הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המאמן שלי הפחיד אותי

QWE1234

משתמש מתחיל
96
1
נק' מוניטין:
1
96
1
היי, אני בן 15 ואני עושה תוכנית מסה AB והמאמן במכון ראה אותי עושה בנץ' פרס וסקוואט,ליחצת חזה עם דמבאלים,כפיפות מרפקים עם מוט,ועוד כל מיני תרגילים כאלה אתם יודעים...
ואז הוא אמר לי לא להתאמן כ"כ חזק ולהרוג את עצמי,למרות שהרגשתי מצויין, ואז אמרתי לו ש:"הכל בסדר,תאמין לי אני לא פוגע בעצמי אני מרגיש טוב" ואז הוא אמר לי:"אל תגיד לי אל תדאג,אנחנו כן דואגים כי בסוף אתה תפגע בעצמך",
והוא אומר את זה בגלל שרוב הילדים בני 15 שהולכים למכון עושים תתוכנית המעפנה של המאמנים שזה רק מכונות,וגם עוד 40 שנה הם ישארו שחיפים.
והוא אמר לי גם:"אל תחשוב שאתה יכול לעשות תרגילים מסובכים כמו המבוגרים" ומה קשור בכלל?! מה כבר עשיתי בנץ' פרץ?? מה הביג דיל? אה ובסוף הוא אמר לי:"דרך אגב אני אפריים"חחח

הוא צודק במה שהוא אומר??? להוריד את הרמה?

אה ודרך אגב, פרסמתי את זה בפורום אימונים כללי ולא מתחילם באימונים כי פה יותר מבינים,אבל זה בסדר אם תעבירו ... תודה
😃😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שעצוב זה שכל הקורס חופרים לתת תרגילים כמו בנצ' פרס \ סקואט\מתח פשוט המדריכים דיי זורקים זין כי אין להם כוח ללמד\לא יודעים איך

הוא אמר לך כי הוא מפחד שתפצע כי אתה עוד בתהליכי גדילה.
במידה והטכניקה שלך נכונה אין שום סיבה שתפסיק.

במידה והטכניקה שלך נכונה אין שום סיבה שתפסיק.
בלי קשר לזה שהמאמן קצת מתעצל ולא בהכרח בקיא בחומר. המטרה העיקרית שלו היא לסיים את המשמרת בשלום, הסיכוי שילד בן 15 וגם מתאמנים מבוגרים ידעו לבצע תרגיל בטכניקה נכונה, גם לא ישתוללו עם המשקלים ובכלל יתאמנו כמו שצריך הוא נמוך (לא כולם דני שובבני) ולכן המדריך מעדיף להפחיד במקום ללמד מה נכון.
מבחינתך אם אתה יודע מה אתה עושה, תמשיך לעשות ואל תתרגש מהמדריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית