הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לסוכרלוז

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
האם סוכרלוז(בכמויות יחסית גדולות עקב חיטוב ארוך ומפרך) חוץ מהטעם ההרבה יותר טוב שלו מאספרטיים וסכרין, פחות מזיק? או שזה חרטא? וגם מה חושבים על סטיביה?

והאם? לא בחיטוב, במסה, עדיף לשים כפית סוכר אחת בקפה פעמיים ביום במקום ממתיק? (מבחינת בריאות ונזקים, לא השמנה)

בזמן המאסה והחיטוב (לא הכנה לתחרות) אם אתה לא שותה הרבה קפה במהלך היום עדיף לשים ממתיק
בזמן ההכנה לתחרות לא יודע אז לא רוצה להטעות

• פותח/ת השרשור
בזמן המאסה והחיטוב (לא הכנה לתחרות) אם אתה לא שותה הרבה קפה במהלך היום עדיף לשים ממתיק
בזמן ההכנה לתחרות לא יודע אז לא רוצה להטעות
לא הבנתי, ממתיק? או סוכר??? וברור שבהכנה לתחרות אי אפשר סוכר, אני שואל לאחר כך, במסה... או חיטוב נורמלי...

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה אומר בעצם, שמבחינת בריאות ונזקים(לא השמנה או עלייה חדה ברמות סוכר) עדיף ממתיק ולא סוכר?? ולא ענית על השאלה אם יש הבדל מבחינת נזקים בין סוכרלוז וסטיביה לסוכרזית הפשוט והזול(אספרטיים סכרין)...

מבחינת בריאות עדיף סוכר...אבל עם הכמות קפה שאתה שותה זה מזערי ביותר
וההבדלים בין הממתיקים אני לא יודע מה יותר מזיק

האם סוכרלוז(בכמויות יחסית גדולות עקב חיטוב ארוך ומפרך) חוץ מהטעם ההרבה יותר טוב שלו מאספרטיים וסכרין, פחות מזיק? או שזה חרטא? וגם מה חושבים על סטיביה?

והאם? לא בחיטוב, במסה, עדיף לשים כפית סוכר אחת בקפה פעמיים ביום במקום ממתיק? (מבחינת בריאות ונזקים, לא השמנה)

אני ההיתי הולך על הממתיק,גם אל תשכח שהכמות של הממתיק היא מזערית לעומת הסוכר

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יודע אם יש הבדל בין סוכרלוז וסטיביה לבין אספרטיים וסכרין מבחינה בריאותית???

אף אחד לא יודע אם יש הבדל בין סוכרלוז וסטיביה לבין אספרטיים וסכרין מבחינה בריאותית???

אני יודע שלפי הFDA ההמלצה בקשר לכמות הצריכה המקסימאלית של אספרטיים היא גדולה פי 10 יותר מסכרין,אז אני חושב שהסכרין קצת יותר בעיתי
מבחינה בריאותית,מה גם שהסכרין היה אסור לשימוש תקופה מאוד מאוד ארוכה,וגם עד לפני כמה שנים היו רושמים על המוצר כמות מקסימאלית לצריכה (5מ"ג פ"ר ק"ג).
גם הסוכרלוז מומלץ בצריכה מקסימאלית מאוד נמוכה (5מ"ג פ"ר קילו).
מחקרים שאומרים שזה משפיע או לא על הבריאות בצורה כול שהיא אין לי.
תתנחם שהכמות שאתה צורך היא מאוד מאוד מזערית לעומת סוכר.

בתכלס סוכר זה דבר מעובד שעבר המון תהליכים כימיים מאותו עניין גם אם תקח סוכר חום זה פשוט סוכר שעבר פחות תהליכים כימיים זה לא בריא או משו זה פשוט פחות גרוע מצד שני יש לך את הממתיקים המוכרים סוכרלוז אספרטיים וכל אלו שיש הגבלה על הצרייכה היומים שלהם ובצורה מוגזמת גם הם גורמים נזק והם גם כימיים

אני הייתי הולך על הסטיביה זה ממתיק הומופאתי שעשוי מצמחים אין לו תופעות לוואי באמת שאפשר להוכיח עדיין למרות שניסו להגיד שיש הרבה פעמים אבל מכל הממתיקים הסטיביה הכי מומלץ , עוד ייתרון זה שהסטיביה הוא ממתיק מרוכז מאוד וחזק כפית שטוחה של סטיביה שווה ערך למתיקות של כוס סוכר שלמה !!! לא האמנתי עד שהכנתי עוגת שוקולד עם קקאו מר שבמקום כוס וחצי סוכר שמתי כף שטוחה של סטיביה וזה פשוט עשה את העבודה ללא טעם לוואי וללא הבדל משמעותי בטעם עצמו
בעיה אחת עם הסטיביה זה שהוא יקר קופסא קטנה בגודל של כוס וחצי או אפילו פחות עולה יותר מ60 שקל אבל מראש אני ממליץ היא ניגמרת לאט בגלל שמשתמשים בפחות בגלל שזה חזק מאוד
מזהיר אותך מראש בסופר אל תקנה את הסטיביה מה שמוכרים בחבילה שמתחלקת ל100 שקיות שכתוב ממתיק מלאכותי על בסיס סטיביה - זה לא סטיביה ! זה 99 אחוז סוכרלוז ואחוז סטיביה אני סתם מגזים אבל זה פחות או יותר המצב מכיוון שהסטיביה יקרה ממליץ לך לחפש חנות טבע ולקנות משמה את הסטיביה

כן ! סטיביה זה ממתיק טבעי לעומת השאר שהם ממתקים מלאכותיים שאומרים שהם מסרטנים אבל הכמויות שתשים בתה זניחות אז זה לא כ''כ משנה .
סטיביה הוא צמח והוא לא מסרטן גם בכמויות גדולות אבל יש לו טעם לואי (אני אישית לא מרגיש את זה כ''כ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית