הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרך להגדיל את הידיים?

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
כרגע אני נשאר בתוכנית של FBW 3 פעמים בשבוע,צורך כמות קלוריות נורמלית ולא יותר מדיי כי אני רוצה להשאיר את המסה לחורף,ובדיוק בגלל זה אני לא עושה תוכנית כמו SS.

השאלה היא שעכשיו אני מוסיף 2 תרגילי ידיים קדמית ו2 לאחורית כל סוף אימון,ועדיין אין שינוי גדול בגדילה שלהם

קראתי את הנעוץ ואת כל המגילה שכתוב בו ושם מדברים רק על להיכנס לתוכנית SS ולהתחיל לאכול המון,לא משהו שאני הולך לעשות עכשיו
אז יש איזה מישהו שיכול להסדיר לי את העניינים?

כרגע אני נשאר בתוכנית של FBW 3 פעמים בשבוע,צורך כמות קלוריות נורמלית ולא יותר מדיי כי אני רוצה להשאיר את המסה לחורף,ובדיוק בגלל זה אני לא עושה תוכנית כמו SS.

השאלה היא שעכשיו אני מוסיף 2 תרגילי ידיים קדמית ו2 לאחורית כל סוף אימון,ועדיין אין שינוי גדול בגדילה שלהם

קראתי את הנעוץ ואת כל המגילה שכתוב בו ושם מדברים רק על להיכנס לתוכנית SS ולהתחיל לאכול המון,לא משהו שאני הולך לעשות עכשיו

קודם כל מה זה אומר כמות נורמלית?
אתה בחיובי שלילי או נייטרלי?
אם אתה לא בחיובי אל תצפה לגדילה בכלל,לא רק בידיים.
דבר שני, עבודה מבודדת בנפח על הידיים לא תתן תוצאות כמו משיכות ולחיצות כבדות.
בגלל זה כמו שאמרת ממליצים ss ולהתחיל לאכול.

• פותח/ת השרשור
כן אני משתדל לאכול ניטרלי ואפילו למטה,לא אוכל דברים משמינים אבל גם לא מעמים באוכל כל יום

שוב אמרתי שהקיץ אני לא הולך להיכנס עכשיו למסה ולא הולך להפוך לדוב,כל זה מתוכנן בחורף,השאלה היא איך לתת מענה גם לידיים....אולי יש תרגיל דומה וחלופי לידיים?....בינתיים אני עושה סקוואט ועולה לאט לאט במשקלים,למרות שאני לא עושה את הSS....

אם אתה לא במאזן חיובי הידיים לא יגדלו (וגם שום חלק אחר בגוף).

• פותח/ת השרשור
כלאמר הדרך היחידה היא להיכנס למאזן חיובי? אין שום שוני בתרגילים?

אם אתה במאזן קלורי שלילי אז אתה תוריד שומן מכל הגוף כולל ידיים, מה שיתן להם מראה יותר שרירי.
אבל זה לא יגדיל אותן לא משנה איך תתאמן.

אם אתה רוצה להגדיל אותם תהיה במאזן קלורי חיובי ובנוסף תעבוד על תרגילים מורכבים עם תוכנית מסודרת למסה בשביל לייעל את העלייה במסה.

למה 2? תוסיף 4 תרגילים ליד קדמית ו4 לאחורית זה בטוח יעזור.

• פותח/ת השרשור
כן אני משתדל לאכול ניטרלי ואפילו למטה,לא אוכל דברים משמינים אבל גם לא מעמים באוכל כל יום

אתה לא אוכל לפי תפריט?

לצערי אני לא מספיק בגלל עבודה והתחבויות אחרות,אבל אני מקפיד לאכול כמה שיותר חלבון,אם זה כולל שייק אחד של חלבון לפחות ביום וצריכה של עוף טונה וכו....

למה 2? תוסיף 4 תרגילים ליד קדמית ו4 לאחורית זה בטוח יעזור.

ציניות לא עוזרת פה בפורום....

נערך לאחרונה:
קודם כל בFBW 2 תרגילים לידיים ליד קדמית ו 2 ליד אחורית זה מוגזם אתה צריך בסוף כל אימון תרגיל אחד 1-2 סטים וגם הם לחזרה אחת לפני כשל עכשיו עוד דבר אחד עם אתה רוצה באמת לגדול מהר אז כדי שתתחיל לשמוע מאמא שלך שאתם "צריכים כבר לעבור לגור בסופר" או שאתה עושה משהו לא בסדר...

• פותח/ת השרשור
בקיצור לעלות למאזן חיובי? סבבה

רגע שאני אבין אתה רוצה להתחיל SS בחורף? כלומר באוקטובר נגיד?
אם תתחיל עכשיו SS חודש ראשון אתה עדיין לא תשבור שיאים ולא תצטרך לאכול יותר מידי קלוריות(500 מעל הנטרלי) שזה כמו שתעשה עכשיו FBW...
עדיף שתתחיל כבר SS עם מאזן קלורי נמוך יחסית (לא להגזים עם 3000+ קלוריות על ההתחלה) וכשתתקע תעשה ריסט ותוסיף קלוריות.

• פותח/ת השרשור
העניין זה שהתחלתי לפני איזה שבועיים SS וממש כאב לי בכל הגוף,מהסיבה שבדיוק עכשיו יצאתי מחיטוב וירדתי 10 קילו שזה מתאפיין על כל מיני דברים,אז הגוף שלי חלש ותוכנית כוח לא תהייה הכי חכמה לעכשיו....

העניין זה שהתחלתי לפני איזה שבועיים SS וממש כאב לי בכל הגוף,מהסיבה שבדיוק עכשיו יצאתי מחיטוב וירדתי 10 קילו שזה מתאפיין על כל מיני דברים,אז הגוף שלי חלש ותוכנית כוח לא תהייה הכי חכמה לעכשיו....
קח שבוע מנוחה אם צריך.
אבל מתחילים SS עם משקלים נמוכים ככה שכל אימון יוצא פחות מחצי שעה והוא ממש לא קשה בהתחלה.
רק תוך חודש תתחיל להרגיש שקשה

• פותח/ת השרשור
קח שבוע מנוחה אם צריך.
אבל מתחילים SS עם משקלים נמוכים ככה שכל אימון יוצא פחות מחצי שעה והוא ממש לא קשה בהתחלה.
רק תוך חודש תתחיל להרגיש שקשה

אחינו אתה אחלה יוזר מקווה שיעשו אותך פה מנהל אתה עוזר וכל הכבוד
לא כמו אחרים פה שמנסים להצחיק ומעלים לעצמם את האגו ואת המונה הודעות

אחינו אתה אחלה יוזר מקווה שיעשו אותך פה מנהל אתה עוזר וכל הכבוד
לא כמו אחרים פה שמנסים להצחיק ומעלים לעצמם את האגו ואת המונה הודעות
בכיף אחינו בהצלחה

Back
למעלה תחתית