נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
אה אה, חוץ מהשופטים, לאף אחד לא היה מושג שהתחתונים לא תקניים....
יש תקנון לאיגוד הזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה אה, חוץ מהשופטים, לאף אחד לא היה מושג שהתחתונים לא תקניים....
תשמע צור, אתה הגולש הכי חכם בפורום, וכל מה שתגיד אני מוריד תראש ומסכים, צודק במאה אחוז....
זה נראה כמו תחרות BB טבעיים וצמחונים
אין לך מושג כמה אני מפרגן על השייפ האדיר שהגעת אליו (יחסית למתאמן טבעי) אבל ראבק לא עבדת קצת על הפואזינג לפני שעלית לבמה?אני ליד המקום הראשון והשני...צפה בקובץ המצורף 9104
אחי הייתי מיובש מת, לא היה לי כוח לכווץ בכלל, גם אושפזתי מיום ראשון עד היום, עסק בלתי אפשרי כמעט פיתוח גוף תחרותי טבעי לגמרי... ותודה..אין לך מושג כמה אני מפרגן על השייפ האדיר שהגעת אליו (יחסית למתאמן טבעי) אבל ראבק לא עבדת קצת על הפואזינג לפני שעלית לבמה?
ובכל זאת הוא דורג מעליי בגלל שהתחתונים שלו היו יותר יפים, ככה זה עובד באיגוד נאבב"א....זה שלישי מימינך ניראה כמו כמו ילדה אם קוביות
עזוב אלירבו אדום לא עושה את זה לשופטים 😉אחי הייתי מיובש מת, לא היה לי כוח לכווץ בכלל, גם אושפזתי מיום ראשון עד היום, עסק בלתי אפשרי כמעט פיתוח גוף תחרותי טבעי לגמרי... ותודה..
ובכל זאת הוא דורג מעליי בגלל שהתחתונים שלו היו יותר יפים, ככה זה עובד באיגוד נאבב"א....
למה היית מאושפז ? מיובש, כליות ? ולמה היית מעט שבוע שלם באישפוז ?
איזה משתנים לקחת ?
תהיה בריא. המאמן שלך לא הסביר לך כמה דבילי זה להיות מיובש שבועיים על 0 נתרן בלי חומרים?