נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
לפי טרייפס אי אפשר להעריך אחוז שומן. צריך תמונה בפרונט במצב רפוי.
ככה נראה 7% שומן לערך:
ככה נראה 7% שומן לערך:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה אחי,זה לא שניחשתי זה לפי בדיקה של קליפר, אז סבבה זה לט מדוייק, סתם שאלה על כמה גרם פחמימה היית בשלב הזה של החיטוב? היית אוכל מלחים חופשי? (מוצרי חלב? מלח וכו'?)אתה לא באחוז שומן שציינת בלי קשר לנוזלים. כדאי שתהיה קצת ראלי.
מניסיון אישי
http://www.lbs.co.il/attachment.php?attachmentid=6154&d=1277116042
אתה מבין למה אני מתכוון? אני כרגע על 150 גר' פחמימה, 10 ימים לפני התחרות אני מתחיל ריקון מ100 ויורד עד ל0, אתה יודע כמה נוזלים אני אמור לאבד??? ההבדל בין התמונה שלי לשלך זה שאתה חטוב ויבש מנוזלים ואני חטוב ואת המראה היבש אני שומר ליום התחרות להיראות 100%, כנראה זאת השיטה של המאמן שלי, ותאמיםן לי הוא עם ניסיון רב בתחום, בכל מקרה, למה אנחנו מתווכחים וטחנים מים? נראה מה יהיה ביום התחרות, אני יעלה תמונות מהתחרות, ואז נוכל לדעת אם צדקתי או לא, בכל מקרה, אני מרוצה מהתוצאות שלי בהתחשב בעובדות(שהייתי ממש שמן, ושאני מתחרה טבעי) והולך בעיקר לחוויה והתנסות...לפי זכרוני, הייתי אוכל הכל מלבד פחמימה.
סבבה, תודה רבה...בהצלחה בכל אופן, תעלה תמונות מיום התחרות.
יפה מאוד, הרבה שריר יש עלייך...
שאלה קטנה אליך בתור באדיבלדינג, את האימונים שלך אתה התחלת באימוני כוח ורק אז עברת לאימוני היפוטרפיה, כמו השיטה הרווחת בפורום לייצר בסיס טוב ורק אז חנפנות לכיוון האימוני היפוטרפיה(באדיבלדינג) ?
לא אחי, בחיים לא ירדתי מ6חזרות, ולא נחתי יותר מדקה וחצי בין סט לסט, (אימוני היפרטרופיה בלבד), אז אומנם אתה מתקדם לאט במשקלי עבודה לעומת תכנית כוח, אבל השריר נבנה יותר....
כל הכבוד! בעיקר על זה שהחלטתה ללכת על טבעי! ציינתה שאתה חמישה חודשים בחיטוב, אז כל הכבוד גם על הסבלנות הרבה והתוצאות מדברות בעצמם.
דרך הגב לפי התמונות שראיתי מי תחרות NAC אחרונה אתה במצב הרבה יותר טוב מי הרבה חברה שהתחרו שם אז לא נירא לי אתה הולך להיות בפיגור או שמהו.
ורגליים באמת מעולות מה שבטח יביא לך הרבה נקודות. לדעתי אחרי שתעשה את ההייבוש ותוריד נוזלים+צבע אתה תראה מעולה!
אם כך אז מה העניין שאומרים שיש לייצר בסיס טוב באימוני כח ורק אז לפנות לאימוני הבדיבלדינג?
אם היית קודם מבצע כמה תוכניות כוח ורק אחר כך עושה את האימוני בדיבלדינג היית יותר גדול?
השאלה מופנית לכל מי שיש לו ידע בנושא.
היה אחד כזה קראו לו לוליקהרוב פה יגידולך שכן, אני אישית הולך לפי הדרך שלי וב"ה, רואה תוצאות יוצאות דופן בע"ה, עוד לא ראיתי אחד שעשה ss ואז היפרטרופיה, וקיבל תוצאות ממש מרשימות, זאת תכנית מצוינת לכוח מירבי ולעלייה במשקלי עבודה, אבל היפרטרופיה זה דבר אחר, זה כמו להשוות בין רץ מאה מטר, לרץ מרתון, לכל אחד מטרות שונות, וכל אחד טוב במה שהוא עושה, אני רוצה לראות תסוס שעובד כוח ועושה דדליפט של 220 קילו, וסקוואט של 170, עם ה5 דקות מנוחה בין סט לסט והאימון הקצר עם העצימות הגבוהה, ובלי דאגה לגבי אחוזי שומן, אלא רק להיות במאזן חיובי כל הזמן, עושה תאימונים שאני עושה, שעה וחצי אימון, 8-15 חזרות בסט, עם מנוחות של דקה עד דקה וחצי בין סט לסט, + דרופסטים, ולהגיע כל סט לכשל חיובי, ולשמור על תזונה במשך כל השנה, ולהישאר על אחוז שומן נורמלי, ואז לעשות חיטובלאחוז שומן מתחת ל9, ןנראה אז איזה משקלים הוא מרים, ועוד דבר, זה לא שלא מתקדמים במשקלי עבודה באימוני היפרטרופיה, אם אתה לא מתקדם זה לא טוב, פשוט לא במהירות מטורפת כמו ss, וראיתי הרבה שעשו ss ושילשו את המשקל על המוט בסיום התכנית, אבל מבחינת הגוף, הדבר היחידי שראו זה עלייה באחוזי שומן, ואחרי חיטוב הוא חזר להיות בערך כמו שהוא היה....
היה אחד כזה קראו לו לוליק
אבל עזוב אין לי כוח להכנס לוויכוח הזה...
אז הם לא עשו את התכנית נכון! ואחרי חיטוב של SS אם אתה עושה הכל נכון ומיצית את התכנית עד הסוף ואתה עושה חיטוב איכותי עם תכנית מתאימה כמו הלינארית אתה ממש לא חוזר להראות כמו שהייתי מניסיון אישי שלי ושל חבר שלי שעשה את אותו התהליך !הרוב פה יגידולך שכן, אני אישית הולך לפי הדרך שלי וב"ה, רואה תוצאות יוצאות דופן בע"ה, עוד לא ראיתי אחד שעשה ss ואז היפרטרופיה, וקיבל תוצאות ממש מרשימות, זאת תכנית מצוינת לכוח מירבי ולעלייה במשקלי עבודה, אבל היפרטרופיה זה דבר אחר, זה כמו להשוות בין רץ מאה מטר, לרץ מרתון, לכל אחד מטרות שונות, וכל אחד טוב במה שהוא עושה, אני רוצה לראות תסוס שעובד כוח ועושה דדליפט של 220 קילו, וסקוואט של 170, עם ה5 דקות מנוחה בין סט לסט והאימון הקצר עם העצימות הגבוהה, ובלי דאגה לגבי אחוזי שומן, אלא רק להיות במאזן חיובי כל הזמן, עושה תאימונים שאני עושה, שעה וחצי אימון, 8-15 חזרות בסט, עם מנוחות של דקה עד דקה וחצי בין סט לסט, + דרופסטים, ולהגיע כל סט לכשל חיובי, ולשמור על תזונה במשך כל השנה, ולהישאר על אחוז שומן נורמלי, ואז לעשות חיטובלאחוז שומן מתחת ל9, ןנראה אז איזה משקלים הוא מרים, ועוד דבר, זה לא שלא מתקדמים במשקלי עבודה באימוני היפרטרופיה, אם אתה לא מתקדם זה לא טוב, פשוט לא במהירות מטורפת כמו ss, וראיתי הרבה שעשו ss ושילשו את המשקל על המוט בסיום התכנית, אבל מבחינת הגוף, הדבר היחידי שראו זה עלייה באחוזי שומן, ואחרי חיטוב הוא חזר להיות בערך כמו שהוא היה....