נק' מוניטין:
0
- 67
- 0
אז ככה, כרגע אני בסיום חיטוב של 5 חודשים שבהם הורדתי 13.5 קילו ואני לא יודע לאן להמשיך, הייתי אמור להוריד קצת יותר אבל לא משנה... [האשכול מלווה בתמונות]
כבר חודש בערך שאני לא יורד במשקל[בטח בגלל שהורדתי את רוב האירובי...נשברתי מנטלית כבר..] ואני לא יודע איך להתקדם מפה, ההתלבטות של היא או להמשיך חיטוב עד ה1.10 בערך ולנסות להגיע ל70 כמה שיותר, ואז מסה של 5 חודשים עד ה1.4.12 ואז חיטוב ומשם נראה לאן נתקדם או להתחיל את המסה עכשיו עד ל1.2.13 ואז חיטוב....וגם, איזו תוכנית מסה לעשות? לחזור לסיבוב נוסף של SS? MADCOW? AB?....המטרה שלי עכשיו היא לגדול יותר, כי אני יחסית קטן[כמו שתראו בתמונות...]
נתונים:
משקל:75
גובה:1.78
תקופת אימונים: כמעט 3 שנים...כן אני יודע שהיה אפשר להשיג יותר אבל בואו לא נתמקד בזה...
משקלי סיום מסה:
כל המשקלים ל3 סטים 5 חזרות חוץ מהדדליפט לסט של חמישיה, זמני מנוחה בין סטים=3-5 דק[4 בממוצע]
סקוואט 125
דדליפט 125
בנץ 100
פרס 60
פוואר קלין 60
משקלים להיום
כל המשקלים ל3 סטים 5 חזרות חוץ מהדדליפט לסט של חמישיה, זמני מנוחה בין סטים=
דקה עד דקה וחציכבר חודש בערך שאני לא יורד במשקל[בטח בגלל שהורדתי את רוב האירובי...נשברתי מנטלית כבר..] ואני לא יודע איך להתקדם מפה, ההתלבטות של היא או להמשיך חיטוב עד ה1.10 בערך ולנסות להגיע ל70 כמה שיותר, ואז מסה של 5 חודשים עד ה1.4.12 ואז חיטוב ומשם נראה לאן נתקדם או להתחיל את המסה עכשיו עד ל1.2.13 ואז חיטוב....וגם, איזו תוכנית מסה לעשות? לחזור לסיבוב נוסף של SS? MADCOW? AB?....המטרה שלי עכשיו היא לגדול יותר, כי אני יחסית קטן[כמו שתראו בתמונות...]
נתונים:
משקל:75
גובה:1.78
תקופת אימונים: כמעט 3 שנים...כן אני יודע שהיה אפשר להשיג יותר אבל בואו לא נתמקד בזה...
משקלי סיום מסה:
כל המשקלים ל3 סטים 5 חזרות חוץ מהדדליפט לסט של חמישיה, זמני מנוחה בין סטים=3-5 דק[4 בממוצע]
סקוואט 125
דדליפט 125
בנץ 100
פרס 60
פוואר קלין 60
משקלים להיום
כל המשקלים ל3 סטים 5 חזרות חוץ מהדדליפט לסט של חמישיה, זמני מנוחה בין סטים=
סקוואט 105 [לא ניסיתי גבוה יותר מכיוון שרצתי המון בגלל החיטוב ולא רציתי להפצע...]
דדליפט 120 לחמישיה, 140 לסינגל[ללא חגורה, לא ניסיתי גבוה יותר מהמשקלים האלו ללא חגורה...]
בנץ 90
פרס 55
פווארקלין 60
כמו שאתם רואים לא ירדתי הרבה במשקלים למרות שחתכתי את זמני המנוחה ביותר מחצי....בקיצור, איך להמשיך מפה?
הינה התמונות[מצב חם, צולמו אחרי אימון..אם צריך מצב קר אני אצלם ואעלה בהמשך] ניסיתי לעשות את הפוזות כמה שיותר טוב, למרות שיצא לא משו...רגליים אני אעלה בהמשך .
וגם,אם אפשר להעביר את האשכול לאימונים כללים ולא למתחילים זה יהיה מעולה, הייתי פותח בעצמי אבל שכחתי את הססמא של המשתמש הישן שהיה לי...