הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני צריך המלצות לכמה דברים

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
שלום,
אני מעוניין בעזרה שלכם לפני שאני קונה,
אני רוצה המצלה ללקטזין טוב (אם זה משנה בכלל), המלצה למולטי ויטמין, וגיינר אני קונה של DYMATIZE, אבל אני לא יודע איזה טעם
ניסיתי קרם עוגיות בעבר אבל אני רוצה לשנות, מה אתם ממליצים ?
ואם אפשר עם ההמלצה, אתר לרכישה בבקשה, תודה רבה רבה רבה

אה, וגם אם אפשר המלצה לPRE WORKOUT, ניסיתי את CRAZE וזה היה טוב, אבל עם הזמן זה כבר מפסיק להשפיע ועוד לא סיימתי קופסא, (ואני לא שותה קפאין)

קיצר תבחרו מה שאתם רוצים ותמליצו, תודה 😃

נערך לאחרונה:
מולטי אני משתמש בOPTIMAN
פריוורקאוט אתה יכול ללכת על כדורי קפאין או שמעתי שאנשים התלהבו מC4
ולגבי טעם גיינר-אי אפשר לטעות בבננה

גיינר בטעם בננה.
PRE-WORKOUT אם אתה לא רוצה להשתמש בקפאין,אתה יכול לקחת WHITE FLOOD,מניסיון אחלה של מוצר,C4...

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, רק שבנוגע לפיר וורקאוט, רציתי להזמין C4 והתקשרו אליי ואמרו שחסר במלאי,
עכשיו מה שכן, אני השתמשתי בCRAZE והא היה מעולה רק בסוף זה לא כמו בהתחלה, בגלל זה רציתי לגוון,
עכשיו האם זה יעזור לי לגוון, או שזהו הגוף שלי התרגל לפרי וורקואט בכללי, ורק הפסקה של שבוע שבועיים, תעזור לי עם זה?
כלומר, אם ה CRAZE הפסיק לעבוד כמו שצריך, יכול להיות שמוצר אחר כן יעבוד אפילו אם אני לא לוקח הפסקה?

תודה רבה!@

יכול להיות,לא נותר לך שום דבר מלנסות
ועוד עצה,אני אוהב לשים את הפריווראוט במקום חשוך ומוזל כדי לא לקחת סיכון שיתקלקל קצת (תראה מקרים לא נעימים עם JACK3D )

מולטי אני משתמש בOPTIMAN
פריוורקאוט אתה יכול ללכת על כדורי קפאין או שמעתי שאנשים התלהבו מC4
ולגבי טעם גיינר-אי אפשר לטעות בבננה[/QU
now sport extream multy מולטי ויטמין
כמו שאמר הבחור כדור קפאין מעולה וקריאטין שבמשך הזמן יתן לך פאמפ וזה מעולה
וגיינרים אני לא שותה אבל אני יודע שמי שרוצה לגדול לוקח סיריוס מס של אופטימום והבנתי שכל הטעמים שלהם טובים רק קצת יקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית