הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצד האחר של הזנות

לא מבין על מה הרחמים ? חלקן מרגישות שזה ממש שליחות, הן מטפלות בנכים ובאוטיסטים, מספקות אוזן קשבת לזקנים, נשמע ממש superwhore.
לפי הגירסא שלהם, מגיע להם אפילו צלש, זה הוא שירות לציבור. כל הכבוד לדאגה לציבור.

הכי קל ונוח להאשים את המדינה, הרבה יותר קשה למצוא עבודה נוספת בסופר, וכך היא בעצמה אומרת, לא נוח לה להיות קופאיות.
אבל אם הם מרגישות גיבורות וממלאות את תפקידן בלתת שירות לציבור, אז אני בהחלט לא רואה כאן צורך להאשים את המדינה או לרחם עליהן.
אני חושב שהיא השוותה את ה"כיף" שהגדירה המראיינת בעבודה בזנות
אז היא נתנה את הדוגמא שגם לשבת 8 שעות בסופר זה לא כיף
וגם לנקות רחובות בשביל 3.5 אלף שקל זה לא כיף
לגבי העבודה הנוספת בסופר,אני חושב שזה פשוט גוזל המון זמן ובלתי אפשרי לשלב גם את העבודה כמורה וגם כמוכרת בסופר כשיש לך שני ילדים..זה לעבוד ביום 15 שעות ועוד לטפל במשפחה..
וגם אם אני לא טועה כשאני התחלתי לעבוד במידה ולא משלמים לך שחור יש גבול מסוים של שעות אתה יכול לעבוד בחודש (אולי זה בוטל,איני יודע)

דבר ראשון פעם אחרונה שאתה קורא לי טמבל או למישהו בפורום הזה.
דבר שני
אתה באמת מצפה ממשפחה כיום לא להחזיק כלי תחבורה וללכת ברגל ממקום למקום?
אז אתה חי בסרט
אני לא משווה שום צורך במשהו כמו צורך באוכל..אבל אתה יכול לחיות יפה מאוד מקופסאות שימורים של טונה ולבשל אורז...אתה חוסך פה המון כסף על חשמל של לשמור את האוכל במקרר.אתה משלם רק טיפה גז ואתה יכול מ7 בערב לחיות בחושך או הכי הרבה.להדליק נר..אף אחד לא מת מזה..אז חשמל זה גם פריווילגיה? (אני משתמש בכוונה בהקצנה).
תן לי דבר אחד שבביתך הפרטי צורך חשמל שבלעדיו לא תוכל להתקיים (סיכמנו שאתה חי מאורז וקופסאות שימורים כבר)
מכונית זה הוצאה יותר גדולה מחשמל
היה יכולה לנסוע באופניים הרבה אנשים עושים את זה
אני לא אתפלא אם יש לה איזה אייפון לה ולכל המשפחה שלה
לפי מה שאני רואה ככה זה הרוב (לא כולם) במדינה מאששימים את כולם בטעויות של עצמם

נערך לאחרונה:
מכונית זה הוצאה יותר גדולה מחשמל
היה יכולה לנסוע באופניים הרבה אנשים עושים את זה
אני לא אתפלא אם יש לה איזה אייפון לה ולכל המשפחה שלה
לפי מה שאני רואה ככה זה הרוב (לא כולם) במדינה מאששימים את כולם בטעויות של עצמם
הרבה באיזה טווח גילאים?

הם לא קבעו כמה לשלם אבל הם המון דברים היום מכסחים את המשכורת הזאת בשניות שהממשלה כן יכולה להשפיע אליהם.

דבר ראשון פעם אחרונה שאתה קורא לי טמבל או למישהו בפורום הזה.
דבר שני
אתה באמת מצפה ממשפחה כיום לא להחזיק כלי תחבורה וללכת ברגל ממקום למקום?
אז אתה חי בסרט
אני לא משווה שום צורך במשהו כמו צורך באוכל..אבל אתה יכול לחיות יפה מאוד מקופסאות שימורים של טונה ולבשל אורז...אתה חוסך פה המון כסף על חשמל של לשמור את האוכל במקרר.אתה משלם רק טיפה גז ואתה יכול מ7 בערב לחיות בחושך או הכי הרבה.להדליק נר..אף אחד לא מת מזה..אז חשמל זה גם פריווילגיה? (אני משתמש בכוונה בהקצנה).
תן לי דבר אחד שבביתך הפרטי צורך חשמל שבלעדיו לא תוכל להתקיים (סיכמנו שאתה חי מאורז וקופסאות שימורים כבר)

תודה שאתה נותן לי אישור לעזוב,בשניה שתהיה לי אזרחות אחרת אני טס מפה ואם יש לך הצעות כיצד להשיג אני אשמח
אתה גם אומר שיש חרא של מדינה,משמע אתה גם מדבר מסריח..נראה לי שאתם מסכימים
איפה אמרתי שיש חרא של מדינה?
יש הבדל בין חרא של מדינה לחרא במדינה ...

להחזיק מכונית זה פריווילגיה
וזה שאתה משווה מכונית לאוכל ובגדים אז אתה טמבל

ברור שלהחזיק מכונית זו פריווילגיה. אתה הרי קונה אותה פעמיים, פעם אחת אתה משלם את מחיר הרכב ליצרן, ופעם שניה אתה משלם כי המדינה מרשה לך לקבל את הפריווילגיה הזאת.

להחזיק מכונית זה פריווילגיה
וזה שאתה משווה מכונית לאוכל ובגדים אז אתה טמבל

מכונית זו לא פריוולגיה, אני לא יכול ללכת לעבוד/ללמוד בלי רכב, אני אצטרך לקום שעתיים קודם כדי לנסוע ב2 אוטובוסים וטרמפ
אז תגיד לי לעבור דירה ? גם אני עובד בכמה מקומות רחוקים אחד מהשני וגם לומד במקום שרחוק משתי העבודות שלי
וגם השכירות יקרה

אם אתה לא גר בעיר אתה לא יכול להסתדר בלי רכב וגם זה בתנאי שמקום העבודה/לימודים שלך הוא נגיש בתחבורה ציבורית

לגבי הטענה שלך על אופניים, אי אפשר בחום הזה לנסוע עם אופניים יותר מ2 דקות ואחר כך לא להזיע ולהסריח כל היום אם אתה עובד במוסך או בבניין אני מבין אבל אם אתה צריך לשבת בכיתה או לעבוד במקום נורמאלי אתה תהיה חייב להתקלח לפני העבודה, תוסיף לזה ימי גשם ותראה שזה לא פרקטי (בתור אחד שגר תקופה בת"א ונסע באופניים לעבודה)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית