הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן 18

6SixPack

משתמש מתחיל
114
0
נק' מוניטין:
-103
114
0
היי הערכה אל אחוזי שומן ??? ..

IMAG0279.jpg

נחשים בבטןןן

IMAG0249.jpg

פרונט מכווץ

IMAG0280.jpg

חברים למי שלא מעודכן לפני 3 חודשים הייתי 96 קילו אל 30% אחוזי שומן ..
כרגע עומד אל 69 קילו ...

אל כמה אחוז שומן אתם מעריכים שאני ?

ד'א יש לי איזהשהיא בעייה היצטברות שומן קטנה במותניים ובבטן התחתונה , ביחס לשאר הגוף .. יש איזה שהיא דרך לשרוף את השומן במקום ספציפי ??? אני יודע שיש כמה קרמים מיוחדים לאזורים שפציפיים לשריפת שומן אבל לא מאמין לבולשיט הזה ..

תודה והמשך יום יפההה !!

נערך לאחרונה:
קצת מטושטש אז קשה להעריך, אבל אחוז נמוך זה משנה כמה בידיוק ? הייתי אומר סביבות ה 11
כמעט 30 קילו ב 3 חודשים... מוניטין !!!

• פותח/ת השרשור
תודה אחי מעריך !!!
אני מושך את החיטוב עוד 3 שבועות אל 70מ'ג אפדרין HCL
ואז שבוע יהומובין HCL אם מטרה ל9% אחוז שומן או אפילו פחות ...
שאני אסיים את החיטוב אני אעלה תמונה של לפני אחרי תתכוננו .. אתם לא מבינים איזה שינוי ..
ידע+התמדה+כוח רצון=תוצאות !!!

סחטיין על הירידה אבל היית יכול להביא תמונה קצת פחות סוטה מהראשונה.

אגב יש לך לוג חיטוב מלפני 7 חודשים שבו היית 80 קילו על 21% שומן, הספקת מאז לסיים חיטוב, לעלות ל-96 קילו על 30% שומן ולעשות תירידה הזאת ב-3 חודשים?

I smell חרטא.

• פותח/ת השרשור
לפני 5 חודש היתהפכתי אם האופנוע שלי ושברתי את הרגל ב3 מקומות .. וריסקתי את הכתף .. הפסקתי להיתאמן לכמה חודשים , ביגלל שלא יכולתי להיתאמן נכנסתי לדיכאון והתחלתי לאכול כול מה שבא לי לפה , חזרתי לעשן ולשתות ועליתי יותר ממה ששקלתי לפני החיטוב הראשון שד'א לא ידעתי מה אני עושה ..
ה3 חודשים האלה הם אחרי ההיתאוששות ..

"
סחטיין על הירידה אבל היית יכול להביא תמונה קצת פחות סוטה מהראשונה."
תקשר ל100 דווח אל פדופיליה

13-14 אין לך בשביל מה לרדת ל9 אחוז אתה תראה נורא אין עליך כמעט מסת שריר! לדעתי תרד ל12 ותתחיל מסה

• פותח/ת השרשור
תודה אל התגובות .. מה תגידו אפשרי להגיע ל9-11% אחוז שומן תוך חודש וחצי מהמצב שאני נמצא בו ?? אם 6 אירובי בשבוע 3 ליפטינג ו9 שעות שינה לפחות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית