הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרזייה באמצעות תזונה נכונה. אפשרי?

Shai Michaeli

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם!
קוראים לי שי, ואני שוקל היום 75 ק"ג בבוקר אחרי ההתרוקנות.
חשוב לי לציין שהגעתי למשקל הזה בשנה האחרונה, ולפני שנה שקלתי משהו כמו 62 והייתי ממש מרוצה מהגוף שלי, והיום אני ממש מתבאס מעצמי... :(facepalm

בקיצור, אני ממש רוצה להוריד במשקל, לפחות 10 ק"ג.
השאלה שלי היא, האם זה אפשרי באזרת תזונה נכונה בלבד, או שאני חייב לצרף לזה גם ספורט?

אני רוצה להוסיף גם שהמוטיבציה שלי לספורט ממש ממש נמוכה. אם אפשר איכשהו להעלות את המוטבציה :120ag:

אתה יכול בהחלט לעשות את זה רק עם תזונה בלבד. אבל אימונים גם יזרזו את התהליך, גם יעזרו לך לא להיראות רופס בסופו וגם יתנו איזושהי מטרה לירידה במשקל מעבר ל"אני רוצה לרדת במשקל". מאחר שציינת משקל נמוך (62) ואתה סולד מאימונים אני מניח שאין עליך שריר, כך שתוכל רק להרוויח מאימונים. לגבי המוטיבציה - בתור אחד שלא זז בעבר מהמקום 30 שנה (וגם נראה ככה) אני יכול לומר לך שהמוטיבציה עולה כשמתמידים באימונים ורואים תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול בהחלט לעשות את זה רק עם תזונה בלבד. אבל אימונים גם יזרזו את התהליך, גם יעזרו לך לא להיראות רופס בסופו וגם יתנו איזושהי מטרה לירידה במשקל מעבר ל"אני רוצה לרדת במשקל". מאחר שציינת משקל נמוך (62) ואתה סולד מאימונים אני מניח שאין עליך שריר, כך שתוכל רק להרוויח מאימונים. לגבי המוטיבציה - בתור אחד שלא זז בעבר מהמקום 30 שנה (וגם נראה ככה) אני יכול לומר לך שהמוטיבציה עולה כשמתמידים באימונים ורואים תוצאות.

דווקאאתה טועה, יש לי שרירים והם אפילו די חזקים.. הבעיה היא שהשומן מסתיר את זה..

אבלתודבהעלהתשובה...

דווקאאתה טועה, יש לי שרירים והם אפילו די חזקים.. הבעיה היא שהשומן מסתיר את זה..

אבלתודבהעלהתשובה...

בתקופת חיטוב/דיאטה ללא אימונים תאבד הרבה ממסת השריר שלך,ואני אומר לך את זה מניסיון...

אתה יכול לרדת במשקל רק בעזרת תזונה, אירובי הוא בסך הכל עוד דרך לשרוף קלוריות ולהגיע לגרעון שלילי נמוך יותר..
ובחיטוב משלבים אימוני משקולות על מנת לשמר על מסת השריר שיש לך\צרבת, בלי אימוני משקולות אתה תאבד גם שריר וחבל..

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לרדת במשקל רק בעזרת תזונה, אירובי הוא בסך הכל עוד דרך לשרוף קלוריות ולהגיע לגרעון שלילי נמוך יותר..
ובחיטוב משלבים אימוני משקולות על מנת לשמר על מסת השריר שיש לך\צרבת, בלי אימוני משקולות אתה תאבד גם שריר וחבל..

אתה יכול לתת לי המלצות מה לאכול, איך להתחיל להתאמן או בכללי, מה צריך לעשות?;sddghf;susss

Back
למעלה תחתית