נק' מוניטין:
0
- 67
- 0
אז ככה, כרגע אני בסיום חיטוב של 5 חודשים שבהם הורדתי 13.5 קילו ואני לא יודע לאן להמשיך, הייתי אמור להוריד קצת יותר אבל לא משנה... [האשכול מלווה בתמונות]
כבר חודש בערך שאני לא יורד במשקל[בטח בגלל שהורדתי את רוב האירובי...נשברתי מנטלית כבר..] ואני לא יודע איך להתקדם מפה, ההתלבטות של היא או להמשיך חיטוב עד ה1.10 בערך ולתת בראש ולהגיע ל70, ואז מסה של 5 חודשים עד ה1.4.12 ואז חיטוב ומשם נראה לאן נתקדם או להתחיל את המסה עכשיו עד ל1.2.13 ואז חיטוב....וגם, איזו תוכנית מסה לעשות? SS? MADCOW? AB?....המטרה שלי עכשיו היא לגדול יותר, כי אני יחסית קטן[כמו שתראו בתמונות...]
נתונים:
משקל:75
גובה:1.78
תקופת אימונים: כמעט 3 שנים...כן אני יודע שהיה אפשר להשיג יותר אבל בואו לא נתמקד בזה...
משקלים להיום
כל המשקלים ל3 סטים 5 חזרות חוץ מהדדליפט לסט של חמישיה, זמני מנוחה בין סטים=
4 דקות בממוצעכבר חודש בערך שאני לא יורד במשקל[בטח בגלל שהורדתי את רוב האירובי...נשברתי מנטלית כבר..] ואני לא יודע איך להתקדם מפה, ההתלבטות של היא או להמשיך חיטוב עד ה1.10 בערך ולתת בראש ולהגיע ל70, ואז מסה של 5 חודשים עד ה1.4.12 ואז חיטוב ומשם נראה לאן נתקדם או להתחיל את המסה עכשיו עד ל1.2.13 ואז חיטוב....וגם, איזו תוכנית מסה לעשות? SS? MADCOW? AB?....המטרה שלי עכשיו היא לגדול יותר, כי אני יחסית קטן[כמו שתראו בתמונות...]
נתונים:
משקל:75
גובה:1.78
תקופת אימונים: כמעט 3 שנים...כן אני יודע שהיה אפשר להשיג יותר אבל בואו לא נתמקד בזה...
משקלים להיום
כל המשקלים ל3 סטים 5 חזרות חוץ מהדדליפט לסט של חמישיה, זמני מנוחה בין סטים=
סקוואט 110 [לא ניסיתי גבוה יותר מכיוון שרצתי המון בגלל החיטוב ולא רציתי להפצע...]
דדליפט 120 לחמישיה ללא חגורה, 162.5 עם חגורה
בנץ 92.5
פרס 57.5
פווארקלין 60
משקלי מטרה לקריירה:
סקוואט:140-150
דדליפט: 160-170
בנץ: 120
פרס: כמה שיצא...הכי פחות קריטי מאמין ש80[משקל גוף]
פוואר קלין: לא יודע
כל זה על משקל גוף של 80 קילו בסופו של דבר[לאחר חיטוב נוסף...]
זה מספיק לי, לפחות עד גיל 17-17.5.
בקיצור...מה כדי לי לעשות עכשיו?
הינה התמונות[מצב חם, צולמו אחרי אימון..אם צריך מצב קר אני אצלם ואעלה בהמשך] ניסיתי לעשות את הפוזות כמה שיותר טוב, למרות שיצא לא משו...רגליים אני אעלה בהמשך .