ייעוץ רגליים מאסיביות

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני פאוורליפטר ועובד רק בתוכניות כוח, אבל למרות זאת מבחינת גוף יש משהו שאני מאוד שואף אליו וזה רגליים מאוד מאסיביות, הכוונה שיהיו שמנות שמנות, בין אם חטובות או לא, כדוגמת זה:
5022ec3fa7dfe.jpg

חלקכם בטח מזהים את זה מהקזאחית ההיא מהאולימפיאדה, שבקושי שוקלת 53 אבל אין לי מושג מאיפה כל השריר הזה הצטבר שם.

אז ככה, לשאלה שלי: האם רגליים כאלה אפשר להשיג רק ע"י הזרקות וכו'? כי בתכלס יש לי חברים פאוורליפטרים שמרימים 200+ ושוקלים המון ואף אחד מהם אפילו לא מתקרב במסה לרגליים האלה, והאנשים היחידים שראיתי אצלם רגליים כאלה הם בדר"כ מוזרקים.
מה שהקפתי בעיגול זה דבר שאני מאוד מאוד אוהב, שכשהולכים זה מודגש כזה.

תודה לעוזרים.

מתכוון להתחרות בתחרות הבאה שתהיה, רציתי להתחרות בתחרות הקודמת אבל בדיוק חזרתי מחו"ל ולא הייתי כ"כ בכושר.

תשמע בקשר לרגליים, זה די תלוי בגנטיקה שלך אם אתה טבעי, אתה יכול להעלות משקלים או נפח ובסוף תגיע לתוצאה שהגנים איפשרו לך.
אני לא הייתי מסתכל על אנשים כאלה במקומך.
תעשה מה שאתה צריך כדי להרים יותר משקל, מראה קצת קשה לבחור.

• פותח/ת השרשור
תשמע בקשר לרגליים, זה די תלוי בגנטיקה שלך אם אתה טבעי, אתה יכול להעלות משקלים או נפח ובסוף תגיע לתוצאה שהגנים איפשרו לך.
אני לא הייתי מסתכל על אנשים כאלה במקומך.
תעשה מה שאתה צריך כדי להרים יותר משקל, מראה קצת קשה לבחור.
אוקיי אבל בקשר לשאלה שלי, האנשים האלה כמו בתמונה הם מוזרקים?

• פותח/ת השרשור
מספיק שתראה כמה משקולנים לא מתחרים באולימפיאדה כי נתפסו על שימוש בחומרים.
אז אתה רוצה להגיד לי שכל מי ששם זה טבעי לגמרי? איך לעזאזל לבחורה ששוקלת 53 יש רגליים ברוחב של הגוף שלי? הרי מסה זו מסה, איך היא שוקלת רק 53?

אז אתה רוצה להגיד לי שכל מי ששם זה טבעי לגמרי? איך לעזאזל לבחורה ששוקלת 53 יש רגליים ברוחב של הגוף שלי? הרי מסה זו מסה, איך היא שוקלת רק 53?

לא אמרתי שטבעי,אבל בוא נגיד שיש הרבה דרכים לעקוף את הבדיקות האולימפיות וגם בתחרויות אחרות.
תשמע אני התחריתי בקטגוריה של עד 93 קילו (עכשיו עליתי קטגוריה) בMMA.
אני .183 גובה, היו מגיעים מולי אנשים ששוקלים קצת פחות וגבוהים פחות ונראים מינימום קירק קרוואסקי. ומסתבר שהם היו על חומרים והתנקו לפני תחרות-ואיזה יופי בבדיקות שלפני התחרות כולם נקיים,אבל אם תסתכל על כל עונת האימונים שלהם לא תמצא הרבה אימונים נטו-הכל מכור.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שטבעי,אבל בוא נגיד שיש הרבה דרכים לעקוף את הבדיקות האולימפיות וגם בתחרויות אחרות.
תשמע אני התחריתי בקטגוריה של עד 93 קילו (עכשיו עליתי קטגוריה) בMMA.
אני .183 גובה, היו מגיעים מולי אנשים ששוקלים קצת פחות וגבוהים פחות ונראים מינימום קירק קרוואסקי. ומסתבר שהם היו על חומרים והתנקו לפני תחרות-ואיזה יופי בבדיקות שלפני התחרות כולם נקיים,אבל אם תסתכל על כל עונת האימונים שלהם לא תמצא הרבה אימונים נטו-הכל מכור.
אני נמוך מאוד והגנטיקה לא מאפשרת לי הרבה [עליתי 5 ק"ג במדקאו ואין שום שינוי בגוף, פשוט אותו הדבר] אז בשביל להיות רחב ככה המוצא היחידי שלי הוא חומרים?..

אני נמוך מאוד והגנטיקה לא מאפשרת לי הרבה [עליתי 5 ק"ג במדקאו ואין שום שינוי בגוף, פשוט אותו הדבר] אז בשביל להיות רחב ככה המוצא היחידי שלי הוא חומרים?..

תשמע,אתה אומר שאתה רוצה ללכת ולהתחרות בפאוורליפטינג.
לשופט לא באמת אכפת איזה רחב גבי יש לך או אם יצאו לך ורידים ב4 ראשי. תרים יותר-יותר טוב.
אם אתה רוצה להתחיל לעלות במאסה בלי קשר לכוח יש המון תוכניות באדיבילדינג שכנראה יתנו לך תוצאות טובות יותר מתוכנית כוח נטו (במידה ואתה כבר מתקדם ומנוסה באימונים).
אל תנסה לדחוק את עצמך לפינה ולהתחיל סייקלים. תנסה הכל כולל הכל לפני הדרך הזאת.

כמה זמן אתה מתאמן? איזה תוכניות כבר עשית?

• פותח/ת השרשור
תשמע,אתה אומר שאתה רוצה ללכת ולהתחרות בפאוורליפטינג.
לשופט לא באמת אכפת איזה רחב גבי יש לך או אם יצאו לך ורידים ב4 ראשי. תרים יותר-יותר טוב.
אם אתה רוצה להתחיל לעלות במאסה בלי קשר לכוח יש המון תוכניות באדיבילדינג שכנראה יתנו לך תוצאות טובות יותר מתוכנית כוח נטו (במידה ואתה כבר מתקדם ומנוסה באימונים).
אל תנסה לדחוק את עצמך לפינה ולהתחיל סייקלים. תנסה הכל כולל הכל לפני הדרך הזאת.

כמה זמן אתה מתאמן? איזה תוכניות כבר עשית?
לא מדבר על השופט, מדבר על עצמי.
אני מתאמן שנתיים עם הפסקות.
עשיתי SS ארבע פעמים ועכשיו אני כבר בחצי של המדקאו.
התחלתי תת משקל 51 ק"ג, הגעתי ב-SS הראשון ל-63 ק"ג עם דדליפט 150 לחמישייה וסקוואט 125 לחמישייה; הפסקתי בגלל פציעה בעצם הזנב, כשחזרתי ירדתי שוב במשקל והתחלתי SS מחדש, עוד הפעם סיימתי, עוד הפעם הפסקתי, עוד הפעם מחדש וכו' וכו'.. ככה 4 פעמים, ועכשיו סיימתי SS עם משקלים נמוכים יחסית [107.5 סקוואט ו-130 דדליפט על משקל גוף 67] ואני במדקאו מאז, כבר שבוע רביעי.

אז ממה שאתה כותב אתה עדיין בהתחלה. סיימת את הבסיס להכל(SS) ומכאן אתה יכול רק להתקדם.
תסיים את המדקאו בצורה טובה, תקפיד על תפריט תזונה כמו שצריך ורק אז אתה תוכל להסתכל אחורה ולראות שיפור או אי שיפור בכוח/מאסה וכו'
אחרי המדקאו תמיד תוכל לבחור תוכנית עם עוד קצת נפח בכללי או לחלק מסויים שמבחינתך בפיגור.
כרגע זה באמת לא רלוונטי לדבר על זה כשאתה צובר עכשיו בסיס טוב להמשך.

• פותח/ת השרשור
אז ממה שאתה כותב אתה עדיין בהתחלה. סיימת את הבסיס להכל(SS) ומכאן אתה יכול רק להתקדם.
תסיים את המדקאו בצורה טובה, תקפיד על תפריט תזונה כמו שצריך ורק אז אתה תוכל להסתכל אחורה ולראות שיפור או אי שיפור בכוח/מאסה וכו'
אחרי המדקאו תמיד תוכל לבחור תוכנית עם עוד קצת נפח בכללי או לחלק מסויים שמבחינתך בפיגור.
כרגע זה באמת לא רלוונטי לדבר על זה כשאתה צובר עכשיו בסיס טוב להמשך.
רק שהגוף שלי שחוק כבר.. פעם הייתי מתקדם בקלות על תפריט דל רצח ומשקל גוף מאוד נמוך, היום אני אוכל המוןןןן [גם מבחינת קלוריות וגם מבחינת חלבון] ושוקל יותר ובכל זאת נאבק על להתקדם במשקלים שבקושי מתקרבים למשקלים שהיו לי :\

רק שהגוף שלי שחוק כבר.. פעם הייתי מתקדם בקלות על תפריט דל רצח ומשקל גוף מאוד נמוך, היום אני אוכל המוןןןן [גם מבחינת קלוריות וגם מבחינת חלבון] ושוקל יותר ובכל זאת נאבק על להתקדם במשקלים שבקושי מתקרבים למשקלים שהיו לי :\

אין מה לעשות אתה חייב ללכת על חומרים! זה מה שאתה מחפש לשמוע הא? הרי חילוף החומרים, הגנטיקה, הגובה, הגוף השחוק, הכל אבל הכל, עובד לרעתך!

מאור הוא צודק אחי עם כמה שזה נשמע רע.. לכולם זה עובר בראש הרצון להתקדם ולהיות ג׳מוס מהר... אבל זה תהליך..אתה באמת צריך לקחת את עצמך חזק עם תוכנית ולהיות ממוקד עד שתסיים אותה!! אתה תראה שהכוח והמאסה יבואו בעקבות זה.
אמרת שאתה רוצה להתחרות בפאוורליפטינג בתחרות הבאה,אתה חייב בסיס משקלים טוב, אחרת זה לא יילך.

• פותח/ת השרשור
מאור הוא צודק אחי עם כמה שזה נשמע רע.. לכולם זה עובר בראש הרצון להתקדם ולהיות ג׳מוס מהר... אבל זה תהליך..אתה באמת צריך לקחת את עצמך חזק עם תוכנית ולהיות ממוקד עד שתסיים אותה!! אתה תראה שהכוח והמאסה יבואו בעקבות זה.
אמרת שאתה רוצה להתחרות בפאוורליפטינג בתחרות הבאה,אתה חייב בסיס משקלים טוב, אחרת זה לא יילך.
אם הייתי נשאר על קטגוריית משקל 67.5 הייתי יכול לקחת מקום ראשון או שני, אבל בגלל שאני כבר יותר כבד מזה אני צריך לכוון עכשיו ל-180-200 דדליפט..

אם הייתי נשאר על קטגוריית משקל 67.5 הייתי יכול לקחת מקום ראשון או שני, אבל בגלל שאני כבר יותר כבד מזה אני צריך לכוון עכשיו ל-180-200 דדליפט..

מצוין תכוון לשם אל תהיה שאנן בגלל התוצאות השנה. אחרי המדקאו תוכל להתחיל שיאים ללא תרגילי עזר סמוך לתחרות. יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית