הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קורס בתחתית.

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
אהלן.
אני מנסה ללמוד את הטכניקה של HB סקוואט, כיוון שזה הסקוואט היחידי שמרשים במכון.
הבעיה היא שהגב מתעקם לי בתחתית, חזה קורס, המשקל עובר לקצות האצבעות ועוד.
ממה זה נובע?
חוסר גמישות בהמסטירנג?
ואיך אני מותח אותך? כי בתרגיל שמצמידים רגליים ישרות, ומכופפים לאצבעות ברגליים אני מצליח ואם אני עושה יותר חזק, אני מרגיש את המתיחה מאחורי הברך ומטה.
תודה רבה לעוזרים.
נ.ב אין לי למה להעלות סרטון טכניקה כעת. בשלב מאוחר יותר העלה.

אתה לא גמיש בהאמסטרינג. תעשה מתיחות בימי מנוחה, ובשלב הראשוני תרד עד שאתה מרגיש מתיחה ולא עד שיש לך butt-wink.
אני מכיר 2 אנשים עם בלט/כאבים בגב התחתון בגלל butt-wink, לא כדאי.

גם אני בהתחלה הייתי קורס עם HB
תפתח ברכיים בתנועה עצמה ותשמור על חזה גאה כמו שאומרים ואל תרפה.
תנסה לפתוח קצת את הרווח בין הרגליים, גם אני לא גמיש בהאמסטרינג וזה מה שעזר לי בהתחלה כדי לא לקרוס

• פותח/ת השרשור
אהלן.
אני מנסה ללמוד את הטכניקה של HB סקוואט, כיוון שזה הסקוואט היחידי שמרשים במכון.
הבעיה היא שהגב מתעקם לי בתחתית, חזה קורס, המשקל עובר לקצות האצבעות ועוד.
ממה זה נובע?
חוסר גמישות בהמסטירנג?
ואיך אני מותח אותך? כי בתרגיל שמצמידים רגליים ישרות, ומכופפים לאצבעות ברגליים אני מצליח ואם אני עושה יותר חזק, אני מרגיש את המתיחה מאחורי הברך ומטה.
תודה רבה לעוזרים.
נ.ב אין לי למה להעלות סרטון טכניקה כעת. בשלב מאוחר יותר העלה.

אתה לא גמיש בהאמסטרינג. תעשה מתיחות בימי מנוחה, ובשלב הראשוני תרד עד שאתה מרגיש מתיחה ולא עד שיש לך butt-wink.
אני מכיר 2 אנשים עם בלט/כאבים בגב התחתון בגלל butt-wink, לא כדאי.

מודגש בהודעה אצלי.

זה משהו שקורה גם בחימום או שזה מופיע רק בסט עבודה?
אם זה קורה רק כשהמוט כבד, אז יכול להיות שאתה צריך לרדת במשקלים ולבנות אותם שוב כי רצת מהר מדי.

• פותח/ת השרשור
מה עם ה-hip flexors?
גמיש יחסית.
זה משהו שקורה גם בחימום או שזה מופיע רק בסט עבודה?
אם זה קורה רק כשהמוט כבד, אז יכול להיות שאתה צריך לרדת במשקלים ולבנות אותם שוב כי רצת מהר מדי.
קורה עם משקל נמוך, מוט ריק, משקל גבוה. בכל צורה.
לא מצליח לשמור על גב ישר, ברגע שאני כמעט במקביל כבר מתחילה התנועה קדימה של הגוף.

היתה לי גם את הבעיה הזאת בhb, בlb לא היתנ לי שום בעיה. חשבתי תמיד שזאת בעית גמישות (מה שבהתחלה היה נכון). אז דיפרתי את הגמישות שלי פלאים, בעמידה לפני זה יכולתי לגעת עם הידים בברכיים והיום אני יכול עם יד שטןחה על הקרקע, אבל כל הגמישות הזאת לא תיקנה את הבעיה. לפי דעתי יש לך בעית מוטוריקה קלה, מה שגיליתי אצלי אחרי הרבה חיפוש באינטרנט. אתה צריך פשוט להשתמש יותר במקרביים כשאתה יורד למטה. תן להם לעזור לך לקער את הגב, אני ינסה לימצוא את הסירטון שמסביר את זה אני ישים פה. שוב זאת בעיה שהיתה לי רק בהיי באר. אולי משום שבלואו באר היה יותר קונטרה מהמשקל והרגליים היו פסוקות יותר

הנה הסירטון: http://m.youtube.com/watch?v=QylNkkWBJUE

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היתה לי גם את הבעיה הזאת בhb, בlb לא היתנ לי שום בעיה. חשבתי תמיד שזאת בעית גמישות (מה שבהתחלה היה נכון). אז דיפרתי את הגמישות שלי פלאים, בעמידה לפני זה יכולתי לגעת עם הידים בברכיים והיום אני יכול עם יד שטןחה על הקרקע, אבל כל הגמישות הזאת לא תיקנה את הבעיה. לפי דעתי יש לך בעית מוטוריקה קלה, מה שגיליתי אצלי אחרי הרבה חיפוש באינטרנט. אתה צריך פשוט להשתמש יותר במקרביים כשאתה יורד למטה. תן להם לעזור לך לקער את הגב, אני ינסה לימצוא את הסירטון שמסביר את זה אני ישים פה. שוב זאת בעיה שהיתה לי רק בהיי באר. אולי משום שבלואו באר היה יותר קונטרה מהמשקל והרגליים היו פסוקות יותר

הנה הסירטון: http://m.youtube.com/watch?v=QylNkkWBJUE

אם אתה מתכוון לסרטון הזה :
אני לא מבין איך הוא עוזר לי. הסרטו "מטפל" בבאט ווינק ולא בקריסה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חשבתי שאתה מדבר על butt wink ולא על קריסה, אבל לגבי הקריסה, מה שלי עזר זה לכל אורך החזרה להגיד לעצמי בראש להוציא את החזה קדימה.

• פותח/ת השרשור
אני חשבתי שאתה מדבר על butt wink ולא על קריסה, אבל לגבי הקריסה, מה שלי עזר זה לכל אורך החזרה להגיד לעצמי בראש להוציא את החזה קדימה.

הכותרת נותנת סוג של הקדמה למה הנושא יעסוק. "קורס בתחתית".
בכל מקרה תודה רבה.

היתכוונת שהגב קורס לא? חשבתי שהכוונה לבאט וינק. הבאט וינק שהיה לי גרם בתחתית לעיגול של כל הגב במישקלים גבוהים.

• פותח/ת השרשור
היתכוונת שהגב קורס לא? חשבתי שהכוונה לבאט וינק. הבאט וינק שהיה לי גרם בתחתית לעיגול של כל הגב במישקלים גבוהים.

גב קורס זה לא באט ווינק.
בכל מקרה תודה על העזרה.
אשמח לשמוע עוד דעות.

נכון. אבל אצלי הבאט וינק גרם לקריסה של כל הגב. מתי שתיקנתי באט וינק תיקנתי את הקריסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית