הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 141 ק"ג לחמישייה

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
הגב התעגל רצח, באמת שאין לי מושג למה; אין תירוצים, אין הסברים, דבר כזה בחיים לא קרה לי.
ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא שלא עשיתי משקל גבוה בקלאסי מלא מלא זמן אלא רק בסומו ועכשיו צריך להתרגל לטכניקה שוב. אעבוד על זה באימון הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד על המשקל במיוחד במשקל גוף שלך
הייתי ממליץ לך להוריד את המשקל ולהתאמן על טכניקה קצת
גם אני מת כבר להתחיל לעלות משקלים אבל בינתיים כבר 2 אימונים עובד רק על הטכניקה

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל במיוחד במשקל גוף שלך
הייתי ממליץ לך להוריד את המשקל ולהתאמן על טכניקה קצת
גם אני מת כבר להתחיל לעלות משקלים אבל בינתיים כבר 2 אימונים עובד רק על הטכניקה
הטכניקה לא קשורה למשקל אלא לעובדה שלא עשיתי קלאסי מלא זמן, עד עכשיו הייתי עושה סומו ואני צריך להתרגל קצת.
במידה ואני אראה שאני לא מצליח לעשות בטכניקה סבירה כמובן שאוריד קצת משקל אבל כרגע לא רואה סיבה, בייחוד כשאני יודע מה הבעיה בטכניקה ואיך לסדר אותה.

באמת שאני לא מבין איך אפשר לעשות דדליפט עם חגורה, לי היא ממש מפריעה. בכל מקרה יופי של רטיו, אבל תעבוד על טכניקה. בעיקרון יש אפשרות לעבוד עם גב עגול אם אתה יודע להחזיק אותו ממש חזק אבל עדיף מאד שלא.

• פותח/ת השרשור
באמת שאני לא מבין איך אפשר לעשות דדליפט עם חגורה, לי היא ממש מפריעה. בכל מקרה יופי של רטיו, אבל תעבוד על טכניקה. בעיקרון יש אפשרות לעבוד עם גב עגול אם אתה יודע להחזיק אותו ממש חזק אבל עדיף מאד שלא.
רטיו לא משהו, פעם היה לי 150 לחמישייה על משקל גוף 62 😛
היום אני 68 עם 141 לחמישייה חח

קצת יותר חזה החוצה וזה היה נראה הרבה יותר טוב. והחגורה מיותרת לדעתי,ניסית לעשות דדליפט בלעדיה?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד,הפעם תנסה לעבור את ה 150 שהיה בשיא ולא להיפצע.
מה המצב עם עצם הזנב שבעבר כאב לך?
כאב לי מאוד בתקופה האחרונה והתחלתי ללכת לדיקור סיני, לאחר ארבעה מפגשים לא הרגשתי שום שינוי אז הפסקתי; רציתי ללכת למרפאת כאב כדי שיזריקו לי אפידורל לעמוד השדרה [בהמלצה של אורתופד] אבל פספסתי את התור והתעצלתי לקבוע אחד חדש, אבל מאז כמעט לא מרגיש את עצם הזנב.. פה ושם מרגיש בקטנה אבל באימונים בכלל לא מרגיש וגם לא בבית, אני חושב שהדיקור עזר בדילאי.

אתה סתם הורס את הגב התחתון כשאתה עושה את התרגיל הזה חכה שתגיע לגיל 50 אתה תצטער על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית