עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שמה שבאמת מעניין זה למה בחורות נמשכות יותר לנימולים גם אולי אם הן פחות נהנות ,בחורות ששכבו גם עם בעלי ערלה אמרו לי שזה דוחה יחסית לפין נימול. בדקתי ויש לזה הזכר בויקיפדיה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_effects_of_circumcision#Female_preferences_and_response
נשים אוהבות פינים נימולים הרבה יותר (וזאת הסיבה היחידה שהילד שלי כשיהיה ,יהיה נימול).
אולי פעם היה להעדפה הזאת יתרון אבולוציוני כלשהוא (אולי עם איזו מחלת מין עתיקה) שנעלם מזמן ,אבל עדיין היה משתלם לנשים לאהוב את זה יותר רק בגלל שכך יהיה גם בדורות הבאים ובגלל זה זה נשמר.
אם זאת הסיבה שלך, אז אני יכול להגיד לך מה נשים לא אוהבות - יהודים.
האמת שמה שבאמת מעניין זה למה בחורות נמשכות יותר לנימולים גם אולי אם הן פחות נהנות ,בחורות ששכבו גם עם בעלי ערלה אמרו לי שזה דוחה יחסית לפין נימול. בדקתי ויש לזה הזכר בויקיפדיה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_effects_of_circumcision#Female_preferences_and_response
נשים אוהבות פינים נימולים הרבה יותר (וזאת הסיבה היחידה שהילד שלי כשיהיה ,יהיה נימול).
אולי פעם היה להעדפה הזאת יתרון אבולוציוני כלשהוא (אולי עם איזו מחלת מין עתיקה) שנעלם מזמן ,אבל עדיין היה משתלם לנשים לאהוב את זה יותר רק בגלל שכך יהיה גם בדורות הבאים ובגלל זה זה נשמר.
כמו עוד רבים אחרים... כשרות (באוכל) למשל..זה המנהג הכי מפגר בעולם
אתה לא חושב שהבן שלך יהיה מסוגל לבצע החלטה כזו לבד אם השיקול המצחיק הזה יראה לו מספיק חשוב?
מה, לא תערוך לבן שלך ניתוח לעיצוב ריבועים בבטן? הצ'וצ'יות בגנון ימותו על זה.
הייתי צריך להוסיף סמיילי .אתה לא חושב שהבן שלך יהיה מסוגל לבצע החלטה כזו לבד אם השיקול המצחיק הזה יראה לו מספיק חשוב?
facepalmאם החלטת להרים את הכפפה, בבקשה, בוא נראה מה יש באשפתך - כולנו מחכים למוצא פיך ולחוות דעתך הרפואית מה לא נכון במה שכתוב, מה לא מדויק, ומה הצדדים היפים בברית המילה.
כמה שאתה דביל...facepalm
איך אתה לא מתבייש. כיהודי עליך להבין את היופי הגלום בברית המילה, בו גבר קשיש עם סכין ואולי גם פרקניסון חותך את עורלתו של עולל בן שמונה ימים, ולאחר מכן מוצץ את דמו ואולי גם מדביק אותו בהרפס. מחזה מרהיב.
כמה שאתה דביל...
יש לא להסכים עם דת ויש לצחוק על דת שזה פשוט נובע מזלזול (ולא אני לא בן אדם מאמין פשוט לקחתם את כל הקטע הזה ממש רחוק קצת כבוד לאדם ולאמונתו)