הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת בקשר לתוכנית שמאמן הרכיב לי

EyalVainer

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היום נרשמתי לחדר כושר והמאמן הרכיב לי תוכנית חיטוב ואני צריך חוות דעת בקשר אליה
הוא אמר לי שפעמיים בשבוע לעשות הליכון,אופניים וקרוס במשך שעה ו3 פעמים בשבוע לעשות את התוכנית הזאת:

1. חצי שעה חימום הליכון/אופניים/קרוס
2.לחיצת רגליים על מכשיר 4 סטים 12 חזרות
3.משיכה מטה בפולי עליון 3 סטים 12 חזרות
4.חתירה בישיבה 3 סטים 12 חזרות
5.לחיצת חזה על מכשיר 3 סטים 12 חזרות
6.פרפר עם מכשיר 3 סטים 12 חזרות
7.הרחקת כתפיים בהרמה צדית עם משקולות יד 3 סטים 10 חזרות
8.פשיטת מרפקים בפולי עליון 3 סטים 10 חזרות
9.כפיפת מרפקים בעמידה בפולי תחתון 3 סטים 10 חזרות
איך התוכנית?

נ.ב. כמה זמן לפני אימון מותר לאכול?

תכנית שמבוססת על חזרות נמוכות והתקדמות ליניארית במשקלים, כמו SS. קרא את הנעוצים.

תוכניות של מאמנים זה חארטה.
תעשה SS או שתבנה לך תוכנית AB טובה. חשוב שיהיו תרגילים מורכבים

התבלבלתי לא ראיתי שהוא כתב חיטוב
תעשה תוכנית מהפורטל לחיטוב התוכנית שלך נוראית

נערך לאחרונה:
עזוב את החדר כושר בוא למועדון הקראטה/ג'ודו/טיי קוואן דו/טאי צ'/קונג פו/שוטוקאן/קיק/בוקסינג/קיק-בוקסינג/ של שיהאן סוקה GM מאסטר מאסטורביישן משה ניקלסברג דאן 10 בכל אומניות הלחימה/יוגה וחגורה אדומה עם שני פסים יותר טוב מקלאב זינגר,פה תוכל להתבטל שעות בזמן שאני גונב כסף מילדים קטנים בתמורה לדרגות מזוייפות בקראטה,אשתי היא בת דודה של הWarner Brothers

עזוב את החדר כושר בוא למועדון הקראטה/ג'ודו/טיי קוואן דו/טאי צ'/קונג פו/שוטוקאן/קיק/בוקסינג/קיק-בוקסינג/ של שיהאן סוקה GM מאסטר מאסטורביישן משה ניקלסברג דאן 10 בכל אומניות הלחימה/יוגה וחגורה אדומה עם שני פסים יותר טוב מקלאב זינגר,פה תוכל להתבטל שעות בזמן שאני גונב כסף מילדים קטנים בתמורה לדרגות מזוייפות בקראטה,אשתי היא בת דודה של הWarner Brothers

רק על הנתונים המונפצים שרשמת בצד הייתי חוסם אותך. נראה לי מישהו פה בא לעשות שכונה
מנהלים לטיפולכם

Back
למעלה תחתית