ייעוץ קניתי סטיביה נוזלית(טיפות) ואני לא מרגיש

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
היי קניתי בחנות בריאות כזאתי סטיביה נוזלית עם טפטפת.
בקיצור רשום המלצה בין 4-6 טיפות(זה שווה ערך ל 2-3 כפיות ממה שקראתי באינטרנט) אבל אני לא מרגיש כלום אחרי שאתמול שתיתי עם 2 טיפות וכל הזמן הוספתי עד ל 6, והיום שמתי על ההתחלה 10 טיפות.
אני שותה את זה עם נס קפה.

יכול להיות שהבקבוק לא טוב? או שזה מתאדה בחום?
אני אשמח לעזרה...

• פותח/ת השרשור
אתה חייב להרגיש משהו, אולי זה באמת פגום.
אתה לא מרגיש שום שינוי בטעם???
כאילו אני שותה נס קפה בלי סוכר...
20120817_143718.jpg
מישהו התנסה עם זה?

אני מנחש שהמדדים שעל הבקבוק מטעים. אצלי על הבקבוק רשום בין 7-8 טיפות ששוות ערך לכפית סוכר. נסה לשים עוד כמה טיפות.

• פותח/ת השרשור
טוב שמתי טיפה בפה וזה ממש ממש מתוק...
אין בעיה אם אני שם לצורך העניין 20 טיפות נכון? זה הרי טבעי..
אני אשים פעם הבאה עד שיהיה מתוק ואני אספור.
אני מנחש שהמדדים שעל הבקבוק מטעים. אצלי על הבקבוק רשום בין 7-8 טיפות ששוות ערך לכפית סוכר. נסה לשים עוד כמה טיפות.
ניסית את זה עם משקה חם? הבנתי שחלק מהסטיביה(תלוי איך הכינו את זה) מתמוגגים בחום

כנראה משו דפוק בבקבוק אצלך ישלי בדיוק כזה שמתי 7 טיפות בהתחלה בנס קפה וזה שווה ל2 כפיות סוכר ועם הזמן הצלחתי גם להוריד ל4 טיפות והיה אותו הרגשה ואני יודע שכשניסיתי 3 אז לא הרגשתי את זה ההבדל פה הוא גבולי
לא יודע למה אתה לא מרגיש את ההשפעה יכול להיות שכמו שאמרת קרה משו לבקבוק או ששמו בזה מים
תנסה אולי להתחיל מ10 טיפות כמו שאמרת ואז עם הזמן לצמצם את הצריכה (לא בגלל שזה לא בריא אלא כדי שלא ייגמר לך הבקבוק תוך שנייה זה דיי יקר) בכל מקרה אם זה לא נס אלא בישולים וכאלה ממליץ לך לקנות את האבקת סטיביה זה באמת ממתיק - כפית שטוחה שווה לכוס סוכר שלמה !!! אז אפילו אם זה נראה יקר זה נגמר ממש ממש לאט

• פותח/ת השרשור
כנראה משו דפוק בבקבוק אצלך ישלי בדיוק כזה שמתי 7 טיפות בהתחלה בנס קפה וזה שווה ל2 כפיות סוכר ועם הזמן הצלחתי גם להוריד ל4 טיפות והיה אותו הרגשה ואני יודע שכשניסיתי 3 אז לא הרגשתי את זה ההבדל פה הוא גבולי
לא יודע למה אתה לא מרגיש את ההשפעה יכול להיות שכמו שאמרת קרה משו לבקבוק או ששמו בזה מים
תנסה אולי להתחיל מ10 טיפות כמו שאמרת ואז עם הזמן לצמצם את הצריכה (לא בגלל שזה לא בריא אלא כדי שלא ייגמר לך הבקבוק תוך שנייה זה דיי יקר) בכל מקרה אם זה לא נס אלא בישולים וכאלה ממליץ לך לקנות את האבקת סטיביה זה באמת ממתיק - כפית שטוחה שווה לכוס סוכר שלמה !!! אז אפילו אם זה נראה יקר זה נגמר ממש ממש לאט

טוב שמתי 5 טפטפות(את כל הכלי הזה עם הטיפות) וזה מרגיש לי כמו כפית סוכר..
הנס קפה לא מר אבל לא מתוק

איזה חברה קנית?

טוב שמתי טיפה בפה וזה ממש ממש מתוק...
אין בעיה אם אני שם לצורך העניין 20 טיפות נכון? זה הרי טבעי..
אני אשים פעם הבאה עד שיהיה מתוק ואני אספור.

ניסית את זה עם משקה חם? הבנתי שחלק מהסטיביה(תלוי איך הכינו את זה) מתמוגגים בחום
משקה חם, קר, מוסיף לעוגות דלות חלבון שאני מכין, לשייקים, אפילו לקורנפלקס.

גם אני קניתי השבוע סטיביה, שקיות אבקה אומנם, בקיצור, חרא של דבר, באמת, אין טיפה מתיקות,אולי שבע שקיקים, זה כפית סוכר אחת במתיקות, טוב, לומדים מטעויות, עצה שלי מניסיון, אין על סוכרלוז, טעם ממש כמו סוכר, .....

התכוונתי במובן החיובי, שהוא באמת מתוק ובככלל בלי טעם לוואי כמו הסוכרזית הפשוט, ולא כמו הסטיביה הזה, שאתה משלם 30 שקל לקופסא, ולכוס קפה אתה צריך לשים 4 שקיקים...

• פותח/ת השרשור
גם אני קניתי השבוע סטיביה, שקיות אבקה אומנם, בקיצור, חרא של דבר, באמת, אין טיפה מתיקות,אולי שבע שקיקים, זה כפית סוכר אחת במתיקות, טוב, לומדים מטעויות, עצה שלי מניסיון, אין על סוכרלוז, טעם ממש כמו סוכר, .....
איפה קנית? שופרסל/רמי לוי?
איך זה נראה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית