הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוכנה לבדיקת חוזק של powerlifter שכתבתי

shlomo davidov

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
8
98
0
קאנטרי גלי-גיל קרית מוצקין
אז ככה,
היה לי קצת משעמם וכתבתי כלי שאתם מכניסים אליו את הנתונים שלכם עבור : סקוואט, פרס, בנץ' פרס ודדליפט וגם את המשקל
והכלי מחזיר לכם את הרמה (מבחינת המשקל של התרגילים) שבא אתם נמצאים בסה"כ ועבור כל תרגיל בנפרד.

המיידע נלקח מ: http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html
ועבור חישוב של 1RM השתמשתי בנוסחאת Brzycki .
שימו לב ש ה UI מאוד חלש והוא בצורה של console זה בכוונה כיוון שלא רציתי להשקיע בזה זמן, אני מקווה שאתם תסתדרו עם מה שיש.

הרעיון המקורי הוא לגרום לכך שנוכל להוסיף את הכלי כחתימה למשל כמו בדוגמא למטה:
כך שהוא יהיה גרפית יפה וגם יתעדכן אוטומטית מהלוגים שלכם.

באופן עקרוני זה ידרוש המון השקעה ממני, אז אם תהייה איזשהי דרישה וכמובן שהמנהלים יסכימו להוסיף את זה אז אני מוכן להשקיע את הזמן.

זה לינק לגרסה הנוכחית תהנו ותשתפו בתוצאות : https://dl.dropbox.com/u/2739310/strength.exe

חתימה.png

תודה רבה!
הבעיה היחידה היא שם אני עושה 15 חזרות X שלושה סטים (לדוג') זה יוצא לי מינוס של קילוגרמים XD

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק אתה מכניס שגורם לזה לקראת?

ההתייחסות היא רק לסט אחד והתוכנה לא מתחשבת בשלושה סטים (אני פשוט לא מצאתי מחשבון שלוקח את מספר הסטים בחשבון)
אז הסיבה היחידה שזה יראה לך קילוגרמים שליליים זה אם אתה ברמה של elite , נגיד אם תגיד לו שאתה עושה 100 קילו בנץ' ל 15 חזרות אז הוא מתחיל לעשות בעיות , אני אתקן את זה ואעלה גרסה חדשה.
אני גם עובד במקביל על שיפור לתוכנה כדי שאפשר יהיה ליצר מזה חתימה גרפית.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני אגיד שתיקנתי את הבאגים והוספתי גם את שיאי העולם למקרה שמישהו פה ברמה של Elite והוא רוצה לדעת כמה נשאר לו בשביל לשבור שיא חחחחחחח

נחמד מאוד אהבתי את הרעיון כמה זמן עבדת על זה
?

רוב העבודה הייתה לתרגם את הטבלאות של המשקל הגוף ביחס לתוצאות שצריך להשיג בתרגילים השונים לפונקציות , כדי שהן יהיו מדוייקות לכל משקל ולא רק למשקלים ספציפיים שיש בטבלאות. כלומר הרבה מתמטיקה .
מבחינת תכנות נטו לקח לי שעתיים שלוש, כיוון שזה המקצוע שממנו אני מתפרנס זה לא הייתה כזאת בעיה ;)

• פותח/ת השרשור
אם נגיד עשיתי משקל 3X3 איך אני מחשב את זה?

ככה : באופן עקרוני הדרך הכי טובה לבדוק כוח היא ע"י שימוש ב 1RM , זה נכון שעם מישהו עושה 3X3 בלי כמעט מנוחה סביר שיהיה לו 1RM יותר גבוהה ממי שעושה רק 3X1 אבל זה חישוב שתלוי בהמון גורמים כמו למשל : זמן מנוחה בין סטים , זמן מנוחה בין תרגילים וכו' ולכן זה לא משהו שאפשר לחשב בקלות.

לסיכום: הדרך הכי טובה זה להכניס לתוכנה 1RM ואם אין לך אז 3RM זה מספיק טוב , אין צורך להתחשב בנפח העבודה כיוון שב"כ זה פחות משפיע על כוח בצורה ישירה.

דומה מאוד לstrstd , ממליץ לך להמשיך לעבוד על הבסיס של זה, לדוגמה להפוך את זה ללוג אימונים שעוקב אחר המצב שלך ואומר לך את מה שלפעמים אתה לא מסיק לבד בגלל התעסקות יתר בהשלמת התוכנית. (לדוגמה : אם מדווח כאב במרפק לאחר בנץ' פעם אחר פעם זה מעלה דגל אדום שזה קרה כבר בחודש האחרון כמה פעמים וכדאי לשים לזה לב כי מתאמנים בדרך כלל עיוורים לזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית