום שלהם, אני אברר מחר.
אני הייתי מנוי עד לפני 3 חודשים בB-FIT ברחובות עת השתחררתי משם נרשמתי להולמס דרך מבצע של עובדי מדינה.
נאמר לי כי המנוי הינו ללא התחייבות ובמידה ומעוניינים להפסיק את ההתקשרות משלמים 390 ש"ח (כחודש) וזהו זה,בלי להתעסק יותר במכירת מנויים וכל המסביב.

יש לך מושג אם זה פועל על מנויים ישנים או רק חדשים?

למרות ההיגיון בכך שזה אמור להיות תקף למנויים חדשים בלבד,הבנתי שהחלטת הרשת הינה רטרואקטיבית.
כלומר גם מנוי קיים יכול להפסיק את ההתקשרות בכל עת.
הסבירו לי בעת ההרשמה שאין יותר מכירת מנויים של הולמס פלייס שלא ע"י הרשת.

נ.ב. (סליחה על החפירה)
שאלתי את הנציג, כיצד יתכן שאין וראיתי ביד 2 שמוכרים במחירים כמו 250 ש"ח לחודש וכו'.
הוא הסביר לי שזה אנשים שמבצעים עבודות עבורם ובמקום תשלום הם מקבלים מנויים מתנה שהם יכולים למכור באיזה מחיר שהם רוצים.

חובה להוציא את חוק ההתחיבות מכל מקום אפשרי .
מדינה של חארות על כל דבר רוצים לעשות עלינו כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית