הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה ב 5X5 לינארית

• פותח/ת השרשור GODOG
  • פורסם בתאריך

GODOG

משתמש מתחיל
182
27
נק' מוניטין:
390
182
27
התחלתי לעשות SS בצבא. אחרי תקופה של התקדמות שהתחילה לעצר הגעתי למסקנה שמחוסר שינה ואוכל אני צריך להוריד נפח. אז המשכתי עם SS רק בפרמידה של 5X5 והעמסה שבועית(כן דיי מטופש.אבל עבד)
עכשיו השתחררתי סיימתי חיטוב ואחרי חודש SS אני רוצה להתחיל 5X5 לינארית.(או אם יש הצעות למשהו יותר מתאים)

אני אמור לעשות את התוכנית בצורה שכתובה בקובץ אקסל זה אומר ABA ABA? ולא כמו ב-אס אס ABA BAB כן? אני עושה פעמים בשבוע בנץ ( שכרגע לא ממש מתקדם) ואמור להתקדם שבועית? פרס ודדליפט פעם בשבוע?.. אני סתם קטן אמונה?
משקלי עבודה כרגע (3X5 אקרוס)
סקוואט 157
דדליפט 175
פרס 62.5
בנץ 105(בקושי)
מתח סביבות ה 122 (כולל משקל גוף)

זה ABC לא ABA, האימון ה-1 וה-3 בנויים שונה, פשוט תרגילי הליבה זהים.
לא רק בפרס ובדדליפט, אתה מתקדם שבועית בכל התרגילים, ההבדל הוא שאתה מבצע פרס ודדליפט רק פעם בשבוע (ב-SS כל שבועיים אתה עושה פעמיים), ואילו סקוואט, בנץ' וחתירה/PC/מתח פעמיים, אך ההעלאה היא עדיין שבועית.

בקיצור, פשוט תוריד את הקובץ אקסל, תכניס את השיאים שלך ל-5, וכל אימון תעשה את המשקלים שבטבלה בהתאם ליום ולשבוע. חיים קלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית