הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לכל חובבי פיתוח הגוף שביננו....

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
אני חייב להמליץ לכם על מישהו שהייתי אצלו ביום ראשון, קובי חיים, הבנאדם צנוע, אבל מקצוען חבלע"ז, אפילו שהייתי בריקון פחמימות באותו היום,וחלש כמו סמרטוט, הייתי יחסית מעודד, והצלחתי להחזיק מעמד במאמץ הזה שבע שעות, הוא מלמד אותך פוזינג בדיוק כמו שצריך, ואיך להציג כל פוזה והכל שתיראה הכי טוב, בתמונות/תחרות, ועושה לך בוק+ ווידאו ברמה גבוהה מאוד, והכל במחיר מאוד סביר, הנה כמה תמונות מהבוק שהוא עשה לי: pic 102.jpg pic 045.jpg pic 154.jpg pic 169.jpg pic 192.jpg pic 230.jpg pic 255.jpg pic 278.jpg pic 295.jpg pic 170.jpg

נערך לאחרונה:
אחלה מאסה וחיטוב בהצלחה בתחרות..

כמה זמן אתה כבר בדיאטה? כמה זמן בדל פחממה?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אני כבר חצי שנה בדיאטה עד מחר בערב, ירידה של 18ק"ג, ו12%שומן פחות, ובדל פחמימה הייתי בסה"כ שבוע בשבוע שלפני התחרות, זה טיפשי מי שעושה דיאטה דלת פחמימות, ולא מתחרה, הדבר היחיד שאתה מאבד זה נוזלים, עד שבוע לפני התחרות, הייתי אוכל 200 גר' ביום, לא כולל מלפפונים וחסה, ורק בשבוע לפני התחרות הייתי על 100 גרם לשלושה ימים, ואח"כ יומיים בלי פחמימה בכלל(ריקון), ואז העמסה עד אחרי התחרות,(כמעט רק פחמימות)

תודה רבה, אני כבר חצי שנה בדיאטה עד מחר בערב, ירידה של 18ק"ג, ו12%שומן פחות, ובדל פחמימה הייתי בסה"כ שבוע בשבוע שלפני התחרות, זה טיפשי מי שעושה דיאטה דלת פחמימות, ולא מתחרה, הדבר היחיד שאתה מאבד זה נוזלים, עד שבוע לפני התחרות, הייתי אוכל 200 גר' ביום, לא כולל מלפפונים וחסה, ורק בשבוע לפני התחרות הייתי על 100 גרם לשלושה ימים, ואח"כ יומיים בלי פחמימה בכלל(ריקון), ואז העמסה עד אחרי התחרות,(כמעט רק פחמימות)
לא כזה מסכים איתך על הקטע של הדל פחמימה זה גם דיי משתנה מאדם לאדם , אני מסכים איתך על גבול מסויים שאין לאדם טבעי מה לחפש מתחת ל50 גרם פחמימה אבל דל פחמימה זה הרבה יותר מסתם שם של דיאטה ויש כאלה שזה יותר משפיע עליהם

לגבי המצב שלך אני זוכר מהחיטוב הקודם שלך שהיה לך בעיה בכתפיים שהיו יחסית ממש קטנות לגוף , כל הכבוד הגעת למצב מצויין, גוף פרופורציונלי , לא הזנחת רגליים,ולא נראה שאיבדת הרבה מאסה הודות לזה שפרסת את החיטוב על תקופה ארוכה בקיצור שיהיה בהצלחה בתחרות ומוניטין על העבודה הקשה שהשתלמה לך 😃

• פותח/ת השרשור
לא כזה מסכים איתך על הקטע של הדל פחמימה זה גם דיי משתנה מאדם לאדם , אני מסכים איתך על גבול מסויים שאין לאדם טבעי מה לחפש מתחת ל50 גרם פחמימה אבל דל פחמימה זה הרבה יותר מסתם שם של דיאטה ויש כאלה שזה יותר משפיע עליהם

לגבי המצב שלך אני זוכר מהחיטוב הקודם שלך שהיה לך בעיה בכתפיים שהיו יחסית ממש קטנות לגוף , כל הכבוד הגעת למצב מצויין, גוף פרופורציונלי , לא הזנחת רגליים,ולא נראה שאיבדת הרבה מאסה הודות לזה שפרסת את החיטוב על תקופה ארוכה בקיצור שיהיה בהצלחה בתחרות ומוניטין על העבודה הקשה שהשתלמה לך 😃
אז א-תודה רבה, ולגבי הדל פחמימה אני לא אכנס לזה, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אני רק יגיד לך שאנשים שמבינים יותר ממני וממך הגיעו למסקנה הזאת שדל פחמימה, חוץ מלדפוק לך תמערכת עצבים, ולעשות אותך חלש, ולאבד נוזלים שנותנים אשליה שזה ירידה בשומן, זה לא נותן כלום, העיקר זה הגירעון הקלורי בסופו של דבר, ועוד משהו סתם ככה על הדרך, בגיל 13 הייתי מאה קילו, ללא מסת שריר, על 1.68 ס"מ, והיום אני בע"ה 79ק"ג לפני ייבוש נוזלים, 173 ס"מ,על 7% שומן, ובחיים שלי לא עשיתי דיאטה עם פחות מ200 גרם פחמימה וירקות חופשי(חוץ מהשבוע לפני התחרות), פשוט הייתי בגירעון נורמלי, והוספתי במידת הצורך אירובי, ולאט לאט, לא יותר מ 3 ק"ג בחודש....

אז א-תודה רבה, ולגבי הדל פחמימה אני לא אכנס לזה, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אני רק יגיד לך שאנשים שמבינים יותר ממני וממך הגיעו למסקנה הזאת שדל פחמימה, חוץ מלדפוק לך תמערכת עצבים, ולעשות אותך חלש, ולאבד נוזלים שנותנים אשליה שזה ירידה בשומן, זה לא נותן כלום, העיקר זה הגירעון הקלורי בסופו של דבר, ועוד משהו סתם ככה על הדרך, בגיל 13 הייתי מאה קילו, ללא מסת שריר, על 1.68 ס"מ, והיום אני בע"ה 79ק"ג לפני ייבוש נוזלים, 173 ס"מ,על 7% שומן, ובחיים שלי לא עשיתי דיאטה עם פחות מ200 גרם פחמימה וירקות חופשי(חוץ מהשבוע לפני התחרות), פשוט הייתי בגירעון נורמלי, והוספתי במידת הצורך אירובי, ולאט לאט, לא יותר מ 3 ק"ג בחודש....

אשמח אם תוכל לתת לי מאמר שתומך בדיעה הזאת מעניין אותי לקרוא.
ולפי מה שאני יודע הרבה דיאטות מבוססות על דל פחמימה , הגוף שלך פשוט עובר לגופים קטוניים למקור אנרגיה ובמיוחד באחוזי שומן נמוכים במצב של שומן עיקש כל הפרוטוקולים וגם אימוני HIIT לשריפה של השומן העיקש עובדים רק במצב של דל פחמימה - ויש גם ספר שלם של לייל "הדיאטה הקטוג'נית" על למה כדאי לעשות דל פחמימה באחוז שומן מתחת ל12-13
דרך אגב יש לי עוד שאלה קטנה- במהלך כל הדיאטה שלך ירדת כל שבוע בקצב קבוע פחות או יותר או שהיו לך שבועות שנתקעת על אותו משקל ? אני מדבר במיוחד על השלב של האחוז שומן החד ספרתי שהגעת אליו.

נערך לאחרונה:
זה שהצלחת לעשות את הדיאטה שלך ולהתמיד במטרות שלך זה טוב ויפה, אבל כשאתה נמצא בפורום שרובו מעודד התחזקות ואימוני כח, ועם זאת דיאטות דל פחמימה בחיטוב, אתה לא יכול להגיד שדל פחמימה דופק לך את המערכת עצבים ועושה אותך חלש. יש פה מספר אנשים (כולל אני) שביצעו מספר חיטובים על דל פחמימות והתחזקו, והמון קשקושים על זה שאתה רק מאבד נוזלים ולא יורד בשומן, מת לדעת מאיפה אתה מביא את זה.
חוץ מזה, שבדיאטות דלות שומן לטעמי האוכל יבש וזה סתם סבל.

• פותח/ת השרשור
טוב אז תשובה לשניכם, אני ממש לא מעוניין להתווכח, פשוט אמרתי את דעתי, ומה שאני רואה עליי ועל אחרים, וקראתי המון מחקרים, אז בואו נסגור תנושא, לא מעוניין להיכנס,עכשיו לוויכוחים יום לפני תחרות, כשאני מיובש, ובקשר לשאלה שלך איתי, בחודש הראשון ירדתי 5 ק"ג, אח"כ 4 אח"כ 3 אח"כ 2, ובשתי החודשים האחרונים שהייתי כבר 9%, ירדתי קילו כל חודש

חבל על הזמן, בחור תותח מתמיד משקיע
אחי בהצלחה בתחרות באסה שאין לי איך להגיע בסוף :/
אל תשכח להקדיש הרבה זמן מול המראה לפוזות לקראת התחרות! בהצלחה אחי 🙌

• פותח/ת השרשור
חבל על הזמן, בחור תותח מתמיד משקיע
אחי בהצלחה בתחרות באסה שאין לי איך להגיע בסוף :/
אל תשכח להקדיש הרבה זמן מול המראה לפוזות לקראת התחרות! בהצלחה אחי 🙌

תודה אחשלי, שמחתי להכיר אותך, אתה בנאדם עשר, שתצליח בכל...

בהצלחה !!! ואני חושב שדל פחמימה כן טוב כי זה עוזר לשמור על הקלוריות ועדיין לאכול בערך מה שרוצים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית