ייעוץ יש לי שאלה לגבי דרך הייצור של אבקות החלבון

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
היי, אמא של חבר שלי מתווכחת איתי כבר איזה שבועיים על כמה שאבקת חלבון זה לא בריא
נתתי לה לקרוא את המאמר של קילוגרם על זה, והיא אומרת שלא משנה כמה חלבון טהור ונקי זה, ושזה רק חלבון בלי הורמונים, ברגע שמייצרים אבקת זה בעזרת תהליכים כימיים, והיא אומרת שכל דבר שהוא כימי שאתה מכניס לגוף לא בריא
עכשיו מבחינתי על הזין שלי אבל לא מצאתי להראות לה שזה באמת חומר טבעי ושבסך הכל מסננים את חלבון מי הגבינה ממוצרי חלב וככה מייצרים את האבקת חלבון
בקיצור ברצוני לבדוק בעצמי איך זה מיוצר גם כי זה מעניין וגם להוכיח לה שזה לא פוגע בשום דבר ושזה בסך הכל תוסף תזונה להשלים ערכים שלא מצליחים לסיים מאוכל מוצק.

כול אוכל חוץ מאורגני נאנס 👉👌 בצורה כזאת או אחרת ... עכשו תעשו אחד ועוד אחד ממה שאתם אוכלים ביום , אתם נאנסים על ימין ושמאל בלי לחשוב בכלל כמה.... אז אבקת חלבון זה עוד מוצר לאוסף... ביג דיל!!!! 🖕

• פותח/ת השרשור
זה היה מיותר.
אנשים פה בפורום לא מבינים הומור?
זה חבר שלי יא גנוב מה אני נראה לך חיה?

כול אוכל חוץ מאורגני נאנס 👉👌 בצורה כזאת או אחרת ... עכשו תעשו אחד ועוד אחד ממה שאתם אוכלים ביום , אתם נאנסים על ימין ושמאל בלי לחשוב בכלל כמה.... אז אבקת חלבון זה עוד מוצר לאוסף... ביג דיל!!!! 🖕
שורה תחתונה, אבקת חלבון אם היא מזיקה אז גם כל מה שאנחנו בעצם מכניסים לפה מזיק לנו, אז זה לא רלוונטי

אנשים פה בפורום לא מבינים הומור?
זה חבר שלי יא גנוב מה אני נראה לך חיה?

שורה תחתונה, אבקת חלבון אם היא מזיקה אז גם כל מה שאנחנו בעצם מכניסים לפה מזיק לנו, אז זה לא רלוונטי
כנראה שאני באמת לא מבין.
אבקת חלבון עשוייה מאוכל שנאנס ועוד חרטא נוספת.
עדיף רק אוכל נאנס מאשר עוד חרטא עם חומרים ותוספים נכון?

73, אני והוא היינו מתאמנים פעם ועכשיו חוזרים מהפסקה של 5 חודשים (בגלל לימודים, כסף וכו')
הקטע "בילד" הזה שהוא פשוט לא מצליח לאכול
אני נותן לו תפריט, מכניס שם, טונה, גבינה צהובה, ביצים, עוף, בשר, חלב, גבינות, קוטג'ים, והוא פשוט לא מצליח לסיים את התפריט, קשה לו
אני התעצבנתי עליו על זה הרבה פעמים אבל הוא פשוט רוצה את הדרך הקלה להכניס חלבון
ובכללי אמא שלו זה אתגר בשבילי והוא בעצמו לא יודע להסביר לה כי הוא לא קרא בשיט, וכשאני מושיב אותו שייקרא איתי הוא מתעצל, קראתי איתו את המאמר על האבקת חלבון, והוא מסביר לה דברים משם, אבל יש לה שאלות שהוא לא יודע לענות עליהם
וכשאני מצאתי שאלה שלה שאני לא יודע להסביר באתי לפה
חבר שלך עצלן

• פותח/ת השרשור
חבר שלך עצלן
מסכים איתך.
אבל אני בתור חבר שלו רוצה לעזור לו.
אם אני בכלל לא הייתי בקטע הזה של האימונים הוא לא היה מתאמן בכלל, זה ברור לי.
הוא צריך את המישהו הזה שידחוף אותו ושידרבן אותו, כן חשוב לו להתאמן ולהראות טוב אבל הוא עצלן

יהושע, אני גם לא מבין גדול בייצור גבינות,
אבל קשה לא להסכים עם כך שהפרדת הגבן ממי הגבינה ומניפולציות יחסית פשוטות שלו החל מאותה ההפרדה, בכדי לייצר גבינה ( עזוב את כל אלו עם העובש, מי אוכל את הדברים האלו ?!), הן הרבה פחות "אונס" מאשר לקיחת מי גבינה והפיכתן לאבקה יבשה, מאוד מרוכזת של WHEY.
ולכן קירור הוא פקטור שכן מעיד במידה מסויימת על רמת העיבוד של המוצר - ומשם בעקיפין על "איכותו" (דבר שטעון בדיקה).

מסכים איתך.
אבל אני בתור חבר שלו רוצה לעזור לו.
אם אני בכלל לא הייתי בקטע הזה של האימונים הוא לא היה מתאמן בכלל, זה ברור לי.
הוא צריך את המישהו הזה שידחוף אותו ושידרבן אותו, כן חשוב לו להתאמן ולהראות טוב אבל הוא עצלן
מניסיון,אל תלחם בשביל עצלנים,אז הם יפסיקו עוד חודשיים ולא חודש..בסופו של דבר הם יזרקו את זה
ואתה סתם בזבזת זמן ואנרגיה וסביר להניח שגם ריכוז באימונים כי הוא שואל אותך 105505 שאלות בזמן האימון..אם אפילו 140 גרם חלבון הוא לא יכול להכניס (שזה בדיחה) אז שילך יחפש תחום אחר

מסכים עם במבה.
אבל המסר הזה לרוב נקלט רק אחרי כמה וכמה וכמה וכמה מתאמנים מאכזבים.
וכל אחד צריך לחטוף את הכאפה בעצמו.

• פותח/ת השרשור
מניסיון,אל תלחם בשביל עצלנים,אז הם יפסיקו עוד חודשיים ולא חודש..בסופו של דבר הם יזרקו את זה
ואתה סתם בזבזת זמן ואנרגיה וסביר להניח שגם ריכוז באימונים כי הוא שואל אותך 105505 שאלות בזמן האימון..אם אפילו 140 גרם חלבון הוא לא יכול להכניס (שזה בדיחה) אז שילך יחפש תחום אחר
צודק
אבל זה גם נחמד מבחינתי אם יהיה מישהו איתי בחדר כושר שותף אימונים כזה, אני פשוט צריך להרעיל אותו כמו שאני מורעל וזה לאט לאט מצליח
ובקשר לאוכל אין מה לעשות אני דואג שהוא ידחוף אבל זה קשה לו, במיוחד עכשיו כי הוא בחיטוב ולא מסה, הבן אדם רוצה קוביות...:🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית