הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריאטין- Allmax Vs Dymatize

• פותח/ת השרשור LioD
  • פורסם בתאריך

LioD

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
אני מתלבט בין 2 סוגי קריאטין, אחד דיינמיטז מיקרונייזד ואחד ALLMAX מונו עם תקן Creapure.
עכשיו אמרו לי שהיה דייון על זה שקריאטין זה קריאטין ואין הבדל בהשפעה בין מונו רגיל ו\או עם תקן לקריאטין רגיל או מיקרונייז ואני פשוט לא מוצא אותו.
עזבו אותכם מחיר, מה עדיף ומה יותר משפיע? כי גם ככה אין לשניהם טעם לא? ומישהו ניסה את הALLMAX? יש לכם חוות דעת על אחד מהמוצרים?
;susss

אני מתלבט בין 2 סוגי קריאטין, אחד דיינמיטז מיקרונייזד ואחד ALLMAX מונו עם תקן Creapure.
עכשיו אמרו לי שהיה דייון על זה שקריאטין זה קריאטין ואין הבדל בהשפעה בין מונו רגיל ו\או עם תקן לקריאטין רגיל או מיקרונייז ואני פשוט לא מוצא אותו.
עזבו אותכם מחיר, מה עדיף ומה יותר משפיע? כי גם ככה אין לשניהם טעם לא? ומישהו ניסה את הALLMAX? יש לכם חוות דעת על אחד מהמוצרים?
;susss

מה שיותר זול

• פותח/ת השרשור
נראלי שאני אלך על הALLMAX, בשביל שקט נפשי.. 😣
ואם זה קריאטין טהור שלא מעורבב עם קפאין [שאותו אני ייקח בנפרד] אין צורך לקחת קפאין לפני אימון נכון?
רק בסוף אימון עם השייק, נכון?

לא משנה מתי לקחת פשוט תכניס לגוף 5 גרם ביום,הזמן לא משנה..
קפאין לוקחים בישביל בוסט לפני האימון לא סתם..

• פותח/ת השרשור
קפאין של פרולאב, כמה זמן לפני אימון? 45 דקות? וכמה לקחת?
קריאטין יתן גם בוסט לפני האימון? והאם עדיף לקחת את הקריאטין לפני אימון כדי שיגיע מהר יותר לשרירים בזכות הפאמפ של האימון?
ד"א גיל:15 משקל: 81 גובה: 176.

• פותח/ת השרשור
האם יש צורך לעשות העמסת קריאטין? יעני 20 גרם לכמה ימים, או 10 גרם לשבוע וחצי, או שפשוט לקחת 5 גרם כל יום?

לא חייב העמסה , זה בעיקר המלצה של החברה וחלק מהרעיון זה לבזבז לך תקריאטין שתקנה עוד... לך על 5 גרם ביום , על הבוקר דבר ראשון ביום ללא אימון וביום אימון מיד אחרי האימון ( ככה אני לוקח את זה )

לי יש ניסיון טוב עם הקריאטין של דיימטיז.
5 גרם ביום.
מנסיוני - יקח לך בערך 2-3 שבועות להבחין בשיפור מסויים.
בעיני העמסות הן מיותרות. תמתין את ה2-3 שבועות, לא יקרה שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית