הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל המיתוסים והאמת סביב ברית מילה

זה מסורת אני לא רואה סיבה שלא אומנם זה כואב אבל זה יותר בריא לא יודע מה איתך אבל לבנים שלי יהיה ברית מילה

• פותח/ת השרשור
לא, זה לא יותר בריא. קרא את המאמר לפני שאתה ממחזר בדיוק את אחד המיתוסים שעליהם הוא מדבר.

לא, זה לא יותר בריא. קרא את המאמר לפני שאתה ממחזר בדיוק את אחד המיתוסים שעליהם הוא מדבר.
לא בא להתנסות עליך או משהו אבל לפי דעתי זה בזבוז זמן , זה המסורת שלנו וה"קצת" שנשאר מימנה ותאמן לי שאני לא דוס או משהו הנחתי תפלין רק בבר מצווה ועוד פעמיים בקניון שאיזה חב"דניק תפס אותי .

הבעיה פה בישראל שנגיד הילד הולך לגן או לבית ספר אז הילדים האחרים רואים שהוא לא עשה ברית מילה אז מתחילים לרדת
באמת לא צוחק ככה זה בארץ
אז ההורים בשביל למנוע את האי נעיממות עושים לילד שלהם ברית מילה גם אחרי ה8 ימים ובלי קשר לדת

הבעיה פה בישראל שנגיד הילד הולך לגן או לבית ספר אז הילדים האחרים רואים שהוא לא עשה ברית מילה אז מתחילים לרדת
באמת לא צוחק ככה זה בארץ
אז ההורים בשביל למנוע את האי נעיממות עושים לילד שלהם ברית מילה גם אחרי ה8 ימים ובלי קשר לדת

באיזה בית ספר או גן למדת ששם כולם מראים אחד לשני את הבולבולים? לא זכור לי אף מקרה בבית ספר שהיה צורך להראות את איבר המין שלי למישהו, אולי אה תכנים חדשים במשרד החינוך.

באיזה בית ספר או גן למדת ששם כולם מראים אחד לשני את הבולבולים? לא זכור לי אף מקרה בבית ספר שהיה צורך להראות את איבר המין שלי למישהו, אולי אה תכנים חדשים במשרד החינוך.
לא קשור נגיד הולכים לבריכה , חינוך ימי לא חסר מצבים שכאלה

• פותח/ת השרשור
זו הסיבה היחידה שבגינה אני אעשה גם לילד שלי (אם אחיה בארץ). טוב, זה וכדי שכשהוא ירצה להשכיב את הצ'ו'ציה (או הצ'וצ'ון) הכיתתית/שכבתית/פלוגתית לא יהיו אי נעימויות...👉👌

זו הסיבה היחידה שבגינה אני אעשה גם לילד שלי (אם אחיה בארץ). טוב, זה וכדי שכשהוא ירצה להשכיב את הצ'ו'ציה (או הצ'וצ'ון) הכיתתית/שכבתית/פלוגתית לא יהיו אי נעימויות...👉👌

לגמרי. וזה כל כך עצוב שזה המצב בחברה שלנו. ושבאמת חושבים על זה, כל כך עצוב שעשו לנו ברית מילה בלי לשאול אותנו כל ההנאה בסקס שאנחנו מפסידים לעומת ה"גויים":(

חחחחחח

בדיוק, מאותה סיבה אם שאם הבן שלי היה גדל בסביבה של אנשים שלא עשו ברית הייתי מתעקש שלא יעשה.

חחחחחח ידעתי תבוא תגובה כזאת
סתם נגיד הולכים להשתין דברים כאלה

• פותח/ת השרשור

לא יודע מה הולך בבית הספר שלך, אבל אצלי, גם בבית ספר, גם בצבא וגם בחד"כ אף אחד לא ממש בחן/בוחן את הנקניקים של זולתו בעת השתנה/מקלחת.

אם ידעת, למה לכתוב שטויות מראש?
בגיל קטן אולי יצחקו על זה, אבל אף אחד לא מחייב את השני להראות את איבר מינו לשני. בגיל צבא כבר לאף אחד לא אכפת מזה גם אם רואים במקלחות, מה יעשו - יצחקו שאין לך ברית מילה? נו באמת, זה אפילו לא מעליב אלא ילדותי. ממה שראיתי גם לא קורה בפועל כי אנשים כבר יחסית בוגרים.
כך שהסיבה הזאת די דבילית.

שמעתי איזה קטע על זה בתוכנית של גבי גזית לפני איזה חודש, בכל מקרה הבעיה היא יותר "מוסרית" נגיד עושים לי ברית מילה ואני גודל ואני בעצם אתאיסט או פשוט רוצה עורלה על הזין שלי. האם אפשר להאשים את ההורים? האם זה בסדר מבחינתם לבחור בשבילי אם תהיה לי עורלה או לא?. בכל מקרה אני יודע שכן יצא לי להיות עם בחורות מחוץ לארץ הן התלהבו מהקטע של הברית מילה, אז מה אכפת לי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית