הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבועיים לפני מר ישראל עד 75 ק"ג...

בתמונה הזאת עושה רושם שהחבר שלך עם התחתון הסגול, גנב למתחרת פיטנס את התחתון -

206136_338794426210656_2111050657_n.jpg

בסך הכל לא נפלת מאלה שהיו לידך וזה יפה.
למרות שהגובה משחק כאן לרעתך, אבל זה לא בשליטה שלנו.

אין לך מושג כמה אני מפרגן על השייפ האדיר שהגעת אליו (יחסית למתאמן טבעי) אבל ראבק לא עבדת קצת על הפואזינג לפני שעלית לבמה?
אחי הייתי מיובש מת, לא היה לי כוח לכווץ בכלל, גם אושפזתי מיום ראשון עד היום, עסק בלתי אפשרי כמעט פיתוח גוף תחרותי טבעי לגמרי... ותודה..

זה שלישי מימינך ניראה כמו כמו ילדה אם קוביות
ובכל זאת הוא דורג מעליי בגלל שהתחתונים שלו היו יותר יפים, ככה זה עובד באיגוד נאבב"א....

אחי הייתי מיובש מת, לא היה לי כוח לכווץ בכלל, גם אושפזתי מיום ראשון עד היום, עסק בלתי אפשרי כמעט פיתוח גוף תחרותי טבעי לגמרי... ותודה..

ובכל זאת הוא דורג מעליי בגלל שהתחתונים שלו היו יותר יפים, ככה זה עובד באיגוד נאבב"א....
עזוב אלירבו אדום לא עושה את זה לשופטים 😉

קח באיזי תפיציץ בתחרות באה

למה היית מאושפז ? מיובש, כליות ? ולמה היית מעט שבוע שלם באישפוז ?
איזה משתנים לקחת ?

למה היית מאושפז ? מיובש, כליות ? ולמה היית מעט שבוע שלם באישפוז ?
איזה משתנים לקחת ?

אני עדיין בבית חולים, מחר בבוקר אני משתחרר, לקחתי פוסיד, והייתי שבועיים שלמים כמעט עם 0 נתרן, אפילו תטונה במים סיננתי מהמלח, וחזרתי לאכול רגיל אחרי התחרות, והגוף פשוט עושה תפעולה ההפוכה, ורק אוגר תנוזלים, אני שותה 6 ליטר ביום ומשתין אולי ליטר, אז כולי בצקות, עליתי 12 ק"ג מאז התחרות, וזה נוזלים נטו, כי הייתי בצ'יט רק עד יום ראשון, בקיצור, פיתוח גוף תחרותי (טבעי בפרט), בשבילי הייתה חוויה חד פעמית, ויש לי מליון סיבות למה...

תהיה בריא. המאמן שלך לא הסביר לך כמה דבילי זה להיות מיובש שבועיים על 0 נתרן בלי חומרים?

תהיה בריא. המאמן שלך לא הסביר לך כמה דבילי זה להיות מיובש שבועיים על 0 נתרן בלי חומרים?

לומדים מטעויות אחי, העיקר חוויתי מה זה לעמוד על במה, הספיק. לי,(לא חושב שאתחרה בעתיד הקרוב),ואפילו אם אתה זוכה, אז אתה מקבל גביע, ואיזה משקפי שמש או אבקת חלבון, וווואווו....לא שווה להרוס תגוף שלך, תבריאות שלך בשביל 10 דקות של הנאה ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית