הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרגלת השרירים ?

• פותח/ת השרשור AvivN
  • פורסם בתאריך

AvivN

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אז ככה, אני מתאמן כבר בערך חודש ~ חודש וחצי במכון, המאמן כושר שלי הוא אדיש ולא עוזר בשיט, ובנתיים מה שאני עושה בין 3 ל4 פעמים בשבוע זה אותו דבר, שזה חזרות במכונה, חתירה, פולי עליון, לחיצת כתפיים, לחיצת רגליים, פרפר חזה, הרמת משקולות ויד אחורית שזה מה שהוא אמר לי שכדאי ל3 חודשים הראשונים כדי "להרגיל את השרירים" בערך ואחר כך הוא יבנה לי תוכנית, מה שגם לא נראה לי נכון, נראה לי מוגזם שאני עדיין עושה את זה אחרי חודש וחצי ושזה מיותר מאוד.
בתור אחד שלא מבין בזה בכלל, בן 16 ששוקל 56 קילו וגובה בערך 1.70 ורוצה לגדול ולהתחטב נראה לי שזה לא מה שיעזור לי.
ראיתי שמומלץ לעשות את התוכנית SS, אבל שחלק מהתרגילים שם דורשים מאמן צמוד והשגחה, מצד שני יש גם את הFWB ואת הABCD שממש אין לי מושג בזה גם אחרי שקראתי וגם, זה ממש ארוך.
בנוסף, בגלל שאני לא הכי מפותח ורחב חשבתי על קניית אבקת חלבון, בנתיים אחרי כל אימון אני אוכל קופסאת טונה וקוטג' אז זה לא כל כך מפריע לי, אבל אני לא יודע אם זה מספיק.
אני אשמח לאיזה עצה או טיפ שיעזרו לי כי אני כן מתכנן להתאמן במשך זמן ארוך ואני לא רוצה לבזבז את הכסף שלי על אימון מיותר, תודה ; ).

נערך לאחרונה:
המאמן ליצן. תתחיל SS, תעלה לכאן סרטונים לבדיקת הטכניקה שלך. מבחינת תזונה - קרא את המדריך לעלייה במסת השריר בפורטל.

• פותח/ת השרשור
המאמן ליצן. תתחיל SS, תעלה לכאן סרטונים לבדיקת הטכניקה שלך. מבחינת תזונה - קרא את המדריך לעלייה במסת השריר בפורטל.
תיארתי לעצמי, SS בין 3 ל4 פעמים בשבוע שוב ושוב ? ממה שחישבתי במחשבון קלוריות אני דווקא כן בגירעון קלורי והצריכת חלבונים שלי מעולה.

• פותח/ת השרשור
כן רשום 3 פעמים בשבוע, אז AXBXA ?

כתוב לך במדריך הכל, אבל לפרוטוקול זה עובד ככה
AXBXA
שבוע לאחר מכן
BXAXB
ושוב לשבוע הראשון וכך הלאה...

• פותח/ת השרשור
כתוב לך במדריך הכל, אבל לפרוטוקול זה עובד ככה
AXBXA
שבוע לאחר מכן
BXAXB
ושוב לשבוע הראשון וכך הלאה...
לא מצאתי את זה שם, אבל תודה !
ואם אני רוצה להוסיף תרגילי בטן, אלכסונים וכו', לא משנה באיזה יום אני מוסיף את זה נכון ?

תמיד זה משעשע אותי.
בשבועות הראשונים צריך להרגיל את השריר. ברגע שהוא מורגל חייבים לבלבל אותו!

אתה צריך לעשות דברים שנשמעים לך הגיוניים. אם זה לא נשמע לך הגיוני, צא ולמד. תתחיל בפורטל.

Back
למעלה תחתית