הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לss

raindrop

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
התאמנתי בss לפני כשנתיים והפסקתי להתאמן, חזרתי להתאמן לפני שבעה חודשים בערך בab והגעתי למשקלים האלה

בנץ - 62.5

דדליפט - 102.5

hb סקוואט - 97.5

פרס - 37.5

כל המשקלים הם ל3 סטים של 5 חזרות

אני בן 16 שוקל 60 ( התחלתי 50)
גובה 1.67
אני לא יודע אם אני עדיין נחשב למתאמן מתחיל מצד אחד הרטיו בין המשקל גוף שלי ומשקלי העבודה הוא דיי טוב בעיקר בסקוואט
אבל מצד שני אני שוקל רק 60 ( הסיבה שאני שוקל ככה היא שעכשיו אבחנו לי תת ספיגה של שומנים ופחמימות ואני אמור עכשיו לקבל טיפול)

אז השאלה שלי היא האם אני נחשב עדיין למתאמן מתחיל ? והאם אני יכול להתחיל ss ?

אם כן להתחיל בצורה הכי פשוטה של התוכנית? בלי תרגילי עזר ובלי סקוואט קל באמצע השבוע?

והאם אני אמור לעשות ריסט לפני שאני מתחיל את התכנית ואם כן של כמה?
תודה

לגבי הבעיה הרפואית שלך אני לא יודע מה אפשר להמליץ, כי אם יש לך תת ספיגה אז מה שאני מבין שחלק גדול מהאוכל שאתה אוכל לא נספג במעי, כלומר יוצא בצואה כאילו לא אכלת, אני מבין נכון? אם ככה אז זה בעייתי לעלות מסת שריר ובעייתי לאכול מספיק בשביל להתאושש מהאימונים.
באופן כללי לגבי SS, אפשר לעשות ריסט ולנסות להתקדם ב SS כמה שאפשר.

• פותח/ת השרשור
לגבי הבעיה הרפואית שלך אני לא יודע מה אפשר להמליץ, כי אם יש לך תת ספיגה אז מה שאני מבין שחלק גדול מהאוכל שאתה אוכל לא נספג במעי, כלומר יוצא בצואה כאילו לא אכלת, אני מבין נכון? אם ככה אז זה בעייתי לעלות מסת שריר ובעייתי לאכול מספיק בשביל להתאושש מהאימונים.
באופן כללי לגבי SS, אפשר לעשות ריסט ולנסות להתקדם ב SS כמה שאפשר.

תודה על התגובה וכן אתה צודק לגבי התת ספיגה אבל אני מתכוון להתחיל את התוכנית רק אחרי שאני אסיים עם הטיפולים והבעיה תפטר

אז כמו שאמרתי, אתה יכול לעשות ריסט, של 10%, ותתקדם. לדעתי אפשר ישר עם סקוואט קל באמצע השבוע. הייתי מתחיל גם עם מקבילים ביום של פרס, 2 סטים בסוף אימון

Back
למעלה תחתית