הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפצל לABC ?

• פותח/ת השרשור SQBT
  • פורסם בתאריך

SQBT

משתמש מתחיל
113
0
נק' מוניטין:
1
113
0
האם אני יכול כבר וכדאי לי לפצל לABC ? אני עושה AB הרבה זמן (10 חודש בערך עם הרבה בזבוזי זמן .. )

גובה 1.70 +\-
משקל 64 קילו

סקוואט 110 קילו לחמישייה
דדליפט 95 קילו לחמישייה (יש לי איתו בעיות בטכניקה הורדתי עכשיו גם ל80..)
בנצ' פרס 70 קילו לחמישייה
פרס 52.5 קילו לחמישייה

בנוסף אם לפצל אז איך בידיוק ?

תודה לעוזרים!

הייתי ממליץ לך להשאר על AB עם קצת שינויים או לעבור לתוכנית כח הלינארית או SS או משו בסגנון

• פותח/ת השרשור
זה מתחיל להמאס הAB הזה.
וכוח בסיסי אני דיי סבור שהשגתי, המטרות שלי כרגע הן לא רק להתחזק ולהגיע למשקלים גבוהים

זה מתחיל להמאס הAB הזה.
וכוח בסיסי אני דיי סבור שהשגתי, המטרות שלי כרגע הן לא רק להתחזק ולהגיע למשקלים גבוהים
מה מתחיל להמאס? החלוקה? התרגילים?

• פותח/ת השרשור
מה מתחיל להמאס? החלוקה? התרגילים?

גם וגם.. יותר התרגילים אבל, אני במכון דיי גרוע כמעט בלי מכשירים, דאמבלים בקפיצות מוזרות, וחוסר רציני מאוד בפלטות. סה"כ 4 פלטות של 20 ו2 של 15.. אני מאמין שאם אני יפצל יותר אז אולי אני יגיד להיפרטרופיה טובה יותר בהתחשב בזה שכבר עברתי את הרמה של מתאמן מתחיל

אין קשר בין הפז"ם בחדר הכושר לרמתך כמתאמן. מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס: סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, ופרס?

גם וגם.. יותר התרגילים אבל, אני במכון דיי גרוע כמעט בלי מכשירים, דאמבלים בקפיצות מוזרות, וחוסר רציני מאוד בפלטות. סה"כ 4 פלטות של 20 ו2 של 15.. אני מאמין שאם אני יפצל יותר אז אולי אני יגיד להיפרטרופיה טובה יותר בהתחשב בזה שכבר עברתי את הרמה של מתאמן מתחיל
תנסה תקופה של ABC ותראה
ואם כבר אתה הולך על פיצול כזה הייתי ממליץ לך
A-חזה ויד אחורית
B-גב ויד קדמית
C-כתפיים ורגליים
יש גם תוכנית בפורטל בפיצול של ABC כזה יותר מפורט תחפש שם
רוב הפעמים היפרטרופיה היא תגובה של משקל על המוט ולא דווקא הנפח של האימון והרבה חברה יגידו שראיתי שהגיעו לתוצאות הרבה יותר טובות מבחינת גדילה בתכניות של ה5 חזרות ,אבל אם אתה בוחר לעבור לחלוקה כזאת זכותך שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תנסה תקופה של ABC ותראה
A-חזה ויד אחורית
B-גב ויד קדמית
C-כתפיים ורגליים
רוב הפעמים היפרטרופיה היא תגובה של משקל על המוט ולא דווקא הנפח של האימון והרבה חברה יגידו שראיתי שהגיעו לתוצאות הרבה יותר טובות מבחינת גדילה בתכניות של ה5 חזרות ,אבל אם אתה בוחר לעבור לחלוקה כזאת זכותך שיהיה בהצלחה

חשבתי גם על פיצול כזה.. אני רוצה להמשיך לעשות בנצ' פרס ,דדליפט,פרס וסקוואט ל5 חזרות פשוט להוסיף קצת יותר תרגילי עזר

חשבתי גם על פיצול כזה.. אני רוצה להמשיך לעשות בנצ' פרס ,דדליפט,פרס וסקוואט ל5 חזרות פשוט להוסיף קצת יותר תרגילי עזר
מה שאני מנסה להגיד זה שאין צורך בפיצול לפעמים אפילו יכול להזיק לך יותר מאשר לתרום , גם אני בהתחלה חשבתי שלעשות רק 5 חזרות ושלוש סטים לכל תרגיל וסך הכל 3 תרגילים כל אימון רק 3 פעמים בשבוע באמת נשמע לא מספיק אבל תאמין לי אני מבטיח לך שברגע שתכנס לזה אתה תראה תוצאות הרבה יותר טובות כי סך הכל ברמה של מתאמן מתחיל קיים פוטנציאל גדילה מכיוון שיש לך אפשרות להעלות משקלים מאימון לאימון וככל שיש לך יותר משקל על המוט אתה תראה גדילה יותר טובה יותר ואימונים בפיצול של ABC קשה להתקדם באימון כזה ...... אני ממליץ לך לחסוך ממך את הטעות שאני עשיתי ולהתחיל תוכנית SS למשך חודשיים לפחות ואז לעבור לפיצולים של AB או ABC כמו שאתה מדבר עליהם עכשיו תחשוב על זה טוב אבל אם בכל זאת תעשה ABC שיהיה בהצלחה

תשאר בAB ופשוט תגוון בתרגילים. מה אתה עושה בכול אימון? ואיזה חלוקה?

תנסה תקופה של ABC ותראה
A-חזה ויד אחורית
B-גב ויד קדמית
C-כתפיים ורגליים
הפיצול הכי דפוק שראיתי אי פעם, אם כבר פיצול טוב יהיה:
A- חזה ויד קידמית
B- גב וכתפיים
C- יד אחורית ורגליים.
אתה יכול לעשות את התוכנית הזאת ככוח, אך עלולה להיות בעיה של התאוששות.

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו עשיתי, A - חזה יד אחורית ורגליים B - גב כתפיים יד קדמית
שילבתי את כל התרגילים המורכבים ובאמת התקדמות טובה מאוד עליתי איזה 14 קילו .. והוספתי המון המון משקל על המוט.. השאלה מה הלאה (המטרה שלי לבנות כמה שיותר מסת שריר בכל הגוף) ככה שאני לא חושב שתוכנית כוח תעזור לי להפיק פה את המקסימום.

A- חזה ויד קידמית
B- גב וכתפיים
C- יד אחורית ורגליים.
ולמה החלוקה הזאת יותר טובה ממה שהוא הביא? אם כבר זה הפיצול הכי דפוק שאני ראיתי..

A- חזה ויד קידמית
B- גב וכתפיים
C- יד אחורית ורגליים.
גבר אתה שם לב מה אתה כותב בכלל.....
בעבודה על חזה יש התערבות של יד אחורית ועבודה על גב יש התערבות של יד קדמית אם תעבוד יד אחורית באימון ואימון אחרי זה תעבוד חזה -יהיה לך קשה עוד מהאימון של היד אחורית קצת הגיון אחי.....

גבר אתה שם לב מה אתה כותב בכלל.....
בעבודה על חזה יש התערבות של יד אחורית ועבודה על גב יש התערבות של יד קדמית אם תעבוד יד אחורית באימון ואימון אחרי זה תעבוד חזה -יהיה לך קשה עוד מהאימון של היד אחורית קצת הגיון אחי.....
בדיוק בגלל זה לא עובדים חזה ויד אחורית ביחד, כנל לגבי גב ויד קידמית.
שים לב שלכל שריר יש מנוחה של לפחות 24 שעות, והוא לא פעיל במיוחד באותו אימון.

אתה לא צריך לפצל, המשקלים שלך הם משקלים של מתחיל (סקוואט ופרס סבירים, אבל בנץ' ודדליפט על הפרצוף). פיצולים לפי קבוצות שרירים זה גם ככה דבר די מפגר - למשל הכתפיים עובדות גם בתרגילי חזה, גם בתרגילי גב, וגם בתרגילי כתפיים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לפצל, המשקלים שלך הם משקלים של מתחיל (סקוואט ופרס סבירים, אבל בנץ' ודדליפט על הפרצוף). פיצולים לפי קבוצות שרירים זה גם ככה דבר די מפגר - למשל הכתפיים עובדות גם בתרגילי חזה, גם בתרגילי גב, וגם בתרגילי כתפיים.

בדדליפט יש לי בעיות אני פשוט לא מחזיק את הגב למרות שזה משקל מגוחך, ברגע שאני יכנס לטכניקה לא יהיה סיפור להתקדם. וממתי בנצ' פרס של מעל משקל גוף ל5 נחשב על הפרצוף ?
ועל פי מה אתה פוסק שפיצול זה מפגר? גם בSS יש פיצול באימון בין הבנצ' פרס לפרס למרות שבשניהם יש עבודה על הכתפיים. גם זה מפגר ?

לא אמרתי שפיצול זה מפגר, אמרתי שפיצול לפי קבוצות שרירים זה מפגר, וזאת מהסיבה הפשוטה שיש שקבוצות שתמיד עובדות גם באימונים של קבוצות אחרות. ב-SS יש לפחות יום מנוחה בין אימון לאימון, בעוד בתכנית AB קלאסית אין. יש מבין?

אתה צריך להחליט אם אתה בא לעשות שכונה או שאתה בא לראות תוצאות.

להגיד "זה מתחיל להמאס" זה מתאים לאדם שלא מחפש להתקדם. אלה לאדם שמחפש לשחק.
עניין מוצאים במקומות אחרים כמו בפורנו, או באקס בוקס. לא בחדר כושר.

Back
למעלה תחתית