הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי כמות אכילת פירות

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
למה אומרים שאסור לאכול יותר משלושה פירות ביום?

אני משתדל לאכול 3 בגלל האמרה הזאת אבל אף פעם לא הבנתי את הביסוס מאחורי.

שמעתי שזה בגלל שיש בפירות הרבה סוכר אבל מה רע בסוכר?

תודה לכולם!

למה אומרים שאסור לאכול יותר משלושה פירות ביום?

אני משתדל לאכול 3 בגלל האמרה הזאת אבל אף פעם לא הבנתי את הביסוס מאחורי.

שמעתי שזה בגלל שיש בפירות הרבה סוכר אבל מה רע בסוכר?

תודה לכולם!
כל ההמלצות האלה פונות בדר''כ לקהל הדיאטות לאלו שרוצים להוריד במשקל אחוזי שומן וסוכר בדם . אם אתה במאסה אתה יכול יותר אם אתה בחיטוב אתה גם יכול יותר אבל לפי דעתי בחיטוב לא צריך יותר מידי סוכר (פרות=סוכר+ויטמינים)

• פותח/ת השרשור
כל ההמלצות האלה פונות בדר''כ לקהל הדיאטות לאלו שרוצים להוריד במשקל אחוזי שומן וסוכר בדם . אם אתה במאסה אתה יכול יותר אם אתה בחיטוב אתה גם יכול יותר אבל לפי דעתי בחיטוב לא צריך יותר מידי סוכר (פרות=סוכר+ויטמינים)

אני בתקופת חיטוב כרגע ולפעמים יוצא לי שאני אוכל הרבה אבטיח - בערך חצי קילו...

מה יש לך להגיד על זה? להפסיק / להמשיך? במידה פחותה? דבר אלי

• פותח/ת השרשור
רוב הפחמימה באבטיח זה פרוקטוז, כך שאין סיבה לאכול הרבה מזה.

בוא נגיד שאם זה במקום משהו מתוק, שהוא סוכר פשוט לגמרי, אז ברור שעדיף, אפילו כמות מכובדת...

אלירמבו ראיתי את השינוי שלך קודם, אתה תותח על!!!

-------------------------------------------

ונחזור לנושא רגע, אני כבר עברתי את התקופה של "אני חייב מתוק עכשיו", אני יכול לסתדר בלי זה - פשוט פירות זה טעים לי מאוד אבל אני יכול להגביל את עצמי.

אז בגדול השאלה שלי היא כזאת - אם אני בתקופת חיטוב, להגביל פירות או שאין צורך? תודה רבה לכולם!

אלירמבו ראיתי את השינוי שלך קודם, אתה תותח על!!!

-------------------------------------------

ונחזור לנושא רגע, אני כבר עברתי את התקופה של "אני חייב מתוק עכשיו", אני יכול לסתדר בלי זה - פשוט פירות זה טעים לי מאוד אבל אני יכול להגביל את עצמי.

אז בגדול השאלה שלי היא כזאת - אם אני בתקופת חיטוב, להגביל פירות או שאין צורך? תודה רבה לכולם!
אין צורך בפירות בתקופתחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית