הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לעבור לSS?

Berland

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
לפני קרוב לשנה (9 חודשים+-) התחלתי להתאמן בחדר כושר. בהתחלה התאמנתי עם התוכנית שהמאמנת במכון נתנה לי, אבל לפני משהו כמו חודש התחלתי להתאמן עם תוכנית שדוד שלי בנה לי (ABC) ובנוסף התחלתי לאכול מסודר.
השאלה שלי אם כדאי לי לעבור לSS? כי אחרי שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שABC היא לא בשבילי.
הנתונים שלי:
גיל - עוד חודשיים 17
משקל - 53
גובה - 1.70~2 (אם צריך בדיוק תגידו לי ואני אמדוד)

המשקלים שאני מרים:
סקוואט - 55 קילו
בנץ' פרס - 45 קילו
דדליפט - לא עשיתי אף פעם לצערי

תודה רבה לעוזרים
😃

• פותח/ת השרשור
כל התשובות נמצאות במאמר ממליץ לך לקרוא הכל.
תודה שוב 😃
רשום ככה:

"למי שכבר יש ניסיון כלשהו בביצוע התרגילים, ההמלצה היא להתחיל עם משקל הנמוך בכ-20% מהמשקל המקסימלי איתו תוכלו לבצע 5 חזרות."

אני לא בטוח מה המשקל המקסימלי שלי בסקווט, זה בסדר אם אני יעשה סט אחד לפני האימון כדי לבדוק?
לגבי בנץ' פרס, 20% מ45 זה רק 9 קילו ואני בטוח שזה יהיה לי מאוד מאוד קל, לעשות בכל זאת?

תודה שוב 😃
רשום ככה:

"למי שכבר יש ניסיון כלשהו בביצוע התרגילים, ההמלצה היא להתחיל עם משקל הנמוך בכ-20% מהמשקל המקסימלי איתו תוכלו לבצע 5 חזרות."

אני לא בטוח מה המשקל המקסימלי שלי בסקווט, זה בסדר אם אני יעשה סט אחד לפני האימון כדי לבדוק?
לגבי בנץ' פרס, 20% מ45 זה רק 9 קילו ואני בטוח שזה יהיה לי מאוד מאוד קל, לעשות בכל זאת?

משקל הנמוך ב-20% מהמשקל המקסימלי, לא להרים 20% מהמשקל המקסימלי.
45-9, תעגל ל35.

• פותח/ת השרשור
משקל הנמוך ב-20% מהמשקל המקסימלי, לא להרים 20% מהמשקל המקסימלי.
45-9, תעגל ל35.
טעות שלי (יש לי דיסקלקוליה:().
שאלה אחרונה:
זה בסדר לעשות חתירה במקום פאוור קלין? למרות שרשום במאמר שכן אני רק רוצה להיות בטוח 😃
תודה רבה לכם!

חתירה זה לא תחליף לפאוור קלין, תרגיל מאוד שונה, ותרגיל למטרות שונות.
אבל אם אתה מתעצל\לא יכול שרוב הסיכויי זאת הסיבה הראשונה אתה יכול גם להחליף את זה במתח\חתירה...
פאוור קלין זה חלק מאד חשוב בתוכנית, וריפטו מסביר את זה טוב מאוד.

אני לא בטוח ש-SS תתאים, היא מיועדת למתאמן המתחיל, לא למתאמן ש-9 חודשים בחדר כושר...
תנסה להעלות משקלים, אם תראה שזה קשה לך מדי לך על תוכנית כמו הלינארית של ביל סטאר או טקסס מטוד.
פאוורקלין עדיף בהרבה על חתירה ומתח- הוא עובד כמעט על כל הגוף.

אני לא בטוח ש-SS תתאים, היא מיועדת למתאמן המתחיל, לא למתאמן ש-9 חודשים בחדר כושר...
תנסה להעלות משקלים, אם תראה שזה קשה לך מדי לך על תוכנית כמו הלינארית של ביל סטאר או טקסס מטוד.
פאוורקלין עדיף בהרבה על חתירה ומתח- הוא עובד כמעט על כל הגוף.
הוא אומנם טוען שהוא מתאמן 90 חודשים, אבל הוא לוחץ 40 קילו בבאנץ פרס, ו50 קילו בסקאווט, זה מתאמן מתחיל.
פותח האשכול, כבר עניתי לך בפורום אחר והמלצתי לך לבצע SS.

• פותח/ת השרשור
חתירה זה לא תחליף לפאוור קלין, תרגיל מאוד שונה, ותרגיל למטרות שונות.
אבל אם אתה מתעצל\לא יכול שרוב הסיכויי זאת הסיבה הראשונה אתה יכול גם להחליף את זה במתח\חתירה...
פאוור קלין זה חלק מאד חשוב בתוכנית, וריפטו מסביר את זה טוב מאוד.
נראה לי שדיי קשה לעשות את הפאוור קליין בלי מישהו שידריך אותי... וגם במכון שאני מתאמן בו ראיתי שהעירו כמה פעמים לאנשים שמפילים את המשקולות ;maeq

נראה לי שדיי קשה לעשות את הפאוור קליין בלי מישהו שידריך אותי... וגם במכון שאני מתאמן בו ראיתי שהעירו כמה פעמים לאנשים שמפילים את המשקולות ;maeq
יש יצור כזה שנקרא מדריך, לא?
תגש ותבקש שידריך אותך, או מאמן אישי.
אתה יכול גם להניח את המשקולות.

קשה לי להאמין שהוא ימצא מדריך שיודע לעשות פאוור קלין. תעלה סרטונים לביקורת פה לפורום, ואל תפיל את המשקולות, זה באמת לא כזה קשה בפאוור קלין.

Back
למעלה תחתית