הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דד-ליפט

shlomo davidov

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
8
98
0
קאנטרי גלי-גיל קרית מוצקין
שלום,

קצת רקע : אני מתאמן מתחיל וכרגע בשבוע השמיני של SS , השיא שלי לדד-ליפט מאתמול זה 100 קילו לשלוש חזרות.
שבוע שעבר עשיתי דד-ליפט וצילמתי את עצמי וממש לא אהבתי את איך שזה נראה (מי שקרא את הלוג שלי בטח יודע שהתבכיינתי שם) ולכן קראתי שוב את האזור של הדד ליפט בספר של ריפטו וראיתי עוד פעם סרטונים וניסיתי בטכניקה שונה באימון של אתמול.

אני חייב להודות שהיה לי הרבה יותר קשה בטכניקה שניסיתי אתמול , שבוע שעבר הצלחתי לעשות 95 בלי הרבה מאמץ ואתמול לא הצלחתי לסיים 100 לחמש חזרות.
אני מעלה סרטונים מהשבוע שעבר ומהשבוע בבקשה תגיבו על הטכניקה.

שבוע שעבר 95 קילו לחמש חזרות:
(באמצע מישהו התקשר אז יש רק 4 חזרות והסרטון ערוך)

אתמול 60 קילו לחמש חזרות:

אתמול 80 קילו לחמש חזרות:

אתמול 100 קילו לשלוש חזרות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקרא פעם שלישית. שבוע שעבר היה יותרטוב, למעט כיווץ הגב. השבוע אין קשר לספר.

ב100 קילו היו לך כמה טעויות, התחת היה נמוך מדי, היית זקוף מדי וזה גרם לכך שהפלג גוף עליון שלך ישען אחורה ואז המוט בעצם בקו הכתף ולא בקו השכמות.
picture1-deadlift-skeleton-view.png

תמיד תנסה לשחזר בראש את התמונה הזאת וליישם את הסט אפ שלך בדיוק ככה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התמונה היא מאוד עוזרת.
אני לא כלכך יודע מה לעשות כדי "לכווץ" את הגב . אני לוקח נשימה עמוקה ולוחץ על הבטן אבל עדיין מרגיש שהגב שלי קצת עקום.

כשאני יורד יותר נמוך יותר קל לי לשמור על הגב ישר ואז כשאני עולה לפוזיציה הנכונה הגב ישר , אבל אני מניח שלא כל מה שיותר נוח הוא יותר נכון. (זה גם היה יותר קשה)

אימון הבא אני אנסה להתחיל ישירות מהפוזיציה הנכונה , ואני אשתדל לכווץ את הגב יותר , אני גם אעבור לאחיזה השניה אולי זה גם כן יעזור קצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית