הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכניות האימונים שלי- מה דעתכם?

תודה, אבל אני עדיין אמשיך עם SS. מקסימום אני אתקדם לאט יותר מאימון לאימון, לא ביג דיל.
אם אני אעשה מסה אני אשאר שמן, נכון?
כמה זמן יקח לי להוריד 2% - 4% שומן? (אני רוצה להגיע למצב שאני בלי כרס ושומנים, אבל עם שרירים וגוף יפה)
ולאיזה גירעון קלורי אני צריך להיכנס?

טוב כנראה שצריך לתת לך לנסות בשביל להבין שלא תסתדר עם זה...בכל מקרה בהצלחה...
אם תעשה מסה מסת השריר שלך תגדל,האחוז שומן יישאר על אותו ערך.
אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לך להגיע ליעדים שלך זה עניין אינדיבידואלי...
הדעה הרווחת היא להכנס לגירעון של 500 קלוריות בהתחלה ולהגדיל אותו לפי הירידה במשקל.

היא לא תוכנית אופטימלית למתאמן שרוצה לעלות במסה כמה שיותר מהר. זאת תוכנית מצויינת למתחילים באופן כללי שרוצים לצבור בסיס לאימונים נכונים, ידע וכוח כמה שיותר מהר. אבל לדעתי היא לא השיטה האידאלית לגדילה מקסימלית במסת שריר. הרי בסופו של דבר מה שגורם לשרירים לגדול זה ההיפרטרופיה, לא גודל המשקל שאתה מרים (זה הכשל של הרבה מתאמני SS), ועם טווח חזרות קטן מדי אין ''נזק'' מירבי. זה לא אומר שהמתאמן לא יגדל. הוא בהחלט יגדל, רק שזה לא יהיה באותה המהירות כמו שאם נניח הוא היה מתאמן בתוכנית של מסה. זו דעתי בכל אופן.

אתה מוזמן לעשות מה שאתה רוצה. הדיון שלי איתך הסתיים.

leftyland

איך הסקת את זה? רשמתי בבירור שיש, אך הוא לא מקסימלי כמו טווח חזרות של 6-12 (ואני ממש לא מחדש פה כלום, תקרא קצת) לכן לדעתי SS זאת לא תוכנית אידאלית למתחילים שמנסים לעלות במסה כמה שיותר מהר.

היפרטרופיה מתרחשת גם בעבודה על כוח, וזו ההיפרטרופיה החשובה יותר, כי זו היפרטרופיה של סיבי השריר, לא כמו זו שמושגת בעבודה בטווח חזרות גבוה יותר.

מתאמן מתחיל יכול לצבור גם מסה וגם כוח ב- SS לכך לקבל בסיס טוב להמשך, אם ירצה לעבוד בטווח חזרות גבוה יותר

• פותח/ת השרשור
טוב כנראה שצריך לתת לך לנסות בשביל להבין שלא תסתדר עם זה...בכל מקרה בהצלחה...
אם תעשה מסה מסת השריר שלך תגדל,האחוז שומן יישאר על אותו ערך.
אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לך להגיע ליעדים שלך זה עניין אינדיבידואלי...
הדעה הרווחת היא להכנס לגירעון של 500 קלוריות בהתחלה ולהגדיל אותו לפי הירידה במשקל.
טוב. בינתיים אני אשאר עם SS, נראה מה יהיה בהמשך- אם אני באמת לא אצליח אני אשנה תוכנית לאחת מאלה שיש במאמר באתר.
אוקיי, תודה 😃

טוב. בינתיים אני אשאר עם SS, נראה מה יהיה בהמשך- אם אני באמת לא אצליח אני אשנה תוכנית לאחת מאלה שיש במאמר באתר.
אוקיי, תודה 😃

סליחה רק עכשיו חזרתי על מה שקראתי במסה הא.ש בגוף עולה...לא נשאר על אותו ערך...תיקון טעות

• פותח/ת השרשור
סליחה רק עכשיו חזרתי על מה שקראתי במסה הא.ש בגוף עולה...לא נשאר על אותו ערך...תיקון טעות
זאת אומרת שאם אני עושה SS אני בעצם אשמין? :(
לא רוצה את התוכניות חיטוב המסריחות האלה- PL עדיף בהרבה...

שיניתי מעט את התוכנית לפי הכתבה עם התוכניות חיטוב בפורטל (חזרות וסטים בפאוור קלין לא שונו כי אין בכתבה פאוורקלין):
אימון A:
סקוואט 6X2
בנץ' פרס 8X3
דדליפט 8X1
מקבילים 3 X כשל
פולי עליון אחיזה רחבה לפנים 15X3
אימון B:
סקוואט 5X2
פרס (לחיצת כתפיים) 10X2
חתירה 8X3 או פאוור קלין 3X5
כפיפות בטן 15X3 עם 10KG משקל

איך זה לחיטוב?
ומאחר ושונו החזרות, איזה חימום לעשות במקום החימום הקבוע של SS?

אחי אתה מבלבל פה את כל הדברים...
אין שום קשר לעליה בא.ש לבין תכנית אימונים זו או אחרת,אלא למזון שאתה צורך...
מסה זה שילוב של אימונים+מאזן קלורי חיובי (כלומר להכניס לגוף יותר ממה שהוא שורף),במצב כזה הא.ש בגוף עולה.
אם תאכל במאזן קלורי שלילי (כלומר להכניס לגוף פחות ממה שהוא שורף) הא.ש ירד....
SS היא תכנית שלא מתאימה לתקופה כזו,חלק ניכר מהתכנית זה ההתקדמות במשקלים,בתקופה כזו של מאזן קלורי שלילי ההתאוששות מאימון לאימון מתארכת,ואני לא בטוח שתעמוד בהעלאת המשקלים.
אך בכל מקרה זה החלטה שלך והריי כל הת'רד הזה אתה עומד על שלך ככה שלדעתי להתנגח בך זה טעות...תנסה ותראה

• פותח/ת השרשור
אחי אתה מבלבל פה את כל הדברים...
אין שום קשר לעליה בא.ש לבין תכנית אימונים זו או אחרת,אלא למזון שאתה צורך...
מסה זה שילוב של אימונים+מאזן קלורי חיובי (כלומר להכניס לגוף יותר ממה שהוא שורף),במצב כזה הא.ש בגוף עולה.
אם תאכל במאזן קלורי שלילי (כלומר להכניס לגוף פחות ממה שהוא שורף) הא.ש ירד....
SS היא תכנית שלא מתאימה לתקופה כזו,חלק ניכר מהתכנית זה ההתקדמות במשקלים,בתקופה כזו של מאזן קלורי שלילי ההתאוששות מאימון לאימון מתארכת,ואני לא בטוח שתעמוד בהעלאת המשקלים.
אך בכל מקרה זה החלטה שלך והריי כל הת'רד הזה אתה עומד על שלך ככה שלדעתי להתנגח בך זה טעות...תנסה ותראה
אוקיי. והתוכנית שלמעלה גם לא מתאימה? מספר החזרות הוא כמו בתוכניות חיטוב מהפורטל.
מה לגבי דיאטה דלת פחימימות (כאן) + SS?
לפי מה שהבנתי אפשר לאבד אפילו 2.5KG שומן בשבועיים של דיאטה דלת פחמימות, ובמאמר מומלץ על SS.
מה עדיף- דיאטה רגילה/פחמימות + התוכנית שלמעלה/תוכנית חיטוב מהפורטל או SS + דלת פחמימות?

תראה אני עשיתי דל פחמימה זמן לא מבוטל,ממש קשה להתרגל לאורח חיים שכזה,אם אתה חושב שאתה בנוי לזה אז שווה לנסות.
אני אישית חוויתי תוצאות מצוינות עם דל פחמימה...
אני בכוונה לא עונה לך על נושא הAD מכיוון שלא ניסיתי אותה אף פעם,לכן אני לא יכול לספק תשובות,כנראה יש פה אנשים שעשו אותה ויכולים לענות לך.
כנ"ל בנושא האימונים זה תחום שאני בשלב למידה מוקדם יחסית,יש פה אנשים בעל ידע נרחב שיכולים לעזור לך יותר ממני.

נערך לאחרונה:
זאת אומרת שאם אני עושה SS אני בעצם אשמין? :(
לא רוצה את התוכניות חיטוב המסריחות האלה- PL עדיף בהרבה...

שיניתי מעט את התוכנית לפי הכתבה עם התוכניות חיטוב בפורטל (חזרות וסטים בפאוור קלין לא שונו כי אין בכתבה פאוורקלין):
אימון A:
סקוואט 6X2
בנץ' פרס 8X3
דדליפט 8X1
מקבילים 3 X כשל
פולי עליון אחיזה רחבה לפנים 15X3
אימון B:
סקוואט 5X2
פרס (לחיצת כתפיים) 10X2
חתירה 8X3 או פאוור קלין 3X5
כפיפות בטן 15X3 עם 10KG משקל

איך זה לחיטוב?
ומאחר ושונו החזרות, איזה חימום לעשות במקום החימום הקבוע של SS?

תעשה את הליניארית של ביל סטאר. SS לא אופטימאלית לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
תראה אני עשיתי דל פחמימה זמן לא מבוטל,ממש קשה להתרגל לאורח חיים שכזה,אם אתה חושב שאתה בנוי לזה אז שווה לנסות.
אני אישית חוויתי תוצאות מצוינות עם דל פחמימה...
אני בכוונה לא עונה לך על נושא הAD מכיוון שלא ניסיתי אותה אף פעם,לכן אני לא יכול לספק תשובות,כנראה יש פה אנשים שעשו אותה ויכולים לענות לך.
כנ"ל בנושא האימונים זה תחום שאני בשלב למידה מוקדם יחסית,יש פה אנשים בעל ידע נרחב שיכולים לעזור לך יותר ממני.
תודה רבה 😃
תעשה את הליניארית של ביל סטאר. SS לא אופטימאלית לחיטוב.
אממ, זה לא למתאמנים בינוניים - מתקדמים?
אני בסך הכל מתחיל שמתאמן חודש עם מכונות ו-4 אימונים(2A + 2B) משקולות של SS 😛

כן, אבל SS לא מתאימה לחיטוב, SS מתאימה להעלאת משקלים כל אימון למי שאוכל. מאחר ואתה מתחיל תוכל להתקדם יפה בליניארית בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
כן, אבל SS לא מתאימה לחיטוב, SS מתאימה להעלאת משקלים כל אימון למי שאוכל. מאחר ואתה מתחיל תוכל להתקדם יפה בליניארית בחיטוב.
אוקיי.
איפה אפשר לשלב אירובי בלינארית או ב-SS?
הכוונה לא אירובי רגיל אלה אימוני אנטרוואלים כמו HIIT.

הכי טוב זה אחרי האימון האחרון בשבוע, כך שיש לך יומיים להתאושש.

זה ילך עם כל פעילות אירובית.

• פותח/ת השרשור
זה ילך עם כל פעילות אירובית.
סבבה.
אז אני אעשה אנטרוואלים עם אליפטיקל.
יהיה הבדל גדול בחיטוב עם SS והלינארית של ביל סטאר?

אתה לא תוכל להעלות משקלים כל אימון ב-SS בחיטוב, בהתחלה כנראה כן, אבל זה ייגמר מהר מאוד.

Back
למעלה תחתית