הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל המיתוסים והאמת סביב ברית מילה

יתרונות- אין.
חסרונות- פגיעה בהנאה וסיכוי לסיבוכים רפואיים.
אני חושב שזה מספיק. אני אפילו לא התייחסתי לכאב המטורף שעושים לילד שבקושי יודע שההורים שלו קשורים אליו איכשהו.
שמע זה גם משו שמאחד את היהדות זה כמו סמל פעם הרגו אנשים בגלל החתיכת עור הזאת מבחינתי זה גאווה שאני יכול להיסתובב עם זין בלי חתיכה ובלי שיהרגו אותי D:

For all those who say foreskin is "ugly", first of all - I agree. But only because we are not use to that.
The funny thing is, someone who had circumcised will not look odd to non-jewish people but the other way it will.
The fact is if I want my foreskin back whatever reason it will be, I won't be ever be able to.
For this discussion matter, I do not consider myself jewish and don't want to be any part of any religion so I actually don't like the fact that I have a missing part of my body implying me to be jewish.

It is the same thing like kosher rules of meat and dairy, only jewish people claim it to be unhealthy while the entire world never herd about this silly "medical opinion".
זאת מסורת מאז שקמה היהדות אין מה לעשות נולדת יהודי אם תרצה ואם לא תרצה יעשו לך ברית בגיל 8 ימים זה לא באמת משנה סה''כ עוד חתיכה מעאפנה שיורדת ומנסיון שאלתי נשים והם פשוט אמרו שזה יותר יפה וזין עם רעלה זה מגעיל לדעתם אז כמו שאמרו פה זה יותר אסתטי

You ever had a foreskin to prove it is such a useless part?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית