הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה או חיטוב? חד וחלק!

• פותח/ת השרשור AviBFMV
  • פורסם בתאריך

AviBFMV

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
היי
אז אחרי 3 חודשים של חיטוב התחלתי השבוע דל פחמימה וממש לא הלך לי,וכנראה שלא הבנתי איך עושים את זה למרות שעשיתי מה שכתוב באתר קילוגרם ולפי אנשים מפה.
עכשיו חשבתי להתחיל מראשון מסה נקייה לחצי שנה עד פברואר ומפברואר להתחיל חיטוב עד סוף יוני..
מה אתם אומרים ?מסה או חיטוב ?
התמונות הן לפי סדר של :
פרונט רפוי, פרונט מכווץ, סייד רפוי, סייד מכווץ.

DSCF1526.JPG DSCF1528.JPG DSCF1529.JPG DSCF1530.JPG

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
תן בראש במסה(SS)... אתה מתחיל על אחוז שומן טוב.

• פותח/ת השרשור
אחלה בסיס למאסה - בהצלחה !

תודה רבה !

תן בראש במסה(SS)... אתה מתחיל על אחוז שומן טוב.

חח תודה ,זה אחרי חיטוב של 3 חודשים ..
אני אתחיל מסה אבל נקייה שאני לא אעלה יותר מדיי באחוז שומן.. לדעתך חצי שנה תספיק לי ואז שוב חיטוב 5 חודשים ?
אני מתכנן תזמן פחות או יותר עד תחילת החופש הגדול הבא

תתחיל לאכול כמו בהמה !!!

מתאים לי !!

תתחיל לעלות לאט גג חצי קילו בשבוע, אל תעשה את הטעות שאני עשיתי שאכלתי כמו בהמה על ההתחלה שעשיתי מאסה ובסוף רק רע יצא מזה תאמין לי ...
אם אתה נוטה להשמין אל תגזים עם הפחמימות, תעלה בהדרגה משבוע לשבוע ובלי ג'אנק ..

• פותח/ת השרשור
תתחיל לעלות לאט גג חצי קילו בשבוע, אל תעשה את הטעות שאני עשיתי שאכלתי כמו בהמה על ההתחלה שעשיתי מאסה ובסוף רק רע יצא מזה תאמין לי ...
אם אתה נוטה להשמין אל תגזים עם הפחמימות, תעלה בהדרגה משבוע לשבוע ובלי ג'אנק ..

כה מבין אותך.. במסה הקודמת שלי עליתי בעיקר בשומן ,לא ידעתי על מסה מלוכלכת ונקייה ,פשוט אכלתי מה שבראש שלי ועליתי בשומן הרבה,עכשיו רק נקייה,בלי ג'אנק,בלי מטוגן ,בלי מתוקים,עדיין שותה רק מים ... לאכול בריא ולגדול .!

• פותח/ת השרשור
רק אני חושב שעדיף חיטוב קצר עד שיתחיל החורף ואז מסה? 😲

גם אני חושב ככה תכלס.. אבל אני אחרי 3 וחצי חודשים של חיטוב ,אין כח וכבר אני לא יורד .. אז נתחיל מסה ,נגדל חצי שנה ואז חיטוב של החיים 5 חודשים ... אל תדאג חח יהיה טוב ;)

גם אני חושב ככה תכלס.. אבל אני אחרי 3 וחצי חודשים של חיטוב ,אין כח וכבר אני לא יורד .. אז נתחיל מסה ,נגדל חצי שנה ואז חיטוב של החיים 5 חודשים ... אל תדאג חח יהיה טוב ;)
כנס לכמה שבועות נייטרלי תתן לגוף שלך להרגע..

• פותח/ת השרשור
כנס לכמה שבועות נייטרלי תתן לגוף שלך להרגע..

תודה ,אבל אני מתחיל מסה נקייה,חלאס עם החיטוב והנטרלי חח.. היה לי שבוע נטרלי כבר ..עכשיו כמו שאמרתי למעלה מסה נקייה חצי שנה ואז חיטוב 5 חודשים .. תודה שוב .😃

תודה ,אבל אני מתחיל מסה נקייה,חלאס עם החיטוב והנטרלי חח.. היה לי שבוע נטרלי כבר ..עכשיו כמו שאמרתי למעלה מסה נקייה חצי שנה ואז חיטוב 5 חודשים .. תודה שוב .😃

לדעתי מסה זה לפחות 10 חודש עם אתה מתכנן עלייה נקייה,חיטוב לא יותר מ 2 וחצי חודש..אם אתה מתחטב 5 חודש אלא אם התחלתה ממש שמן, אז אתה לא יודדע לעשות חיטוב.

• פותח/ת השרשור
לדעתי מסה זה לפחות 10 חודש עם אתה מתכנן עלייה נקייה,חיטוב לא יותר מ 2 וחצי חודש..אם אתה מתחטב 5 חודש אלא אם התחלתה ממש שמן, אז אתה לא יודדע לעשות חיטוב.

קודם נראה אחרי חצי שנה כמה גדלתי בשריר,וכמה עליתי באחוזי שומן,אם קצת,אז עוד חודשיים ככה מסה,ואם הרבה ,אז אני אתחיל חיטוב לכמה חודשים..ואני מתכנן חיטוב רצחני..חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית