הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה פאוור קלין

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max

פאוור קלין 50 קילו - אני מודע שיש בעיות בטכניקה ראיתי את זה רק בסרטון תקנו אותי אם אני טועה - אני אמור למשוך יותר את הכתפיים ולא להיעזר עם הידיים

מה עוד אני יכול לשפר וסך הכל איך זה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תלבש מכנסיים ותיפתר מהר מהכפפות.
אתה מושך רק עם הידיים ולא מתפוצץ אפילו קצת, תופס את המוט עם מרפקים נמוכים מידי (הוא אמור לנוח על שרירי הדלתא הקידמית) וגם נשאר יותר מידי אחורה בתפיסה. הדבר ההכי קריטי הוא ללמוד את המשיכה, קרא את SS

• פותח/ת השרשור
תלבש מכנסיים ותיפתר מהר מהכפפות.
אתה מושך רק עם הידיים ולא מתפוצץ אפילו קצת, תופס את המוט עם מרפקים נמוכים מידי (הוא אמור לנוח על שרירי הדלתא הקידמית) וגם נשאר יותר מידי אחורה בתפיסה. הדבר ההכי קריטי הוא ללמוד את המשיכה, קרא את SS
אני עם מכנס פשוט מקופל למעלה יותר נח ככה חחחח
תודה על התגובה חיכיתי לתגובה כזאת 😃 אני יעבוד על מה שאמרת ויעבור שוב על הספר בחלק של הפאוור קלין ויעלה שוב סרטון חדש
לגבי הכפפות - למה להפתר מהם ?

אני עם מכנס פשוט מקופל למעלה יותר נח ככה חחחח
תודה על התגובה חיכיתי לתגובה כזאת 😃 אני יעבוד על מה שאמרת ויעבור שוב על הספר בחלק של הפאוור קלין ויעלה שוב סרטון חדש
לגבי הכפפות - למה להפתר מהם ?

בסקוואט אין בעיה לקפל את המכנס, במשיכות זה יכול לגרום לך למשוך רחוק מהגוף. בנוסף גם אתה צריך שהמוט בהתחלה יהיה בגובה של מוט עם פלטות של 20 אז אם אתה עושה פחות מ60 תשים אותו על מגביהים/מדרגות.
הכפפות מגדילות את קוטר המוט ומחלישות לך את האחיזה. תקנה מגנזיום אם צריך

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אין בעיה לקפל את המכנס, במשיכות זה יכול לגרום לך למשוך רחוק מהגוף. בנוסף גם אתה צריך שהמוט בהתחלה יהיה בגובה של מוט עם פלטות של 20 אז אם אתה עושה פחות מ60 תשים אותו על מגביהים/מדרגות.
הכפפות מגדילות את קוטר המוט ומחלישות לך את האחיזה. תקנה מגנזיום אם צריך
אני מאמין שאחת הבעיות זה גם שהמשקל קל מדיי אני יעשה אימון הבא 60 פשוט בגלל שזה תרגיל שמעולם לא ביצעתי לפני תחילת התוכנית פחדתי להתחיל ממשקל כבד אימון הבא אני ינסה לתקן את הטכניקה עברתי גם עוד פעם על התרגיל בספר ועל כל הקטע של ה TRIPLE EXTENTION ועל כל מה שכתבת מקודם אני ינסה לעשות אימון הבא את הפאוור קלין כמו שצריך תודה רבה על העזרה מעריך את זה מאוד !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית