הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הברכיים קורסות בסקוואט

• פותח/ת השרשור Ragnar
  • פורסם בתאריך

Ragnar

משתמש מתחיל
191
48
נק' מוניטין:
171
191
48
תמיד שאני מבצע סקוואט כבד(3X5 עם המשקל הכי גבוה), תמיד הברכיים מתחילות לקרוס בקטנה קצת ואז אני ישר מחזיר אותם, אבל הם תמיד בחזרות האחרונות טיפה זזות וקורסות כזה פנימה, אבל לא ברמה כמו שראיתי בתמונות אלא נכנסו קצת פנימה וישר אני מחזיר אותם, יש דרך לגרום לקריסה להיפסק?

בעזהי"ת

תבצע ישיבת קיר - אבל במפתח רחב מאוד, כשאתה אפילו נעזר מעט בידיים כדי להוציא את הברכיים החוצה. בתחילה תעשה זאת נניח למשך 30 שניות על 5 סטים. הישיבה לבדה תועיל לא מעט לחיזוק המקרבים (במיוחד היות והתרגיל הזה מבוצע במקביל לעבודת הסקוואט השגרתית), אך נמצאת כאן נקודה הקואורדינציה: לאחר זמן תרגול לא מרובה - תתחיל לחפש את תחושת 'פתיחת הברכיים' שחודדה באמצעות ישיבה הקיר - בתוך הסקוואט עצמו.

בהמשך, בצע כיווץ אקטיבי של קבוצת מקרבי הירך, במהלך כל התנועה. כמו שעושים שריר ביד - כך איתם. הכיווץ הזה עוזר לנצל אותם ביעילות גבוהה יותר, ומתוך זאת: לשמור ביתר קלות על הברכיים ללא קריסה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תבצע ישיבת קיר - אבל במפתח רחב מאוד, כשאתה אפילו נעזר מעט בידיים כדי להוציא את הברכיים החוצה. בתחילה תעשה זאת נניח למשך 30 שניות על 5 סטים. הישיבה לבדה תועיל לא מעט לחיזוק המקרבים (במיוחד היות והתרגיל הזה מבוצע במקביל לעבודת הסקוואט השגרתית), אך נמצאת כאן נקודה הקואורדינציה: לאחר זמן תרגול לא מרובה - תתחיל לחפש את תחושת 'פתיחת הברכיים' שחודדה באמצעות ישיבה הקיר - בתוך הסקוואט עצמו.

בהמשך, בצע כיווץ אקטיבי של קבוצת מקרבי הירך, במהלך כל התנועה. כמו שעושים שריר ביד - כך איתם. הכיווץ הזה עוזר לנצל אותם ביעילות גבוהה יותר, ומתוך זאת: לשמור ביתר קלות על הברכיים ללא קריסה.

בהצלחה.
תודה רבה! 😃

לחבר וידידה קרסו הברכיים בצורה נוראית בסקוואט, כמה חודשים עם היפ טראסט ועבודה כללית על הגלוטס וזה הסתדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית